• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    TORUG
    TORUG --- ---
    cus, simvas kdo invituje do nyx clanu? hraje tam vubec nekdo? v motion je mrtvo :D
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    BARTUC: ne , stale plati stanovisko S3 = 4 mesice, tzn S4 cca pulka srpna, cemuz by odpovidal mesic testovani PTR...
    NJORL
    NJORL --- ---
    BARTUC: ne
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    tak s kym jsem to vcera vecer hral s Wulfem vozralej? :D
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    neobjevila se uz nekde zprava, kdy bude s4?
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    WASQ: bud radi ze aspon neco delaji :) ja spis cekam az udelaji squish dmge.... nevim proc uz litame v milonech a mld .... casem to snad zase sundaj na desitky tisic az milion max xD
    ONDRA_PATA: myslim ze je nerf v ty odolnosti mobu...
    NJORL
    NJORL --- ---
    WASQ: je!!!! neco takoveho jsem psal po patchi 2.2 :)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    WASQ: amen! me treba doted bavi maradeur sentry,zel uz ted se nehral
    WASQ
    WASQ --- ---
    HOUMI: ještě spin to win barbové mají podobně .) Já toho monka teda zkoušim a je asi dost o rukách protože....... :D

Jinak se mi teda dost nezamlouvá přístup, že po novém patchi se hranice solo griftů posouvá o 5-10 levelů nahoru. A bohužel stylem, že starší sety přestávají být hratelné, protože prostě nemají šílený +skill % dps boost. Úplně si nemyslim, že by bylo dobrý, kdyby se za 2 roky hrálo na solo grift 100. Ale tak třeba je to jejich strategie, nevim. Ale přijde mi, že by nad novýma setama měli víc přemýšlet a ne jen přihodit procenta ke skillu(ům) navíc
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    FORTRESS: vcera jsem to nestacil zkusit a nevim,kdy se k tomu dostanu.sam jsem moc zvedav
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    Jak je to s tim lockem mobu přes Tiki masku? Nehraju PTR abych byl pak víc překvapenej :)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    uuu libila se mi ta shrina "bandit" tusim,jak vyskakala banda mobu :)
    jinak teda tikladian mask nenerfli,stale az 8s horrify.znamena to tedy nerf skillu nebo boost odolnosti proti root&horrify?
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    NJORL: nejvic smutny je , ze vsichni na ptr maj gr 63-65 a monkove 71+ :D
    NJORL
    NJORL --- ---
    NYCKER: Videl jsem s tim super video :)
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    NYCKER: jj nechaj :) nebo s tim neco vymysli este ... je to PTR xD
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    WASQ: jeste sem to neoveroval ale co jsem cetl, tak to vypada ze max jsou ty 4 + 4
    WASQ
    WASQ --- ---
    HOUMI: takže na t6 taky 4+4? Jsem si myslel, že to bude třeba 3+3. Na t10 5+5
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    WASQ: bonus tam neni na tohle, nicmene to vypada ze na T6 - T10 neni uz rozdil ( mozna zpusobeno tim ze na T6 je 100% drop veci z cache ) a tudiz na matros se pojedou T6 split bounty jak divy :)
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    NJORL: Díky, zkusím.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam