• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    HOUMI: jako je to masakr :-)
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    BARTUC: oooooo dat fuck, novinky !!! kdyz sem rano koukal tak sem myslel ze dnes uz zadny novinky ... jdu slintat taky :)))
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    HOUMI: tak sem prave cetl patch preview a dost slintam :-D
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    BARTUC: :P jako musim rict ze jak ted dost pauzuju kvuli casu, stehovani do bytu apod tak se na to zase dost tesim :)
    SALUSA_SECUNDUS: ha ! to je dobra teorie ^^
    SALUSA_SECUNDUS
    SALUSA_SECUNDUS --- ---
    tak uz se priznejte kdo je tady blizzard employee a posila nam specialni client updaty..
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    HOUMI: hus hajzle :-D
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    si vas ta hra hrozne dava :P :D
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    3. kridder a opet non-ancient :-/
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ONDRA_PATA: kazdej to ma jinak vid :-) ja treba do ty doby nez si tu zacal mluvit o t6 hral v podstate jen GR a 99% gearu mam prave z GR :-) mozna, ze kdybych hral t6, tak mam gear 2x takovej, ale coz :-) ted uz fakt cekam jen na anc kridder a sem vicemene spokojenej... uz vim, ze GR 55 v natalce umlatim relativne v pohode, jen to chce dobrej rift, gze ted musim splasit lidi, co se mnou budou behat trialy a rifty na 55,56 klice a pak to testnu :-)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    BARTUC: tak asi záleží. možná jsem měl od blizzu nastavenej luck na tenhle víkend v normal riftech a vypnutej v great riftech :)
    zábavností ANO great riftům, ale odměnou jsem na vážkách. jediný ty expy v partě a celkem rychlý shardy, ale jak řikám, já měl za neděli hromadu goblinů a jednou jsem potkal v riftu i dva shardový (samozřejmě jiný patra), což taky nutno dodat, že většinou ty patra čistim, rozbíjim všechno, otevírám truhly, obracim mrtvoly. co se mě týče, já dostal ty nej kousky snad pouze v normálu (anc IK kladivo, xkrat SMK, anc Natal kuše...).

ale dnes večer si zdps WD zahraju, kdyby někdo ingame... ideálně bych si chtěl zahrát se supp crusem, s tim jsem hrál zatim jen za DH
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ONDRA_PATA: tyjo, po tvym vzoru sem zacal jezdit t6 rifty a musim rict, ze pro me osobne je to uplne stejne na picu jako GR s tim, ze tam ale nejsou expy :-D Za cca 100 t6 riftu sem potkal pack tak 3x, shard goblina presne jednou a nrpadla mi jedina pouzitelna vec. neustale padaji nepouzitelny ringy a amulety. treba luk, jakejkoliv, sem poslednich cca 30 riftu nevidel padnout ani jeden :-D proste bad luck no. me gr bavi, protoze to uz neni uplne brainless drzeni jednoho tlacitka a i treba GR kolem 50 se daji behat velice rychle a jsou z toho i expy a za 4 rifty mam 1k shardu, coz je hafo potencialnich legend... fakr nevim no, asi sem si uz svy stesti na drop vycerpal a nebo mam jen smolny obdobi. je fakt, ze aktualne nejvic pasu po anc kridderu a slusnejch lacuni + anc nataly casti, ale to je fuk :-D ji ak vcera sem malem rozmatil stul, kdyz mi utekl o 15 vterin GR 55 solo a pak sem zjistil, ze sem mel exp gem v helme :-D
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    ONDRA_PATA: *páteční večer :D
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    jako musim říct, že mě ten zdps WD baví. večerní pátek + skoro celou sobotu. ale ta odměna? za tu dobu nepadlo absolutně nic použitelnýho pro WD, vlastně ani pro ostatní. a 250 shardů můžu mít za fast GR41.
    v neděli se mi do toho nechtělo, tak jsem si jezdil T6 a hned první rift mi padne dýka a dva setový kousky. ok, neoblíknul jsem je, ale aspoň to padlo. pak si dám DH a nejen že každej rift shardovej goblin a každej třetí banda goblinů, ale na těch rozlehlejch mapách klidně i 10 legend, z toho setový, ancientový amulety, krider...
    prostě mi někdo, prosím, vysvětlete proč bych měl ty vysoký GR chodit. ta odměna mě úplně odrazuje to hrát. ikdyž mě to opravdu začalo bavit
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    K3BAB: hele za chvíli jedem, já sup WD + DH + dmg Crus
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    SCHUNA: jj chvíli jsem byl 274 v pořadí :)
    SCHUNA
    SCHUNA --- ---
    ONDRA_PATA: to ako crashol cely bnet, hej?
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    tyvolééééé! snad to nebude crash na celej večer
    SCHUNA
    SCHUNA --- ---
    ETHAN: Alebo proste ta hra bavi a zaujimame sa o vsetky mozne aspekty, tj. aj o to, ake sialene paragony mozu existovat :)
    NJORL
    NJORL --- ---
    ETHAN: Pozitivni je ze nekdo je jeste vic nolife ne my ne? :)
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    To by mě zajímalo, jak to ovlivní vaši hru, že někdo někde má level milion? Pochopím ještě, že to řešíte u lidí, které potkáte ve hře, protože to do jisté míry ovlivňuje jejich staty a nechcete hrát s někým moc špatným nebo moc dobrým v porovnání s vámi, ale přijde mi, že sledovat úplně cizí lidi, co jsou o světelné roky před vámi vám může tak maximálně kazit náladu. Nic pozitivního to nepřinese, protože si nemůžete říct "toho dám". Nedáte ho, on hraje 12-20 hodin denně.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam