• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.

Vitejte v původním a nejsledovanějším DIABLO klubu na NYXu.

Naši veteráni Vám jistě poradí nejlépe!

discord.gg/k2489PfTN6

rozbalit záhlaví
    MIMINO
    MIMINO --- ---
    BARTUC: tak o tom jsem nemlvil, zDPS jedine na GR jinde to vyznam asi fakt nema a co se publicu tyce tak GR jedine v parte kaosu, ale na to nemam problem sehnat lidi nebo si to jedu sam, na vysich GR to expi i solo, bounty jsem uvadel jen jako duvod proc jit na public a ze ten public je na tohle vlastne dobrej ne-li nejlepsi, jinak bounty me to taky moc neba, krom toho prstenu z toho clovek nic nema (pokud vubec dropne), neexpi to, v parte 4 lidi expi T6 tak do pg 400 a i tam uz je to pomaly, sance na legendarku taky mala, ale co bylo prijemny, ze jsem si jen tak mimochodem nafarmil prachy a sutry, ze nevim co s tim, 4x vault a nekolikrat rodina goblinu, takze poprve mam cash pres bilion zlata, jo tohle potkat za casu AH... :))
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    MIMINO: tak o bounty nemluvim, beru v potaz jen GR... co se tyce bounty, tak ty se jinak nez pubem nevyplati absolutne delat (pokud nemas full partu lidi co to zrovna taky chteji mlatit) a t6 public je ciste jen o tom, aby sem mi zvedl droprate a xp rate abych zaplnil partu a pak beham sam a kosim vse stejne na jednu ranu... navic do bounty nebo t6 riftu lezt se zdps postavou je proste nesmysl, tam chapu, ze te lidi vypiskaj...
    MIMINO
    MIMINO --- ---
    BARTUC: taky bezne na public nelezu, ale jednak je okurkova sezona a to i v diablu, navic sezona 3 uz je pro hodne lidi moc dlouha a hrajou normal soft nebo cekaji na patch, nebo jsou na PTR...potreboval jsem vyfarmit ring z A1 bounty a 50x do kola to malo kdo chtel jit se mnou navic potrebuju 2 nejlepe 3 lidi k sobe a solo to je velice neefektivni, takze bounty jedine v parte a zrovna na tohle je ten public v pohode, s nikym nemusis nic resit a vlastne ani spolupracovat, nemusi zacit stejne, klido uz muze byt pulka hotova (coz je celkem prijemny) vsichni chapou, ze se rozdeli, kazdej si vymlati svuji mapu a nakonec se sejdou v poslednim questu nebo ve meste, vezmes kostku a padas, za 15 min. je hotovo...:)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    NYCKER: mno ja to naposledy zapnul cca pred mesicem a pul a to sem bral jako hodne vysokej rift kolem 58+ my sme se schunou behali neco kolem 50 - 53 duo on wiz a ja zdps monk a pak sme behali ve full parte a to sme behali gr 50 a porad to v pohode slo... ale imho idealni rozmezi pro zdps monka je 45 - 50, kde dobra parta probehne gr kolem 3 min... jde o to, ze aby monk byl vyuzit efektivne, tak se musi rychle zabijet, protoze on to proste natahne na grupu, da tomu blind, nodi pod to sanctuary a bezi dal a za nim to musi umlatit dokud sou moby v blindu, takze jakmile GR trva dyl jak 5 min, tak monk uz ztratci (pocitam cas bez zabiti bosse)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ONDRA_PATA: jojo, s palmou to je super, ale je to o kompromisech... me se palma uz do buildu nevejde...
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    BARTUC: ja to hral asi pul roku zpet tim stylem cyclone strike + palm a za mnou to dhcka rozjebaly na maderu.skoda,ze jsem nemel ty bracery na palmu,ale i tak to bylo fast and funny :)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ONDRA_PATA: jo, tak wdcko je super na vsechno, ale exceluje ve vysokejch GR... monk je takova placacka :-)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    BARTUC: souhlasim,ze na speed je dobrej,na vyssi je WD.ikdyz my jezdime speed i s wdckem a taky to jde
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    NYCKER: nemas za co :-) nicmene mej na pameti, ze zdps monk je super strong ve speed riftech... na nejaky hodne vysoky rifty je useless...
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    NYCKER: ty ramena ti davaji dalsi survive... da se to nakombinovat jinak, ale me to vyhovuje vic takhle... sice nemam max xp gear, ale to mi nevadi.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    NYCKER: http://eu.battle.net/d3/en/profile/Croon-2431/hero/58594870
    tohle je to v cem beham ja, je to super a parte to pridava mega dmg a dava celkem fajn kontrolu :-ú
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    NYCKER: mno ono je sranda to, ze daleko vic muzes ty vymrdat s nima, nez oni s tebou :-D i kdyz mas nasazenou dps mantru a trosku ofenzivnejsi setup, tak ses se zdps monkem do gr 45 nesmrtelnej a do gr 55 to zvladas s prstem v nose utankovat navic mas dash a tak, gze ti neutecou a maximalne je pozabiji mobky ktery nechali za sebou... Me zdps monk bavil hodne a ne kvuli objemu expu, ale kvuli hernimu stylu... nicmene je fakt, ze lidi na pubulicu nechapou k cemu to v parte vlastne je... nicmene jednoduchej navod je najit si partu a chodit s ni...
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    MIMINO: jasny no... tak ja na publicu snad nehral... dycky sem mel nejakou partu a tam sem se zeptal jestli chteji dps nebo zdps :-)
    MIMINO
    MIMINO --- ---
    BARTUC: no prave, takze potrebujes jak zDPS tak damage dealera, idealni mit oboji jinak se ti solo GR se zDPS postavou bude hrat asi dost tezko, ale pokud se specializujes jen na zDPS do party tak nic proti, ale rika nycker, ne vsude to uvitaji :)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    NYCKER: sou to hlupaci :-D ja mam jak zdps tak dps monka a kdyz sme jeli ve full parte, tak se zdps monkem sme sli mnohem rychleji a bezpecneji
    MIMINO: jasny no, ale pokud chces lamat breakpointy v PL tak musis mit partu kde se ty lidi toci a nebo neresi PL :-D
    MIMINO
    MIMINO --- ---
    BARTUC: tak nekdo to DPSko v ty parte mit musi ne ?
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ono je to taky hodne o efektivite... kdyz budete hrat porad jen dps, tak se nikdyn edostanete tam co tyhle manici... vemte si quin69 ten typek stravi na zdps monkovi tak 80% casu a tam to leze hodne rychle...
    MIMINO
    MIMINO --- ---
    HOUMI: no je to masakr, taky to nechapu, i student ma jen 24 hodin denne jako ostatni lidi :D ale fakt je, ze ten na tom PTR to abnormalne rychle leze, je tam vsechno vybustovany na max, 400% na drop legendarky atp...
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    STU: snad treba s novym datadiskem...zrovna char. sloty a vetsi truhlu bych si klidne priplatil,jako vetsina lidi.
    ikdyz je fakt,ze truhlu asi hezky protridim diky kanais cube :)
    STU
    STU --- ---
    ONDRA_PATA: to jo, chtelo by to par slotu navíc do nového patche
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    ONDRA_PATA: no hele ja jak mam vsechny clasy a v S hrajue 1-2 + naky HC tak uz mam plno :D no aspon recykluju ty jmena co mi tam dal bracha ( jako je Brokolice, Celer apod zeleninovy jmena wtf :D )

nicmene monka mam 4x snad tak holt nakyho sezoniho smaznu nez pridaj dalsi misto...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam