• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    FURRYK: V DII nevim ale v D III je to supr :-) jiank kostka tady: http://www.diablowiki.net/Kanai%E2%80%99s_Cube
    MIMINO
    MIMINO --- ---
    FURRYK: mas to na nastence + treba http://diablo.somepage.com a pokud je problem anglina tak http://www.diablofans.cz :)
    FURRYK
    FURRYK --- ---
    ja to rok nehral a ted koukam jak puk, co je to kostka?
    kde se dočtu vic o tom co se v DII ted deje?
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    QWOK85: tak kazdej ma na to svuj nazor :-) me se patch zatim libi a tesim se na sezonu ja malej jarda :-)
    QWOK85
    QWOK85 --- ---
    BARTUC: Honění tabulek mě neba ale farmění jo. Za cca 3 hodiny mam v kostce na ww barbíně furnace hexe i ten ww prsten + doplněné 2 chybějící sety na DH a gemy 35 a 3 chybějící kusy tal ra + kameny 30+ a + asi 20 materiálů z každého aktu . Takže to co sem farmil cca týden mam ted za 3 hodiny. Prostě tam měly dát nové ultimátní legendy a nebo že na ty starý to nebude platit.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    QWOK85: tak ono je otazka co povazujes za novy... pokud cekas radikalni zmeny v gameplay, nebo desitky novych postav, tak to asi hrajes spatnou hru... diablo je a dycky bylo o dosahovani co nejvyssich met a bis equipu, coz zahrnuje hodiny a hodiny tupyho farmeni, coz nas vsechyn samozrejme bavi a proto to hrajeme ze? :-) za me patch naprosta pecka... imho prinasi vic zmen a novot/starot nez ros...

    je pravda, ze zakladni content je pristupnejsi pro masy a je stale jednodussi efektivne farmit, nicmene pokud chces hrat na vyssi urovni a pushovat zebricky a farmit top EQ, tak to porad bude pro ty hc hrace, gze se tam imho najde kazdej...

    nevim co od toho cekas, ale pro me bylo kazdy diablo o pozitku ze hry jako takovy a z tupyho farmeni s kamosema a nikdy sem od toho necekal nejakej brutalne uvedomelej endgame content... proste farmim, beham co se da, pimpuju si svyho avatara a uzivam si to... kdyz me popadne elitarska nalada, tak navliknu nejlepsi hadry co mam ve skrini a jdu mlatit solo pikoliky abych se mohl pochvalit jak sem skvelej, ze sem 999. v LB :-D
    QWOK85
    QWOK85 --- ---
    YASHAMARU: neříkám že to předtím bylo lepší :) To vůbec ne ale tohle pro mě osobně přineslo zábavu na max pár dní.
    QWOK85
    QWOK85 --- ---
    FORTRESS: Právě o tom to asi je. Já bych jim klidně i tich 500 dal kdyby přinesli něco nového
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    Tak na to že je to vlastně free content a neni za to třeba nic platit tak se mi zdá že to je fajn. Posunout laťku to musí. Pro casual hráče bude T-X celkem vzdálená meta.
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    QWOK85: fakt? ja teda nebyl na tom nejak extra dobre, ale novej hrac rozhodne ne. a to moje barbie ww torpedo uz by dopredu neposunulo nic, jen lepsi roll tech samejch itemu. coz je docela nuda. tedka pribude hrani si s passivkama, farmeni na ne. zas bude chvili co delat a zkouset nez se to omrzi.
    QWOK85
    QWOK85 --- ---
    Tak nevím já sem teda z patche dost zklamaný. V podstatě jen další zjednodušení . . . :( Sezona bude dobrá ale všechny patche jsou furt jen pro nové hráče aby si rychle mohli zahrát tu T6/T10 a nic nového nepřináší. A zrovna když se blíží podzim a zima a chtěl sem hrát :)
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    Chtělo by to T15 aby to byla trošku výzva. Každopádně patch luxusní a už se těšim na sezonku.
    NJORL
    NJORL --- ---
    DIOM: Je to tak nastavene naschval, aby neranovali jeden specifickej akt ... nevim. Vychozi bonus akt se meni kazdou celou hodinu.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    DIOM: nope, musíš celú hru vypnúť a zase pustiť. to je trochu fail no
    DIOM
    DIOM --- ---
    proč mám každý další bonus act vždycky stejný, jako ten první po zapnutí hry? to fakt musím vždycky vypnout celou hru a znovu pustit? nebo mne trollí diablo?
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    STU: Aké prekvapivé, keď je tá špeciálka evidentne viazaná na konkrétnu zbraň. Alebo si čakal, že sa ti bude hocičo meniť na Ashbringer?
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    Sem furt mastil sezonu a jiny chary... :-)
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    ETHAN: Jo jenze tohle bylo s polovinou veci :-D tak rok a pul zpatky :-)
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    CUZMAN: Tak to asi zatím zůstanu u svého. Shield bash je taky dost zábavný, hlavně se mi na něm líbí ta mobilita. A GR dávám právě kolem 40-41, takže bych se rád posunul výš.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    tak sem si vcera blbe rerolnul BK mecik a malem sem to smazal :-D pul roku sem si ho syslil na non season barbovi, ze ho pak hodim na toho co sem hral na sezone a takhle to pojebat :-D anc samozrejme :-D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam