• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    ONDRA_PATA: Ty Torment 10 to je motivace pro lidi v sezóně a ne pro normalisty :)
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    JULIAN: toto
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    JULIAN: Mohlo, ale bol som v pohode aj bez nich (iirc)
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    Možná je to tím že nemám hexing pants? Těch 25% regenu by to mohlo vysvětlovat...
    SCHUNA
    SCHUNA --- ---
    NYCKER: po 3 :)
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    Mě teda Fury ubývá, proto se ptam. Nedejboze že bych ještě cástil rend třeba. Papírově mám gain 10 z bulkathosu + 10% z animosity, stejnak se při točení za chvíli dostanu na nulu
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    JULIAN: Bul-kathos mi zaručuje, že mám furt full fury, kým je niekto okolo. A keď náhodou nie je, WW mi žerie 2 fury za sekundu (teda žerie 10 a ja mám gain 8). Takže mi fury v GR nedôjde nikdy.
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    dotaz na WW barbiny: Jak ste na tom s fury? Videl jsem ze dost jich jede s pasivkou na 25% dmg u max fury, ale ja jenom s bulkathos setem padam docela niz, k tomu doplnujici dotaz, v nejakejch guidach jsem cetl, ze bych mel byt se zodiacem schopnej tocit wrath a ignore pain temer nonstop, sice mi chybi CDR, ale i tak to hrube neodpovida. Tez to zhorsuje to ze abych byl u max fury, tak musim protacet war cry a shout na CD (coz vyzira ticky zodiacu) a i tak rozhodne porad nejsem na max. Delam nekde chybu?
    Jedu season.
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    tak nevim.cca 5 hodin hrani od patche a s WD si davam t10 s cigem v hube v plny parte,kdyz jedu ten rift sam..
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    BARTOK: a neutoc na bosse,pousti gobliny
    DIOM
    DIOM --- ---
    BARTOK: hoď do kosty puzzle ring a dej transmute..hotovo ;)
    BARTOK
    BARTOK --- ---
    CLAVEN: Jak se otvíraj?
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    CHEWBACCA: simte za tejden litas jak dabel :) s rezervou 5 dnu
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    mno kazdopadne instaluju takze se na to ráno vrhnu, žena odletěla na dovolenou :-) akorát se obávám že už se do toho po roce nedostanu jak to je zas vsechno prekopany
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    BARTUC: děti nemáme tak to zkusím napasovat na sebe, 3dny v tejdnu se umeju a až se umeju muzu jit hrat
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    Mne to nak dojelo :-(
    MIMINO
    MIMINO --- ---
    NYCKER: tak a hlavne je to vec docasna, rsp. dynamicka, vzdycky kdyz je treba neco novyho tak clovek hodne utraci a pak kdyz to ma tak zase dlouho nic a jen sbira, az budu mit focus a vysnenou zbran a plnou kostku tak bude zase na chvili klid a krom obcasnych enchantu nic moc neutratim :)
    MIMINO
    MIMINO --- ---
    u forgoten soulu je to lepsi pac 99% toho craftu rozlozim zpet na souly, ale ty flasky jsou problem...
    MIMINO
    MIMINO --- ---
    NYCKER: stejne mi je to malo, 1 craft vyjde na 25 flasek, za 2-3 GR mam 500 shardu, u kadaly mam tak 10 ks rare ringu na 1 gambl to je 250 flasek, to za run jen tak nedas... :)
    MIMINO
    MIMINO --- ---
    NYCKER: no ja uz mam problem s flaskama i na non-season, preci jen nize uvedeny postup "shaneni" itemu je dost draha sranda a jak tak furt "craftim" ten ring tak koukam, ze 3000 flasek je uz fuc...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam