• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    NJORL: U prvej samozrejme nie
    NJORL
    NJORL --- ---
    CLAVEN: To u prvni postavy asi nepujde ne?
    MIMINO
    MIMINO --- ---
    WRATA: hlavne pouzivat gem of ease a leoric crown s cervenym sutrem
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    WRATA: Non seasonal v kocke odstrániš level requirement na nejakej hustej legende a ideš grifty tipujem
    WRATA
    WRATA --- ---
    Hele jak se ted jede fast leveling? Mimo teda boostu od kamose? Delaji se cache runy na vsechny akty? Nebo jak?
    NJORL
    NJORL --- ---
    CUZMAN: jo. ale nebude to nikdy ancient
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    Muzete pak ty setovy veci reforgovat na jinej druh priklad boty na rukavice :-D
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    NJORL: kokot... vďaka tomu tvojmu exploitu som za desať minút získal tri kusy Wastes setu, ktorý som tri mesiace bezvýsledne farmoval.

nielenže to upgraduje itemy, ale 6 z 10 výsledných itemov sú setovky.
    DIOM
    DIOM --- ---
    NYCKER: monk? já nasadil shenlongy a poskočil z poněkud vousatého rekordu 42 na 52..celkem hravě
    ENDER
    ENDER --- ---
    už se někomu podařilo udělat postavu? :)
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    MIMINO: TV ne, ale princip je podobný. Mě obvykle hlavně vadí ta sluchátka. Mám je často v práci (open space) a občas i doma (raid), takže když pak nemusím, už si je nenasadím.
    MIMINO
    MIMINO --- ---
    ETHAN: tak je to samozrejme kazdyho vec, vzdy muzes hrat solo, ja teda kdyz hraju tak u toho TV nesleduju, ale proti gustu... nekdy mi ten socialni kontakt zkratka chybi a rad pokecam s kamosema nad cinnosti ktera nas zrovna bavi, na rozdil od spousty magoru na publicu a asi i na TS nejsem zadnej autista co ma problem se s nekym bavit, jde o to mit vzdy na vyber a pokud jsou nekde nejaky pravidla tak je bud respektuju nebo jdu jinam :)
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    TS dost otravuje, když nechci mít sluchátka a/nebo na druhém monitoru jede nějaký film nebo seriál, který sledujeme se ženou oba. Ale i když to sleduju sám, tak jen málokdy chci s někým mluvit.
    WASQ
    WASQ --- ---
    ...náhodou TSko je dobrý, ať hraješ cokoliv :)

MIMINO
    MIMINO --- ---
    NJORL: no hele, ten prvni den jsem mel ten samej pocit, ze kazda druha shirne je bandit, ale pak jsem to hral druhej den vesmes solo abych si to v klidu hezky prosel, vyzkousel atp. a nepotkal jsem bandit shirne ano jednu, takze bud to casem nerfnou / nerfli nebo to byla fakt nahoda, ktera se nebude opakovat kazdej den, zkratka ve finale to nebylo tak horky jak to z kraje vypadalo :)
    SALUSA_SECUNDUS
    SALUSA_SECUNDUS --- ---
    NJORL: tak odpust, to neslo :)
    _DOMINIK_
    _DOMINIK_ --- ---
    tak po 389 hodinach odehranych za WD (a dalsich par stech za jiny classy) mam konecne SMK. a muzu teda rict, ze uz bylo kurevsky nacase ^^
    NJORL
    NJORL --- ---
    SALUSA_SECUNDUS
    SALUSA_SECUNDUS --- ---
    NJORL: joj, takze koukam v tvem zivote se odehrala podstatna zmena co se tyce sexualni orientace :) NJORL
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam