• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    MIMINO: mno me jde spis o to, ze se nam zvedne prijem pri prechodu z rodicovsky do prace :-) ted jedem z ruky do huby, ale az zacne delat, tak se nam situace razantne vylepsi... ono mit 7200 mesicne neni moc kdyz mas dve deti :-)
    WASQ
    WASQ --- ---
    NYCKER: jak píšou ostatní. Rok zpátky jsem upgradoval (postupně) a největší rozdíl určitě udělal lepší proc (4 core i5) a SSD :)
    MIMINO
    MIMINO --- ---
    BARTUC: :D jeee kez bych si mohl koupit vse co chci a stacilo by na to aby u toho nebyla zena ...:))
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    uz aby sla zena do prace a ja si konecne mohl koupit kompa :-D
    MIMINO
    MIMINO --- ---
    NYCKER: jj, jak jiz bylo receno, zaklad je i5 nebo i7, to dela hrozne moc, SSD disk taky hodne pomuze a RAM min. 8GB, GPU ti pak staci lehce nadprumerna nVidia, a chce to taky poradnej net :)
    ENDER
    ENDER --- ---
    NJORL: i5 4 jadro je upgrade jak blazen, navic ma hyperthreading, takze dokaze zpracovavat 8 vlaken najednou, u wowu to od 4 jadrovyho amd udelalo u me dvojnasobek framu
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    NJORL: jop SSD je v dnesni dobe u vetsiny her asi nejvetsi update, ten rozdil je uplne popastnej... jako ja si nemuzu stezovat, na tom svym 8 let starym drobkovi jedu v podstate full detaily na 40+ fps stabilne, gze parada :-)
    NJORL
    NJORL --- ---
    BARTUC: me nejvic pomohl upgrade na i5 a prehozeni D3 na SSD. od te chvile jsem nezazil jediny lag a hraje je NAPROSTO plynula. Jedina nevyhoda je, ze v dungu jsem vetsinou spawnlej 3-5 vterin pred ostatnima. coz u DH neni uplne nej, pokud hned u vstupu nekdo je :)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    NYCKER: tyjo tady ma nekdo obdobnou sunku jako ja :-D hele pretaktuj si procik, to hodne pomuze
    MIMINO
    MIMINO --- ---
    NYCKER: tak zrovna D3 neni nejak graficky extra narocny, ja to jedu normalne na notasu (je to teda drahej notas s dobrou GPU, ale ne herni) ve full detailech a naprosto v pohode :)

JADE: transmog to jisti, je fakt, ze by designove mohli pritvrdit, ale na druhou stranu za chvili bude v ty hre tolik itemu, ze si kazdej urcite nejakej ten vizual najde, ja jsem v tomto ohledu docela spokojenej, preci jen neni to tak davno, co jsme vypadali vsichni stejne...a ten novej damskej vohoz u cruse se mi docela libi :)
    MEMORY
    MEMORY --- ---
    HOUMI: prijde mi, ze ted jedou WoW stajl na vizualni stranku itemu :(
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    WASQ: jo taky sem zvedavej co s tim udelaj... rekli jen ze je to problem ale kdyz odstranit paragony nejde, lidi by nevideli motivaci xD
    WASQ
    WASQ --- ---
    Ještě tady video od týpka ze ZE, co furt v partě posouvaj GR levely na téma paragon. Zabijí tam Ghoma, když má naklikáno 800 para a pak, když nakliká 2k para. Nečekal jsem, že to bude až zas takovej rozdíl. Snad s tím Blizz něco udělá :)
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    JADE: monk je desnej no ... mohli by trosku jakoze pridiablit ty sety :)
    JADE
    JADE --- ---
    vizualne teda...mozna monkovskej na zensky, ale jinak wtf ?! cruss se svickama na hlave ?
    JADE
    JADE --- ---
    ty novy sety imo peknej shit :S
    WASQ
    WASQ --- ---
    NJORL: Tak ale určitě víš, co jsem myslel. Že by za tlupu zombíku konečně nemělo být víc, než za bandu Exarchů. Ale chápů, že v partě, kde je všechno 100% času ve stunu se to zas tan nepočítá
    NJORL
    NJORL --- ---
    WASQ: Ja reaguji na srovnani expu moba dle narocnosti jeho zabiti. To je nesmysl. Ale rozumim. Nebudu se v tom rejpat. Marne premejslim co dat u multishotu do kostky. Urcite RORG abych nasadil Cinder ale nevim co dal. Nekdo nejaky napad?
    WASQ
    WASQ --- ---
    NJORL: však jo, vždyť jsem psal co jsem myslel. Při hledání v patch notes jsem našel a druhou větu, kterou jsem taky postnul. Není potřeba se v tom pitvat dál :)))
    NJORL
    NJORL --- ---
    WASQ: To jsou ale dve zmeny. Ne jedna, jak jsi psal dole. Expy se budou delit ctyrma a progres bar bude podle narocnosti zabiti. Takze GR plnej zombiku by uz nemel bejt nejrychlejsi.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam