• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.

Vitejte v původním a nejsledovanějším DIABLO klubu na NYXu.

Naši veteráni Vám jistě poradí nejlépe!

discord.gg/k2489PfTN6

rozbalit záhlaví
    ENDER
    ENDER --- ---
    CLAVEN: skoda, ze se to neda utracet :)
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    ENDER: Ja som išiel z 200 mega na 950 za tri dni
    ENDER
    ENDER --- ---
    CLAVEN: jj takhle chodim 40+- s monkem, ale ted se trosku orientuju na t10 normal rifty, protoze nemam deaths breath...
    penez mam mraky, protoze kamos taha z cube restraint a uz mu asi 5x padnul puzzle :)
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    Ja konečne dávam s ww barbom speed GR 35-40. Rifta 35 mi trvá okolo 3 minút (rekord je 2 a 10 sekúnd), je to strašná ryža na prachy, shardy, legendy aj XP.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ENDER: kazdej v parte dostane prumer xp bonusu cely party, gze klasicky se secte xp bonus kazdyho hrace a vydeli poctem hracu a to kazdej dostane, aspon takhle se to pise... imho je to skvely, protoze na speed gr kolem 40 - 45 ti staci dve dps a dva hraci muzou bejt v xp gearu a moc te to nezpomali a xp budes mit habakuk i jako dps...
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    FURRYK: spis to chce ted bounties,ale kdyz nejsme 4,tak jasna farma
    FURRYK
    FURRYK --- ---
    ONDRA_PATA: v poho, jsem se k tomu noobovi chtěl sam prihlasit :D
    kazdopadne rad te zas joinu, když me protahnes .... chybi mi hafec věci do setu :-) ..... ještě beham s DIOMem, s tim to jde taky moc pekne :-))))
    ENDER
    ENDER --- ---
    BARTUC: takze muj xp bonus dostavaji vsichni v grupe?
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    FURRYK: :DDD vtip,nemel jsem s tim problem,uz jsem pomahal hodne lidem.
    fakt klidne priste napis zas,s tim tvym barbem musime neco udelat ;)
    FURRYK
    FURRYK --- ---
    ONDRA_PATA: ROTOPEED? :-)
    DWAY
    DWAY --- ---
    MIMINO: no to uz je pro me moc daleko. Vetsinou me max lvl bavi jen chvili. Proto mi asi celkem budou vyhovovat sezony. Vyexpim postavu, udelam ty veci co chteji, a pak cusky. Grind pro veci me tolik nebavi. Obzvlaste vzhledem k tomu jak moc je Diablo drop random.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ENDER: imho to ma obrovskej vliv, hlavne v GR kde se stale xp nasobi... kdyz nasadim full xp build, tak to frci neskutecnym zpusobem, vcera sem v GR 41 udelal cca 5 Plvlu za jeden rift ve 4 lidech...

jinak ten bonus se ted rozprostira mezi partu, takze z toho benefitujou vsichni... ale vcera sem behal v setupu: 2pc borne, 2pc cain 3 pc innas, rorg v kostce, hf ring, leoric signed... sice nemam dmg, ale gr 41 ustojim naprosto s prstem v nose a to sem to jen na rychlo urcraftil a poskladal do kupy, gze az to narolluju trochu slusne, tak to bude jeste lepsi a az budou stronghamy, tak to bude pecka... proste jen beham vepredu, pulluju moby k sobe, hazu sanctuary a pridavam expy... pokud mas dost silny dps k tomu, tak je to pecka :-)
    ENDER
    ENDER --- ---
    BARTUC: funguje ti xp build? me prislo, ze uz to nema zadny vliv... jak kdyby se to nenasobilo obtiznosti
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    mno ja to vidim na dlouhe podzimni vecery nez doladim monka... vypada to, ze budu stavet 4 komplet sety na monka s tim, ze jeden uz relativne mam (full xp build), jeste me ceka support build, ulianu doladit a k tomu spirit generator build, gze to chvilku zabere :-) ikdyz vcera sem zkousel kostku a upgradoval jsem daida, tak sem dostal innas, FD a pak to daido na snizeni cd SSS :-) celkem pecka... uz jen focus spirit guardy a mam komplet setup na ulianu a uz jen budu upgradovat ty tragicky rolly co mi napdaly :-D
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    Helma je upravena pac kdyz strileli vsichni fetishove tak to lagovalo (c) Schuma

Jinak zajímavá v kostce je i ta grim reaper maska, včera jsme docházeli T10 v sezone ale nebylo to uplně komfortní.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    sety sa upravili spätne
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    hmm, mne upravili pod rukama chantodo na tu archoni verzi, což vzhledem k tomu že archona nejedu... meh

neměli upravovat až nově dropnuté věci? nebo upravily všechny legacy věci i z dřívějška?
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    jako docela funny. jedno kolo bounties,extrahovat mask of jeram a kukri a muj DoD WD dal GR52 s protahovanim slabyho noumi jako nic.
    ti parchanti upravili carnevil helmu! :D
    1,7 mld pecky,s totemem 2,5 mld a s power pylonem 9 mld :D
    MIMINO
    MIMINO --- ---
    DWAY: jako do lvl 70, resp do T4, je pouzitelnejch hodne veci, rekl bych dokonce, ze temer vse i skilly a daji se pouzivat i ruzny obskurni buildy a funguje to, jenze na vyssich pg, rsp. na T10 a vysokych GR musis pouzivat (pokud chces aby si to nejak efektivne daval a pribejvala ti nejaka experience) jeden ze cca 3 buildu pro kazdej char + nekolik jednoznacnejch itemu k tomu a neni moc vyjimek, vzdy je to velka (buildova) setovka 7ks, k tomu mozna nejaka mensi, amulet hellfire nebo amulet rezistence na elementy, na rukach prsteny ze setu Bastions of Will (restrait a focus) a v kostce co by zbran funrace, prsten ring of royal (pokud neni treba tak zodiac nebo convention) a u posledni skupiny je snad jako u jediny vicero moznosti, ale vetsinou je to zase 1-2 veci na konkretni build...jiste, ze zalezi na charu a buildu, ale jak rikam, je to u kazdyho buildu jen par moznosti....ale jinak zaplatpanbuh za to, pres to vsechno je to zatim nejvetsi variabilita kterou kdy D3 nabizelo :)
    DWAY
    DWAY --- ---
    Stala se mi zajimava vec. Na lvl 15 mi padl nagelring a na lvl 62 je to porad muj nejlepsi kus vybaveni. Protoze i kdyz staty jsou o nicem tak ti falleni co to vyvolava si casto davaji elity na jeden az dva vybuchy (na master). Definitivne schovavam vlastnost toho ringu to kostky jak mi padne neco lepsiho.
    MIMINO
    MIMINO --- ---
    ENDER: slusne, po 4 dnsch sezony T10 a GR 45, to mohli rovnou pridat T20 :))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam