• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    SCHUNA: no ty me neser, kvuli tomu, ze si ted prestal hrat sem se pustil do hots :-D
    SCHUNA
    SCHUNA --- ---
    BARTUC: tak urcite :)
    GIZMO
    GIZMO --- ---
    NJORL: A SMK je co?
    NJORL
    NJORL --- ---
    Vcera se stal zazrak. Hral jsem s WD plvl 300, ktery se po dlouhe dobe vratil do hry. Ani predtim jsme casto nehrali. Logoval se ke me celou sobotu vecer a nedeli a ja jsem nemel chut na nejaky velky akce, tak mi bylo jedno, ze mi zeslozituje hru a moc nepomaha. Vcera vecer mu kouknu do ruky a mel krasny ancient SMK. Tak jsem mu ho pochvalil a on mi napsal ... Prave mi padlo druhy, neancient, ale to je jedno ... ber ...

Takze moje prvni SMK od vydani hry. A za mesic kostka, ve ktere si z nej udelam roll, kterej potrebuju. Zivot je krasnej. :)
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    NYCKER: je to mozny, necham se poucit ;) ja hral d2 stylem ze me bavilo ale jaksi mi ( asi mladost ) nedoslo ze ta hra vlastne pokracuje dal po dohrani na normal :D ,takze dost veci neznam .... asi to sosnu a zahraju :)
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    BARTUC: doufam v to samy :D zacne mi 14 dni dovoleny :)
    NJORL: jaktoze v d2 ? tam monk nebyl ne xD upresni :P
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    STU: doufam, ze to vyjde na prvni tyden v srpnu, to bych mel byt tyden doma sam bez manzelky a deti, to by bylo epicky :-)
    STU
    STU --- ---
    koukam ze si budu muset vzit dovolenou az to vyjde :D vypada to jako nejlepsi upgrade zatim
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    jako tesim se na ten patch jak svina.. doufam, ze se mi konecne podari slozit poradnout progress grupu a ze se dostanem aspon na gr 60 :-)
    WRATA
    WRATA --- ---
    BARTUC: Sem na tom obdobne. Ty legendary affixy co muzes pouzivat bez noseni toho itemu jsou na cruse jak delany
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    NJORL: jeste ze sem si vybral uz pri startu s3 ze v s4 budu hrat crusse :-D
    NJORL
    NJORL --- ---
    HOUMI: Ten byl op i v d2. Treba to nechaji. To bych chtel hrat.
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    NYCKER: jj presne ten :) cekam nerf.... :D
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    WASQ: jo tohle funguje jen když máš k sobě 3 další, kteří to chápou. takže momentálně nikdo :)
    WASQ
    WASQ --- ---
    NYCKER: jenom upřesnim, že to ještě funguje tak, že když chceš na někoho skočit a pak zpátky na místo, kde zrovna stojíš, tak si uděláš portál do města a z města přes mapu, nebo přes párty obrázek na dotyčnýho skočíš, pak zase přes mapu (ne přes T) skočíš do města, vlezeš do předtim vyrobenýho portálu a ten tě vyhodí na tvym původním místě (třeba z půlky projitá mapa).

Tohle moc lidí nehcápalo, když jsem jim to v runech vysvětloval, taková "vychytávka" :)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    tak se mepovedlo ani ve 2 ráno, ani v 7 ráno, ani v 1 odpoledne. no, tak si holt měsíc počkám
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    NYCKER: pak uz si to hlavne kazdej nafarmi i sam rychle :) ale co koukam na cube tak se zas rozjedou bounties.... no aspon dodelam to acko na 10k bounty :D
    PANVA: jo takle, ja myslel, ze to myslis vseobecne na split bounty, uz si rozumime ;)
    PANVA
    PANVA --- ---
    HOUMI: z patch notes
    - Keywardens now drop Infernal Machines instead of keys; existing keys will be converted into their corresponding machine types upon login
    - Infernal machines only drop for players who are in the same area
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    FORTRESS: pochybuju.... S4 bude v srpnu tzn akorad mesic na testovani PTR.... spis vsichni budou na PTR coz je mimo jine cil blizzu kvuli informacim co z toho cerpaj :)
    DIOM: dobrej postreh ! aspon neco ;) se po 2 dnech dostanu k pc a na S frona 24h... tak jdu hrat HC :D
    NYCKER: nene jeste to chce ten Endless rift a nakou uber obtiznost a poradnou uber lokaci s uber fightama :))
    PANVA: proc by nesel split ? to mi jeste unika :) jinak dost
    NYCKER: confirmuju z PTR, klice se zmenily na masiny. snad to tak nechaj :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam