• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    Ancient by mal mať pravdepodobnosť 10%, ale RNG je kurva.
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    NJORL: otazkou je,jestli je ancient roll tak malo pravdepodobnej nebo s tim neco udelaj.nejakej blue post jsi nenasel?
    NJORL
    NJORL --- ---
    ONDRA_PATA: no to sem videl taky, ale prakticky se mi to nepovedlo
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    NJORL: v nejakym videu kostku vysvetlovali a ancient to rolovat ma
    NJORL
    NJORL --- ---
    Prosim testoval jste tady nekdo PTR? Ja jsem vcera zkousel v kostce predelat kus setu na jinej kus setu a z 50ti pokusu jsem nedostal jedinej Ancient. zkousel to nekdo? Pokud ta kostka neroluje Ancient, tak je to dost fail teda...
    ACUACX23
    ACUACX23 --- ---
    tomu se říká o chlup :-)

WAR_TIN
    WAR_TIN --- ---
    angry chicken build je bozi na farmeni myslim ze dost dobre sekunduje HD buildum.....
    JADE
    JADE --- ---
    ukazte :)
    MEMORY
    MEMORY --- ---
    HOUMI: kua, musim taky :D
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    mno tak ja si jdu predobjednat datac k SC2 :D ten petik a transmo set je proste moc lakavej :)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    NJORL: ja s nim na T6 farmu zacinal,ale vzhledem k tomu,ze farmim hlavne matros a furt neco sbiram,je pro me nejidealne EA krider a tohle vubec.
    jj leti :)
    NJORL
    NJORL --- ---
    ONDRA_PATA: lol :) jo jo. ted jsem se koukal do historie klubu kde linkuju tento build s tim, ze je nahovno :) chjo ... doba leti
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    NJORL: tys byl nejakou dobu pryc,vid ;)
    NJORL
    NJORL --- ---
    Pokud byste si chteli ukratit chvili do 2.3, tak doporucuju vyzkouset toto.

[D3 Patch 2.2] Natalya Strafe + RoV Speedfarm Guide
    https://www.youtube.com/watch?v=EEjuSA4WSUw

Je to guide na speed farming T6 riftu pomoci strafe Natalia setu a je to BOZI! Navic doporucuju tento set vymazlit, protoze az pojedete na zacatku 2.3 split farm bounty, tak toto bude jeden z nejrychlejsich buildu. Jen pro ty splitfarmy vymente hexing pants za gloves of worship.
    BARTOK
    BARTOK --- ---
    ONDRA_PATA: Se mnou.
    GIZMO
    GIZMO --- ---
    TORUG: ja :)
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    TORUG: hele ja uz se xkrat ptal jak je na tom nyx clan a nikdy se mi nedostalo odpovedi :D jinak budu taky hledat par tydnu po S4 az zas vsichni od nas prestanou hrat...
    TORUG
    TORUG --- ---
    cus, simvas kdo invituje do nyx clanu? hraje tam vubec nekdo? v motion je mrtvo :D
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    BARTUC: ne , stale plati stanovisko S3 = 4 mesice, tzn S4 cca pulka srpna, cemuz by odpovidal mesic testovani PTR...
    NJORL
    NJORL --- ---
    BARTUC: ne
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam