• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.

Vitejte v původním a nejsledovanějším DIABLO klubu na NYXu.

Naši veteráni Vám jistě poradí nejlépe!

discord.gg/k2489PfTN6

rozbalit záhlaví
    WASQ
    WASQ --- ---
    HOUMI: ještě spin to win barbové mají podobně .) Já toho monka teda zkoušim a je asi dost o rukách protože....... :D

Jinak se mi teda dost nezamlouvá přístup, že po novém patchi se hranice solo griftů posouvá o 5-10 levelů nahoru. A bohužel stylem, že starší sety přestávají být hratelné, protože prostě nemají šílený +skill % dps boost. Úplně si nemyslim, že by bylo dobrý, kdyby se za 2 roky hrálo na solo grift 100. Ale tak třeba je to jejich strategie, nevim. Ale přijde mi, že by nad novýma setama měli víc přemýšlet a ne jen přihodit procenta ke skillu(ům) navíc
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    NJORL: nejvic smutny je , ze vsichni na ptr maj gr 63-65 a monkove 71+ :D
    NJORL
    NJORL --- ---
    NYCKER: Videl jsem s tim super video :)
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    NYCKER: jj nechaj :) nebo s tim neco vymysli este ... je to PTR xD
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    WASQ: jeste sem to neoveroval ale co jsem cetl, tak to vypada ze max jsou ty 4 + 4
    WASQ
    WASQ --- ---
    HOUMI: takže na t6 taky 4+4? Jsem si myslel, že to bude třeba 3+3. Na t10 5+5
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    WASQ: bonus tam neni na tohle, nicmene to vypada ze na T6 - T10 neni uz rozdil ( mozna zpusobeno tim ze na T6 je 100% drop veci z cache ) a tudiz na matros se pojedou T6 split bounty jak divy :)
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    NJORL: Díky, zkusím.
    WASQ
    WASQ --- ---
    NJORL: na T8 byly 4 v normální a 4 v bonusové krabičce, takže po vyčištění všech aktů 8 od každého. Nevím, jestli na to není nějaký PTR bonus..
    NJORL
    NJORL --- ---
    WASQ: hele a kolik tech bounty materialu je v cashi?
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    CRUSADER OP!
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    WAR_TIN: Už teď to mačkám jako divý, což s rotujícími kladivy nebylo třeba. Ale ten Shield Bash build je tak super, že mačkání nevadí :o) Mě jde právě o to zjistit předem, co třeba sehnat, abych tomu mohl hned ukrást legendární vlastnost a použít jako passive a podobně. Zajímá mě hlavně build, který funguje v solo hře, do grupy se moc nedostávám.
    WAR_TIN
    WAR_TIN --- ---
    ETHAN: novy set sem mel , vyzkousel , vypada slusne jen to bude vicero mackani imho...
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    Máte někdo, kdo to víc sledujete, nějaký zdroj o crusaderovi na PTR? Hledat na google umím, ale ptám se spíš třeba po oblíbeném dobrém bloggerovi nebo někom, kdo točí kvalitní videa. Po informační, ne nutně technické stránce. Nežeru tu hru až tak moc, abych sám hrál PTR a stavěl si vlastní build.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    YASHAMARU: RoRG je úplne jasná voľba, zvyšné dve ťažko povedať. U wizny asi Serpent Sparker a niečo.
    NJORL
    NJORL --- ---
    YASHAMARU: ja jsem se koukal na video popisujici DH multishot build v 2.3 a doporucoval Calamity, RORG a novej pasek na rychle nabijeni hatred. :) Asi zkusim to. Tu kalamity mozna jeste zvazim a dam misto ni novej luk na multishot
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    jaky ty 3 passivky si prez kostku date?
    WASQ
    WASQ --- ---
    PTR.. Bomba! Neměl jsem moc čas vyzkoušet potenciál kostky a nových setů (respektive setu na monka), ale dělal jsem bounty kvůli matroši na kostkování legendárek a ani mi to nevadilo. Navigační šipka ukazuje už po chvilce hledání - tohle děsně oceňuju, protože koho baví objevovat celou mapu kvůli vlezu do jeskyně (a jejího dalšího patra)? Vždy když se dodělá akt na kterým je bonus 2 cache, tak se bonus přenese na jinej akt - to je taky super. Když jsem zkusil grift a nemusel dělat smradlavej trial, tak jsem se musel pousmát radostí.

Jo jako třešnička na dortu je, že asi přidali servery, protože jsem nečekal ani 15 minut na t8.

Pro mě velkej krok dopředu. Je mi jasný, že se po pár týdnech najde něco, kvůli čemu mě zas farmení přestane bavit, ale tohle jsou zatím jenom pozitiva. Well done Blizzard (tentokrát bez ironie :) )
    NJORL
    NJORL --- ---
    ONDRA_PATA: Mas li ancient krider tak asi jo.
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    NJORL: takze pro EA DH zbytecny.ja jen abych neco mezaspal
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam