• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    ENDER
    ENDER --- ---
    BARTUC: muzes mit i 2 cold...

jenom ted resim, jestli se nevyplati jet fire a zda ta fista co rika palm dmg o 100 procent je lepsi nez ancient zbran... zajimalo by me jaka slozka dmg je palma a jaka sss
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    BARTUC: jeste par barvicek a privolate Kapitana Planetu.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ENDER: mno a palma na jednom mobovi muze bejt od vice monku, nebo ne? ja sem totiz hral v grupe s monkem co mel fire runu na palme a ja mel cold a kdyz sme davali palmy jak zbesili, tak mobove pak meli ruzovy palmy na sobe, coz by odpovidalo kombinaci barev nasich palm :-)

ono jde o to, ze na nizsich GR to nevadi, protoze tim sss proste smaznes temer cokoliv, ale na vyssich GR pak ty moby vetsinou na jedno sss nezabijes a pak to muze bejt problem... netestoval sem to, porad mi prijde lepsi, kdyz jeden monk jede xp/support a druhej dmg :-)
    ENDER
    ENDER --- ---
    BARTUC: ono to nevadi, kazdej monk ma svoje palmy.. takze muzes mit 4 uliana monky a funguje to bezvadne :) vcera vyzkouseno v realu, hroznej masakr :)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    jinak docela zajimavy info, neni to z nejakyho blue postu, ale kdyz mate dva uliana monky v grupe, tak 6set bonus odbouchne jen vase palmy :-) samozrejme kaskadovej efekt palmy se pak prenese i na moby s palmou druhyho, ale ten 6set odbouchava jen vase, gze se vyplati mit ulianu a k tomu bud support monka nebo spirit generator monka
    FURRYK
    FURRYK --- ---
    CLAVEN: diky
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    FURRYK: Str, na defenzívu mám Taeguk, redukciu dmg pri Whirlwinde vďaka Wastes setu a na rifty nad 45 používam Unity v kocke a na followerke

Ker - Community - Diablo III
    http://eu.battle.net/d3/en/profile/Claven-2858/hero/407836
    FURRYK
    FURRYK --- ---
    CLAVEN: muzes mi poradit jaky gemy používáš ve zbroji? ressist all nebo str?
    ENDER
    ENDER --- ---
    CLAVEN: skoda, ze se to neda utracet :)
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    ENDER: Ja som išiel z 200 mega na 950 za tri dni
    ENDER
    ENDER --- ---
    CLAVEN: jj takhle chodim 40+- s monkem, ale ted se trosku orientuju na t10 normal rifty, protoze nemam deaths breath...
    penez mam mraky, protoze kamos taha z cube restraint a uz mu asi 5x padnul puzzle :)
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    Ja konečne dávam s ww barbom speed GR 35-40. Rifta 35 mi trvá okolo 3 minút (rekord je 2 a 10 sekúnd), je to strašná ryža na prachy, shardy, legendy aj XP.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ENDER: kazdej v parte dostane prumer xp bonusu cely party, gze klasicky se secte xp bonus kazdyho hrace a vydeli poctem hracu a to kazdej dostane, aspon takhle se to pise... imho je to skvely, protoze na speed gr kolem 40 - 45 ti staci dve dps a dva hraci muzou bejt v xp gearu a moc te to nezpomali a xp budes mit habakuk i jako dps...
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    FURRYK: spis to chce ted bounties,ale kdyz nejsme 4,tak jasna farma
    FURRYK
    FURRYK --- ---
    ONDRA_PATA: v poho, jsem se k tomu noobovi chtěl sam prihlasit :D
    kazdopadne rad te zas joinu, když me protahnes .... chybi mi hafec věci do setu :-) ..... ještě beham s DIOMem, s tim to jde taky moc pekne :-))))
    ENDER
    ENDER --- ---
    BARTUC: takze muj xp bonus dostavaji vsichni v grupe?
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    FURRYK: :DDD vtip,nemel jsem s tim problem,uz jsem pomahal hodne lidem.
    fakt klidne priste napis zas,s tim tvym barbem musime neco udelat ;)
    FURRYK
    FURRYK --- ---
    ONDRA_PATA: ROTOPEED? :-)
    DWAY
    DWAY --- ---
    MIMINO: no to uz je pro me moc daleko. Vetsinou me max lvl bavi jen chvili. Proto mi asi celkem budou vyhovovat sezony. Vyexpim postavu, udelam ty veci co chteji, a pak cusky. Grind pro veci me tolik nebavi. Obzvlaste vzhledem k tomu jak moc je Diablo drop random.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam