• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    NJORL
    NJORL --- ---
    hm ... tak nevim co novy patch s hrou udelal, ale zacinam byt znuden. nejvetsi pruda je, ze DMG i skill mam na to, abych se solo dostal vysoko nad sedesat ... ale reflect me proste zabije. chapu to tak, ze pokud hra nedokaze zabit hrace, udela to tak, ze se hrac zabije sam. pred patchem se alespon reflect ukazoval na vsech najednou, takze se dal vychytat moment, kdy se do packu strilelo. Ted to ale pres vsechny rotuje, takze jsou v reflectu mnohem vic casu ... je to jedina mechanika, ktera se scaluje umerne s DMG hrace. kdyz se mi sejde Fire v CoE a reflect potvora v GR nad 56-57, tak je to IK.

... to co jsem tady nize psal je k prdu, protoze najit tu star je na par let. za celou dobu hrani od vydani mi padly asi tri. nenechal jsem si blbec zadnou. kdo tenkrat vedel o kostce.

Kdyz jsem si procital diskuse, tak top hraci to delaji tak, ze reflecty odvedou za sebe a pak jim utecou ... no to je dobra pikovina!

... vetsina lidi, co hraje, se presmerovava na tocici se barbary a to je opek click fest, ktery me nebavi ...

Vybavu mam top, takze behat rifty je opravdu jen kvuli expu a kdo by behal rifty kvuli expu, kdyz nema 2 kamose XP monky zejo ...

tak nevim ...
    MIMINO
    MIMINO --- ---
    ETHAN: no to je prave to na co jsem narazel, tech 5% v podstate nic neznamena :)
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    MIMINO: Však ano. 5% je minimum, které ti vnutí hra, aniž bys chtěl. A prsten s tím funguje - kdyby ne, museli by mu asi změnit tu vlastnost, aby byl zajímavý. To nic nemění na tom, že 0% je s tím prstenem ideál a 6% je horší než 5%. I když statisticky půjde asi o celkem zanedbatelný rozdíl.
    MIMINO
    MIMINO --- ---
    ETHAN: postaveny na critech jsem myslel, ze bez toho nefungoval build ne, ze to kazdej jinak dost potrebuje nebo vyuziva, jinak pokud mas 5% crit tak neni problem 5x za sebou necritnout, dokonce ciste statisticky to znamena, ze davas crit jen kazdou 20 ranu, takze ciste pro ucely toho prstenu to sedi :)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    CHEWBACCA: jednoduchy, meju deti a 3 dny v tejdnu muzu hrat hned jak umeju a ostatni dny hraju az kdyz jde manzelka spat :-) Funguje nam to skvele.
    LANDRIEL: 12 let se o to snazim a porad nic :-D
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    MIMINO: On je snad každý postavený na critech, ale když máš prsten, který říká "když 5x za sebou necritneš, tak máš na 3s 100% šanci na crit", tak chceš pokud možno 0% CHC. Což tedy nemožno, proto píše Ender 5%, protože to je tuším minimum.
    MIMINO
    MIMINO --- ---
    ENDER: me se dlouhodobe dari udrzet CHC mezi 55-65% a CHD mezi 400-500%, jsem na to zvyklej z dob CM wizarda, kterej byl na critech postavenej :)
    ENDER
    ENDER --- ---
    ENDER: jinak samozrejmne super clanek
    ENDER
    ENDER --- ---
    MIMINO: ja to mam jasny, crit 5% a dmg co nejvyssi :) k tomu v truhle prsten na 100% critu :)
    nejhorsi je situace, kdy mi nekdo pridava crit, najednou prestanu davat damaz :)
    MIMINO
    MIMINO --- ---
    btw nedavno jsme resili s kamosema souvislost CHC a CHD, kolik ceho by melo byt a jaka je nej. kombinace a tady je na toto tema hezkej clanek, je to sice celkem dost obecny, ale imo to tak nejak obecne plati:
    http://devizzlive.blogspot.com/2014/04/crit-damage-versus-crit-chance.html
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    Do you even rift?
    LANDRIEL
    LANDRIEL --- ---
    Máte manželky naučit pařit taky, a bylo by :D
    MIMINO
    MIMINO --- ---
    CHEWBACCA: a manzelka nema vlastni komp s fcb ? :))
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    CHEWBACCA: kdo vari nemeje
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    BARTUC: a ty pravidla jsou? Pokud to teda neni moc intimni :-)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    CHEWBACCA: mno ja se s manzelkou dohodl na jasnmych pravidlech a ty dodrzuju a krasne nam to klape
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    BARTUC: nejaky rady tipy? :-)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    CHEWBACCA: musis myslet trochu politicky :-D
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    Nebudu tuhle diskuzi cist nebudu, nebo to zas nainstalim a bude rozvod
    SCHUNA
    SCHUNA --- ---
    NYCKER: Ak sa nic nezmenilo, tak vybuchne hned.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam