• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    hmm, mne upravili pod rukama chantodo na tu archoni verzi, což vzhledem k tomu že archona nejedu... meh

neměli upravovat až nově dropnuté věci? nebo upravily všechny legacy věci i z dřívějška?
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    jako docela funny. jedno kolo bounties,extrahovat mask of jeram a kukri a muj DoD WD dal GR52 s protahovanim slabyho noumi jako nic.
    ti parchanti upravili carnevil helmu! :D
    1,7 mld pecky,s totemem 2,5 mld a s power pylonem 9 mld :D
    MIMINO
    MIMINO --- ---
    DWAY: jako do lvl 70, resp do T4, je pouzitelnejch hodne veci, rekl bych dokonce, ze temer vse i skilly a daji se pouzivat i ruzny obskurni buildy a funguje to, jenze na vyssich pg, rsp. na T10 a vysokych GR musis pouzivat (pokud chces aby si to nejak efektivne daval a pribejvala ti nejaka experience) jeden ze cca 3 buildu pro kazdej char + nekolik jednoznacnejch itemu k tomu a neni moc vyjimek, vzdy je to velka (buildova) setovka 7ks, k tomu mozna nejaka mensi, amulet hellfire nebo amulet rezistence na elementy, na rukach prsteny ze setu Bastions of Will (restrait a focus) a v kostce co by zbran funrace, prsten ring of royal (pokud neni treba tak zodiac nebo convention) a u posledni skupiny je snad jako u jediny vicero moznosti, ale vetsinou je to zase 1-2 veci na konkretni build...jiste, ze zalezi na charu a buildu, ale jak rikam, je to u kazdyho buildu jen par moznosti....ale jinak zaplatpanbuh za to, pres to vsechno je to zatim nejvetsi variabilita kterou kdy D3 nabizelo :)
    DWAY
    DWAY --- ---
    Stala se mi zajimava vec. Na lvl 15 mi padl nagelring a na lvl 62 je to porad muj nejlepsi kus vybaveni. Protoze i kdyz staty jsou o nicem tak ti falleni co to vyvolava si casto davaji elity na jeden az dva vybuchy (na master). Definitivne schovavam vlastnost toho ringu to kostky jak mi padne neco lepsiho.
    MIMINO
    MIMINO --- ---
    ENDER: slusne, po 4 dnsch sezony T10 a GR 45, to mohli rovnou pridat T20 :))
    ENDER
    ENDER --- ---
    nekdo na pussycore season GR 40-45 speed farming, pripadne uber bosses, pripadne rifty 8-10?
    MIMINO
    MIMINO --- ---
    WRATA: o tom zadna, buildu bylo dlouho velice malo a ruznych farm cest jeste mit, ale na druho stranu ty buildy byly fakt hodne zajimavy, na CM a Sacrifice dodnes imo nic nema :)
    WRATA
    WRATA --- ---
    MIMINO: Jojo, jsem moc rad ze je ta doba pryc. Fakt me nebavilo s monkem dve hodiny behat jednu efektivni cestu na elite packy+bosse a dropy
    MIMINO
    MIMINO --- ---
    WRATA: tak na wd byl taky utimatni build sacrifice, ale nebyl zase tak rosirenej, byl na to treba naprosto unikatni ger, s top rollama bylo to strasne drahy a velice rare na drop, ale to uz je taky davno...v dnesni dobe je to celkem uz vybalancovany a za kazdou postavu se da dobre hrat...
    WRATA
    WRATA --- ---
    MIMINO: Tak preslo to na WD ne?
    MIMINO
    MIMINO --- ---
    CM bulid byl imo nejslavnejsi build v diablu vubec, originalni, zajimavej a naprosto OP, skoda, ze v ty dobe nebyla poradna alernativa a tak se to strasne zprofanovalo, VV barba (co by 2 nejslavnesi build) to potkalo taky, ale zase se to oprasilo, tak uvidime jestli prijdou u wz s necim podobnym...i kdyz pri specialnim gearu to trochu jde, ale zdaleka to neni tak pouzitelny
    WRATA
    WRATA --- ---
    ONDRA_PATA: Mno nez v 1.0.3 nerfnuli nether tentacles runu ze mohla hitnou kazdej target pouze jednou tak to byl nejvic OP panacek.

Kazdopadne jsem zacinal s monkem a ten to teda mel pekelne tezky protoze zabit neco trvalo rok :/
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    WRATA: zrovna DH jsem hrál snad úplně jako poslední a ještě mě nebavil. začínal jsem s monkem jako správnej fanda kung-fu filmů, pak přišla řada na WD, protože necro z DII a jako třetí wiz, protože CM build do party. pak přišel datáč a všechno bylo jinak... :)
    MIMINO
    MIMINO --- ---
    WRATA: no myslim, ze kazdej char si prosel chvilema nepouzitelnosti :)
    WRATA
    WRATA --- ---
    NYRLEM: DH byl cool od vanily :D
    NYRLEM
    NYRLEM --- ---
    DIOM: co monka, ale ja hral dh jeste nez to bylo cool :)
    DIOM
    DIOM --- ---
    já hrál monka ještě než to bylo cool :)
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    FORTRESS: Pro mě to bylo buď čtvrtý crusader, monk a nebo DH. A jelikož DH není melee (ve smyslu bonusu k armoru, který mají crusader, monk a barbar - možná má DH nějaký melee build), tak jsem zvolil monka.
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    Monka má fakt každej až je to trapný :-)
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    Musím říct, že po prvním víkendu v sezóně asi jen tak nebude důvod se vracet na nonseason postavu. Stejně jako tuna lidí kolem jsem rozjel monka a je to docela zábava. Akorát tedy nedostatek Death's Breath je fakt zoufalý. Ani Sage set to nevytrhne.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam