• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    SCHUNA: najs!!!
    SCHUNA
    SCHUNA --- ---
    S tym zdps by som pockal ako to bude po patchi, wd asi ako zdps konci, ak nebude nejake prekvapenie.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    MIMINO: jop. v podstate vsude kde to jde... kam o nenacpes, tak je asi MH a OH, ale jinak kde to jde tam to nacpi, ten rozdil je hodne znat
    MIMINO
    MIMINO --- ---
    BARTUC: no jo vlastne :D a to u vsech itemu das misto intu str a dex ? no str mam taky dost co jsem nafarmil za cruse, hlavne mam tisice rubinu a diamantu :))
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    MIMINO: mno na wd hlavne musis brat na zdps itemy s dex a str a ne int :-D to je takovej malej chytak... jinak on ten monk je pouzitelnej vsude, ale musis tomu prizpusobit partu... u wd a crusse jde o to, ze maji stun lock, monk tohle nema... nicmene wd je aktualne asi pouzitelnejsi
    MIMINO
    MIMINO --- ---
    BARTUC: no cekam, ze to bude pouziteny i pro GR 50+, preci jen WD mam zmaknutejsi nez monka a mam 5 charu s inteligenci takze vybaveni pro WD bude pro me snazssi :)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    MIMINO: jak tu uz bylo psano, monk je skvelej do speed gr do lvlu max 50, pak uz to neni ono... wd je univerzalni a exceluje ve vysokejch GR... top kombinace atm wd + cruss, coz se ale mozna s patchem nejak zmeni... otazka je co od toho cekas... monk je relativne za par slupek pouzitelnej do gr 50 uplne v pohode
    MIMINO
    MIMINO --- ---
    jinak poradi mi nekdo ohledne zDPS ? kterej char je na to ted nejlepsi, uvazuju, ze bych si to taky zkusil, preci jen naslapnutejch DHcek mame v parte dost, ale supportu jen malo, uvazuju bud WD nebo moka....
    MIMINO
    MIMINO --- ---
    BARTUC: tak o tom jsem nemlvil, zDPS jedine na GR jinde to vyznam asi fakt nema a co se publicu tyce tak GR jedine v parte kaosu, ale na to nemam problem sehnat lidi nebo si to jedu sam, na vysich GR to expi i solo, bounty jsem uvadel jen jako duvod proc jit na public a ze ten public je na tohle vlastne dobrej ne-li nejlepsi, jinak bounty me to taky moc neba, krom toho prstenu z toho clovek nic nema (pokud vubec dropne), neexpi to, v parte 4 lidi expi T6 tak do pg 400 a i tam uz je to pomaly, sance na legendarku taky mala, ale co bylo prijemny, ze jsem si jen tak mimochodem nafarmil prachy a sutry, ze nevim co s tim, 4x vault a nekolikrat rodina goblinu, takze poprve mam cash pres bilion zlata, jo tohle potkat za casu AH... :))
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    MIMINO: tak o bounty nemluvim, beru v potaz jen GR... co se tyce bounty, tak ty se jinak nez pubem nevyplati absolutne delat (pokud nemas full partu lidi co to zrovna taky chteji mlatit) a t6 public je ciste jen o tom, aby sem mi zvedl droprate a xp rate abych zaplnil partu a pak beham sam a kosim vse stejne na jednu ranu... navic do bounty nebo t6 riftu lezt se zdps postavou je proste nesmysl, tam chapu, ze te lidi vypiskaj...
    MIMINO
    MIMINO --- ---
    BARTUC: taky bezne na public nelezu, ale jednak je okurkova sezona a to i v diablu, navic sezona 3 uz je pro hodne lidi moc dlouha a hrajou normal soft nebo cekaji na patch, nebo jsou na PTR...potreboval jsem vyfarmit ring z A1 bounty a 50x do kola to malo kdo chtel jit se mnou navic potrebuju 2 nejlepe 3 lidi k sobe a solo to je velice neefektivni, takze bounty jedine v parte a zrovna na tohle je ten public v pohode, s nikym nemusis nic resit a vlastne ani spolupracovat, nemusi zacit stejne, klido uz muze byt pulka hotova (coz je celkem prijemny) vsichni chapou, ze se rozdeli, kazdej si vymlati svuji mapu a nakonec se sejdou v poslednim questu nebo ve meste, vezmes kostku a padas, za 15 min. je hotovo...:)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    NYCKER: mno ja to naposledy zapnul cca pred mesicem a pul a to sem bral jako hodne vysokej rift kolem 58+ my sme se schunou behali neco kolem 50 - 53 duo on wiz a ja zdps monk a pak sme behali ve full parte a to sme behali gr 50 a porad to v pohode slo... ale imho idealni rozmezi pro zdps monka je 45 - 50, kde dobra parta probehne gr kolem 3 min... jde o to, ze aby monk byl vyuzit efektivne, tak se musi rychle zabijet, protoze on to proste natahne na grupu, da tomu blind, nodi pod to sanctuary a bezi dal a za nim to musi umlatit dokud sou moby v blindu, takze jakmile GR trva dyl jak 5 min, tak monk uz ztratci (pocitam cas bez zabiti bosse)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ONDRA_PATA: jojo, s palmou to je super, ale je to o kompromisech... me se palma uz do buildu nevejde...
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    BARTUC: ja to hral asi pul roku zpet tim stylem cyclone strike + palm a za mnou to dhcka rozjebaly na maderu.skoda,ze jsem nemel ty bracery na palmu,ale i tak to bylo fast and funny :)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ONDRA_PATA: jo, tak wdcko je super na vsechno, ale exceluje ve vysokejch GR... monk je takova placacka :-)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    BARTUC: souhlasim,ze na speed je dobrej,na vyssi je WD.ikdyz my jezdime speed i s wdckem a taky to jde
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    NYCKER: nemas za co :-) nicmene mej na pameti, ze zdps monk je super strong ve speed riftech... na nejaky hodne vysoky rifty je useless...
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    NYCKER: ty ramena ti davaji dalsi survive... da se to nakombinovat jinak, ale me to vyhovuje vic takhle... sice nemam max xp gear, ale to mi nevadi.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    NYCKER: http://eu.battle.net/d3/en/profile/Croon-2431/hero/58594870
    tohle je to v cem beham ja, je to super a parte to pridava mega dmg a dava celkem fajn kontrolu :-ú
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam