• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    ETHAN: Jo jenze tohle bylo s polovinou veci :-D tak rok a pul zpatky :-)
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    CUZMAN: Tak to asi zatím zůstanu u svého. Shield bash je taky dost zábavný, hlavně se mi na něm líbí ta mobilita. A GR dávám právě kolem 40-41, takže bych se rád posunul výš.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    tak sem si vcera blbe rerolnul BK mecik a malem sem to smazal :-D pul roku sem si ho syslil na non season barbovi, ze ho pak hodim na toho co sem hral na sezone a takhle to pojebat :-D anc samozrejme :-D
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    Tak vetsinu sem mel uz pred patchem a zbytek sem dodelal :-) Canais je uzasna :-) Jinak ten build je nesmirne zabavnej, jak furt spamujes holy vybuchy :-) GR sem jeste nezkousel (pred davnou dobou kdy to jeste bylo hard sem dal 32) ted farmim, pak se pochlubim az na to vlitnu...
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    Osobní zkušenost jsem jeden den po patchi nečekal :o) To ti přeci ještě nemohlo podropovat všechno, co je třeba. Nicméně vypadá to zajímavě. Co s tím dáš za GR? Pro mě by to znamenalo začít sbírat nový set, protože mám Rolanda, ale to asi není takový problém. Část Akhanu mám někde v truhle.
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    CUZMAN: Misto toho bulkhatos ringu ted jen farmim matros na reforge stone of jordan...
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    ETHAN: Nevim je to takovej klasik build z casti inspirovanej z casti muj, ale jestli pomuze...
    Ravenscar - Community - Diablo III
    http://eu.battle.net/d3/en/profile/Ravenscar-2156/hero/47467751
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    ETHAN: Ja jedu klasiku Condemn a je to dost silny...
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    Pokud někdo narazíte na nějaké dobře hratelný build pro crusadera (primárně solo, takže asi ne zdps, pokud se takové věci ještě dělají), tak se o něj podělte. Běhám teď shield bash, tedy to samé, co jsem běhal před patchem, ale rád bych začal sbírat věci na nějaký aktuální build. Pokud by byl nějaký shield bash build dál zajímavý, tak ho asi preferuju, ten herní styl se mi líbí, ale klidně začnu sbírat věci na hammerdina. Ten zjevně teď bude TO pravé, ale otázka je jaký hammerdin. Z bety jsem viděl moc videí a někdo to měl s blesky, někdo jel na oheň, tak mě zajímá, co je lepší, případně na co se snadněji uloví gear.
    NJORL
    NJORL --- ---
    Ja jsem uplne nadsenej novym patchem. Vcera za cca 4-5 hodin prace mam toto. Podelanej Ancient Krieder nepadl za celou predchozi dobu hrani. Stacilo jen 6x udelat bounty ve splitu na T7 a cca 10x to otocit v kostce. A voila :)

    BTW miltishot build je ted ultimatni. Doted mel multishot problem s resource generation. Nicmene ted mam 42 na luku, v kostce mam cinder, to je dalsich 30 a jeste mam v kostce RORG a na hlave Prides Fall, to je dalsich 30. Hatred mi skoro neubiva :) Ano, je to over kill, ale takto se mi to libi.

    No a posunul jsem se na 52 GR solo na prvni pokud bez vetsich potizi.

    MIMINO
    MIMINO --- ---
    STU: me se osvedcila T8, alespon trosku ta hra klade odpor a malinko roste paragon (samozjrejme split farm)

    jinak vsechny itemy do bedny narvat nejdou, ale jak jiz tady bylo receno za prve to v ty bedne je videt, ktery itemy to podporuje a za druhy hrac o nic neprijde, pokud tam da cokoli co nejak nejde tak o nic neprijde, ani o ten item ani o material, jen je treba vedet, ze logicky afix pro danou clasu pouzije jen ta clasa ktera to pouzit umi i kdyz extrahovat ten afix z itemu muze jakejkoli char, pokud se to chova jinak tak je to urcite nejakej bug (ja zatim nic na takovyho nenarazil) a rozhodne ne vlastnost...jako proc to nebere zamerne nektery itemy ovsem taky nevim, da se to pochopit u afixu zavislych na konkretnim skillu, ale jinak jsem na to zatim nepprisel cim se to obecne ridi...
    STU
    STU --- ---
    HOUMI: proste ty sracky co do bedny nejdou nebo tam uz mam likviduju :) akorat jsem zjistil ze potrebuju jeste porad 92 materialu abych zaplnil celou kostku... nastesti ta farma jde fakt rychle :D
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    STU: by me zajimalo jak , ja tam mam furt plno veci :D
    STU
    STU --- ---
    HOUMI: tak to nejde :) to se ta bedna cisti uplne sama :D
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    STU: na to se podivam..... no podle me to nepude , sak to je zbytecny prave :)
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    Dyt tam sou ty predmety napsany co to bere, ne??
    STU
    STU --- ---
    HOUMI: minimalne u ashbringeru jsem si jistej... ten mi to vzit nechtělo

    no ja prave nezkousel 2x stejnej předmět, ale moje představa je ze ti to nic neda, jenom sezere materiály ;)
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    STU: amen :) nvm ze by byl item co tam nejde dat .... priklad ? a 2x nahrat ten samej je blbost i kdyby to slo ( nic by ti to nedalo ), takze nahrat a nechat si nejlepsi roll, kdyby nakej build, jinak diss :)
    ONDRA_PATA: jo takze na ptr si to potkal :) to uz dava smysl :P xD
    STU
    STU --- ---
    jo jo... t10 se nevyplati na split bounty... jedine t7, to je slusnej fofr... 4+4 z bonusu zarucenyho matrose na kostku nema chybu.... btw. vsiml jsem si ze ne vsechny predmety jdou do kostky nahrat... ale nezkousel jsem jestli se da omylem nahrat dvakrat jeden a ten samej kus vybaveni, nevite jak to je? pomohlo by to v cisteni bedny kdyby ne ;) a hlavne když potkate BANDIT shrine, neklikejte, nejdriv stahnete všechny spoluhrace na sebe kvůli dropu a vycisteni tech malejch zmetku, rozhodne to za to stoji... a prosim vas, lidi, hrajte jenom BONUS akt... nebo mi z vas prdne zilka ;) před hodkou jsem prisel do práce a nic tu na mereni nemam, takze dam s kolegyni nejakej film a asi pojedu domu hrat :)
    TRUMPETKA
    TRUMPETKA --- ---
    K3BAB:
    patch notes (at to zni sebedivneji ;) ):
    Patch 2.3.0 Now Live - Diablo III
    http://eu.battle.net/d3/en/blog/19859662/patch-230-now-live-25-08-2015
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam