• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    NJORL
    NJORL --- ---
    HOUMI: TAK TO JSME NA TOM STEJNE. Nejaky frejmy animace ... a uz jsem vyplnul :)
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    NJORL: tohle funguje, jen to proste chce mit dobre rolnuty neco s tim knocbackem :)
    NJORL: co jsem hledal ja, tak sem se docet, ze to nema breakpoint, resp ma ale to se tyka nejak fps a moc sem to pochopil :D ono vubec ot nejak moc matiky xD
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    NJORL: jj slysel jsem,ale osobne jsem to neodzkousel
    NJORL
    NJORL --- ---
    A jeste jedna vec. Docetl jsem se, ze kdyz ma lighthing DH strongarmy a na nic ma jako secondary skill knock back, tak to prakticky zmamena 30% dmg nahoru. :) ma to nekdo otestovane?

DIKY DIKY DIKY!
    NJORL
    NJORL --- ---
    Chvili jsem googlil, ale nic jsem nenasel. Prosim resi se jeste nejak break pointy u lightning DH? Mam meticulous bolty s 30 speed a AS cca 47. Krieder samo. Na jakem jsem BP? Kolik AS potrebuju do dalsiho? :)

Diky
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    jsem tu jedinej, komu se nedaří spustit hra přes battlenet? jedině uninstall a znovu install battlenetu
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    BARTUC: jj shenlongy uz nejdou ....
    NJORL: jak pise Claven :) RNG je vsemocne :))
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    SCHUNA: jako monk s tim novym setem a shenlongama vypada fakt epesne :-) taky me dost laka, ale chtel sem jet crusse
    SCHUNA
    SCHUNA --- ---
    BARTUC: Asi nepojdu, ale mohli by :) a jj vyzera to na monka, uvidim, ci ma ta hra bude este bavit.
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    NJORL: ok.ja to nezkousel,jen co jsem tak zaslech..
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    SCHUNA: ted by uz shenlongy rollovat nemely jit ne? sem nekde cetl, ze pujdou jen sety od 3 kusu nahoru...

btw pojedes monka? :-D
    SCHUNA
    SCHUNA --- ---
    NJORL: Rolloval som tak monk shenlong fist a na cca piaty pokus bol ancient.
    NJORL
    NJORL --- ---
    ONDRA_PATA: nehledal. prvne jsem se chtel zeptat zde
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    Ancient by mal mať pravdepodobnosť 10%, ale RNG je kurva.
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    NJORL: otazkou je,jestli je ancient roll tak malo pravdepodobnej nebo s tim neco udelaj.nejakej blue post jsi nenasel?
    NJORL
    NJORL --- ---
    ONDRA_PATA: no to sem videl taky, ale prakticky se mi to nepovedlo
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    NJORL: v nejakym videu kostku vysvetlovali a ancient to rolovat ma
    NJORL
    NJORL --- ---
    Prosim testoval jste tady nekdo PTR? Ja jsem vcera zkousel v kostce predelat kus setu na jinej kus setu a z 50ti pokusu jsem nedostal jedinej Ancient. zkousel to nekdo? Pokud ta kostka neroluje Ancient, tak je to dost fail teda...
    ACUACX23
    ACUACX23 --- ---
    tomu se říká o chlup :-)

WAR_TIN
    WAR_TIN --- ---
    angry chicken build je bozi na farmeni myslim ze dost dobre sekunduje HD buildum.....
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam