• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.

Vitejte v původním a nejsledovanějším DIABLO klubu na NYXu.

Naši veteráni Vám jistě poradí nejlépe!

discord.gg/k2489PfTN6

rozbalit záhlaví
    NJORL
    NJORL --- ---
    WASQ: hele a kolik tech bounty materialu je v cashi?
    WASQ
    WASQ --- ---
    PTR.. Bomba! Neměl jsem moc čas vyzkoušet potenciál kostky a nových setů (respektive setu na monka), ale dělal jsem bounty kvůli matroši na kostkování legendárek a ani mi to nevadilo. Navigační šipka ukazuje už po chvilce hledání - tohle děsně oceňuju, protože koho baví objevovat celou mapu kvůli vlezu do jeskyně (a jejího dalšího patra)? Vždy když se dodělá akt na kterým je bonus 2 cache, tak se bonus přenese na jinej akt - to je taky super. Když jsem zkusil grift a nemusel dělat smradlavej trial, tak jsem se musel pousmát radostí.

Jo jako třešnička na dortu je, že asi přidali servery, protože jsem nečekal ani 15 minut na t8.

Pro mě velkej krok dopředu. Je mi jasný, že se po pár týdnech najde něco, kvůli čemu mě zas farmení přestane bavit, ale tohle jsou zatím jenom pozitiva. Well done Blizzard (tentokrát bez ironie :) )
    NJORL
    NJORL --- ---
    ONDRA_PATA: Mas li ancient krider tak asi jo.
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    NJORL: takze pro EA DH zbytecny.ja jen abych neco mezaspal
    NJORL
    NJORL --- ---
    ONDRA_PATA: No ten arcain barb treba jen tak neco nenahradi pro DH.
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    NJORL: jak vim,co potrebuju ukovat? to snad zjistej jeste v PTR,co bude treba a co ne
    NJORL
    NJORL --- ---
    ENDER: úplně
    ENDER
    ENDER --- ---
    pro season je to stejne fuk, ne?
    NJORL
    NJORL --- ---
    CLAVEN: To ja nerozporuju. Ja jen doporučuju ukovat co potřebujete před patchem, protože pak vam bude většina materialu, mimo DB, k ničemu. :)
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    NJORL: no neviem jak ty, ale ja mám Death's Breathu plnú truhlu a konečne mi na niečo bude.
    NJORL
    NJORL --- ---
    Jinak co se tyče crafting materialu, tak se Blizz opět vydal standartní cestou znehodnodit vše, čeho mají háči teď hodně. :) Canai kostka bude znamenat velkou změnu. Velkej paradox bude v tom, že bílé věci budou rázem cennější než modré nebo žluté, protože jejim rozbitím dostanete nejvíc materiálu a ten si pak 1:1 převedete na modrej nebo žlutej. Nicméně ty nejdůležitější recepty v kostce budou potřebovat buď Bounty materiál (reroll legendární zbraně) nebo změny set itemu za jiný set item (10x Deaths Breath a 10xLegendary material). Takže to, čeho máte teď asi plnou truhlu, bude více méně k ničemu, protože limitující faktor budou Bounty materialy, legendary materiály a Death Breath. Recepty na set a legendary materiály u kováře budou taky požadovat Bounty materiály. Takže doporečení je podívat se na to, jaké ukovatelené itemy se vám budou hodit ve 2.3 a udělat si materiály které máte co možná nejlepší roll před 2.3. Ideálně den dva před nasazením patche, až bude jisté, jak to všechno vlastně bude. :)
    NJORL
    NJORL --- ---
    Včera se mi podařily 2 super crafty. :) Škoda, že je nemůžu nalinkovat. :) Mám to sice na sobě, ale profil je outdated.

Ancient Arcain Barb 2 hand Xbow

- 1907 base dmg
    - 10% + dmg
    - 990 DEX
    - 9 % reduced resource cost
    - 11 plus discipline
    - socket

Ancient Reapers Wrasp
    - 20 fire
    - 615 Dex
    - 500 Vita
    - 6 CHC
    - 30% hatred regen with health globes
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    WASQ: no jako ono ted bude mit vazne smysl hrat bounty ptz matros prave :)
    NJORL
    NJORL --- ---
    Tak uz jsem to nasel

End Game Gear for UE 6 sets

Helm - Accursed Visage - Dexterity/Critical Hit Chance/Multishot OR Elemental Arrow Damage/Socket
    Shoulders - Unsanctified Shoulders - Dexterity/Area Damage/Resource Cost Reduction/Cooldown Reduction
    Chest - Cage of the Hellborn - Dexterity/Vitality/Hatred Regen/3 Socket, AND 12 Discipline roll
    Hands - Fiendish Grips - Dexterity/Critical Hit Damage/Critical Hit Chance/Resource Cost Reduction
    Pants - Unholy Plats Dexterity/Vitality/All Resistance (or Armor if the piece has a secondary resistance already on it)/2 Socket
    Boots - Hell Walkers - Dexterity/Vitality/All resistance (or armor as stated for above)/Multishot OR Elemental Arrow Damage
    Belt - Witching Hour - Dexterity/Vitality/Attack Speed/Critical Hit Damage
    Bracers - Reapers Wraps Your Elemental Damage Bonus/Dexterity/Vitality/Critical Hit Chance
    Amulet - Hellfire Amulet Dexterity/Critical Hit Damage/Critical Hit Chance/Socket, by far the best amulet for the reasons stated in the M6 section
    Note: ANY amulet that rolls the preferred stats already, feel free to reroll the Dexterity off for Your Elemental Damage Bonus. Example: Elemental Damage/Dexterity/Critical Hit Chance/Socket - Reroll Dexterity to Critical Hit Damage and that is a very strong amulet!

Ring 1 - Focus - Dexterity/Critical Hit Chance/Critical Hit Damage/Socket
    Ring 2 - Restraint - Dexterity/Critical Hit Chance/Critical Hit Damage/Socket
    Main Hand Multishot variant - Any Ancient 2Handed Crossbow - High Damage roll/Dexterity/% Damage/Resource Cost Reduction/Socket AND 12 disc Note: For DH we get to have the ability to craft our BiS (Best in Slot) weapon, the Arcane Barb since no 2hxbows are any good over the other (pretty much), so the Arcane barb is a common item used by DH, because it's craftable, so it's much easier to get that item for it to be rolled an ancient with the preferred stats above. So craft Arcane Barbs until you get a good one!
    Main Hand Elemental Arrow variant - Kridershot - High Damage roll/Dexterity/% Damage/Resource Cost Reduction/Socket AND 12 disc
    Note: You will need a gift to be able to achieve all these stats, if you get a weapon you deem not giftable, instead of RCR just go for socket as the 4th stat.

Note 2: For DH we get to have the ability to craft our BiS (Best in Slot) weapon since no 2hxbows are any good over the other (pretty much), so the Arcane barb is a common item used by DH, because it's craftable, so it's much easier to get that item for it to be rolled an ancient with the preferred stats above. So craft Arcane Barbs until you get a good one!

Off Hand Multishot variant - Dead Man's Legacy Dexterity/Attack Speed/Critical Hit Chance/Resource Cost Reduction (hatred regen is fine too)/Multishot Damage
    Off Hand Elemental Arrow variant - Meticulous Bolts Dexterity/Attack Speed/Critical Hit Chance/Resource Cost Reduction (hatred regen is fine too)/Elemantal Arrow Damage
    NJORL
    NJORL --- ---
    prosim poradil by mi tady nekdo s demon hunterem?

nasel jsem peknej Cage of Hellborn Ancient s Dex, Vita, All res a 11 max discipline.

Co byste rerollovali? Koukal jsem, ze spustal lidi ma misto all res hatred regen ... ma to na to smysl davat a byt vic papirovej? Nabo mam dat disciplinu na max?

Diky!
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    nebudou bounty matrose jen na Kanai's Cube? kazdopadne matrose neni nikdy dost a dost rozhodne nebude

jinak jsem fakt zvedavej,jak bude prekopan zdps WD a jak se to bude u profilu v bande hrat
    WASQ
    WASQ --- ---
    Já si hlavně myslim, že vracet znova rare craft matroš je krok zpátky ))

Jinak se fakt těšim, až to zas po měsících zapnu, patch vypadá slibně
    NJORL
    NJORL --- ---
    Koukam neustále dokola na ten popis 2.3 patche a jsem nadšenej... takovejch zlepšováků!

Jediny nad cim si lamu hlavu je, zda si pred patchem neudelam nejakej BIS arcain barb ... protoze po 2.3 by udajne na craft mely byt potreba bounty materialy ...

Co myslite? :) ma to smysl?
    JADE
    JADE --- ---
    NJORL: dam tomu par runu a jestli nepadne...nebo aspon krider tak na to seru :)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    SCHUNA: no ty me neser, kvuli tomu, ze si ted prestal hrat sem se pustil do hots :-D
    SCHUNA
    SCHUNA --- ---
    BARTUC: tak urcite :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam