• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.

Vitejte v původním a nejsledovanějším DIABLO klubu na NYXu.

Naši veteráni Vám jistě poradí nejlépe!

discord.gg/k2489PfTN6

rozbalit záhlaví
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    BARTUC: nejaky rady tipy? :-)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    CHEWBACCA: musis myslet trochu politicky :-D
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    Nebudu tuhle diskuzi cist nebudu, nebo to zas nainstalim a bude rozvod
    SCHUNA
    SCHUNA --- ---
    NYCKER: Ak sa nic nezmenilo, tak vybuchne hned.
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    Jakoze dneska Torment VII :-)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    CUZMAN: tak ja sem lama, vcera sem teprve dofarmil ulianu :_)
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    Tak ja od patku Torment VII s prstem v nose :-D
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ENDER: urcite palma... dokud sem nemel 6set, tak sem sotva pizlal t1 a se 6setem instantuju t6
    NJORL
    NJORL --- ---
    Jedna takova rada pro DH. Ja jsem to nevedel, treba to vite. :)

Pokud jedete multishot build, tak je veskera vase dmg fire. Takze reflect vam vraci fire dmg. Takze
    The Star of Azkaranth v kostce zpusobi, ze reflect potvory vas healujou. Prijdete sice o prasackej bonus k dmg z Convention of Elements, ale na tech vysokejch solo riftech to asi stoji za to. :)
    STU
    STU --- ---
    STU: koukam ze minimalne u me to blizz nenacetl všechno... takhle ma ten budil vypadat
    http://www.diablofans.com/builds/57514-2-3-hota-barb-solo-60
    ENDER
    ENDER --- ---
    SCHUNA: true dat, dik
    SCHUNA
    SCHUNA --- ---
    ENDER: dava, ale oproti palme je to minimum. ved vyskusaj si sss bez palmy, to nie je nic zlozite
    STU
    STU --- ---
    jsem narychlo poskladal novej build a poprvé v D3 videl u barbara crity přes 2.000.000.000
    cool :D
    Radegast - Community - Diablo III
    http://eu.battle.net/d3/en/profile/tooold-2749/hero/60444102
    ENDER
    ENDER --- ---
    SCHUNA: sss, ale taky dava, ne?
    SCHUNA
    SCHUNA --- ---
    ENDER: dmg je palma, sss je len trigger
    ENDER
    ENDER --- ---
    BARTUC: muzes mit i 2 cold...

jenom ted resim, jestli se nevyplati jet fire a zda ta fista co rika palm dmg o 100 procent je lepsi nez ancient zbran... zajimalo by me jaka slozka dmg je palma a jaka sss
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    BARTUC: jeste par barvicek a privolate Kapitana Planetu.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ENDER: mno a palma na jednom mobovi muze bejt od vice monku, nebo ne? ja sem totiz hral v grupe s monkem co mel fire runu na palme a ja mel cold a kdyz sme davali palmy jak zbesili, tak mobove pak meli ruzovy palmy na sobe, coz by odpovidalo kombinaci barev nasich palm :-)

ono jde o to, ze na nizsich GR to nevadi, protoze tim sss proste smaznes temer cokoliv, ale na vyssich GR pak ty moby vetsinou na jedno sss nezabijes a pak to muze bejt problem... netestoval sem to, porad mi prijde lepsi, kdyz jeden monk jede xp/support a druhej dmg :-)
    ENDER
    ENDER --- ---
    BARTUC: ono to nevadi, kazdej monk ma svoje palmy.. takze muzes mit 4 uliana monky a funguje to bezvadne :) vcera vyzkouseno v realu, hroznej masakr :)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    jinak docela zajimavy info, neni to z nejakyho blue postu, ale kdyz mate dva uliana monky v grupe, tak 6set bonus odbouchne jen vase palmy :-) samozrejme kaskadovej efekt palmy se pak prenese i na moby s palmou druhyho, ale ten 6set odbouchava jen vase, gze se vyplati mit ulianu a k tomu bud support monka nebo spirit generator monka
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam