• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přišli jste skrz odkaz na příspěvek, který již neexistuje.

• diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    MIMINO
    MIMINO --- ---
    u forgoten soulu je to lepsi pac 99% toho craftu rozlozim zpet na souly, ale ty flasky jsou problem...
    MIMINO
    MIMINO --- ---
    NYCKER: stejne mi je to malo, 1 craft vyjde na 25 flasek, za 2-3 GR mam 500 shardu, u kadaly mam tak 10 ks rare ringu na 1 gambl to je 250 flasek, to za run jen tak nedas... :)
    MIMINO
    MIMINO --- ---
    NYCKER: no ja uz mam problem s flaskama i na non-season, preci jen nize uvedeny postup "shaneni" itemu je dost draha sranda a jak tak furt "craftim" ten ring tak koukam, ze 3000 flasek je uz fuc...
    MIMINO
    MIMINO --- ---
    CLAVEN: presne...
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    MIMINO: To robím tiež, plus Puzzle ringy rovno pálim na Vault portály.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    CUZMAN: Jo tak season nehrám no :)
    MIMINO
    MIMINO --- ---
    CLAVEN: ja to kombinuju, uz nekolik dni "shanim" prsten focus a tak jdu vzdycky za kadalou z ni vypadne mimo jine hromada rare ringu a ty pak jdu strkat do kostky, efektivita tam je, mam z takovyho "kolecka" vzycky hromadu legendarnich i setovejch ringu, ale poradnej focus jeste nepadl :)
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    CLAVEN: Ty mluvis o nonseason a BARTUC o season kamo :-) to je s DB trosku rozdil pak v cislech :-)
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    FURRYK: Jo, upgraduj rovnaký kus
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    Takto, kocka je lepšia ako Kadala z troch dôvodov.

1) pri upgrade rare itemu je z toho vždy legenda, pochopiteľne
    2) dajú sa tam cielene získať zbrane, napr. rare ceremonial knife bude vždy legenda/set ceremonial knife, zatiaľ čo u Kadaly sa dá kúpiť len 1h weapon, ktorá sa samozrejme vyberá z omnoho väčšieho poolu
    3) z nejakého dôvodu to strašne často dáva setovky, možno aj vo viac ako 50% prípadov, takže je to ideálne na kompletizáciu setov
    DWAY
    DWAY --- ---
    CLAVEN: jak pres kostku? O.o
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    CLAVEN: ja mam normal matrose 1500+ a rrelativne v pohode se farmi, ale db je fakt peklo
    FURRYK
    FURRYK --- ---
    CLAVEN: taky ted makam na tom setu, ovlivnuje nejak to jakej kus obleceni chci tim co upgraduju? nebo je to totalne sumak?
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    BARTUC: Ja mám najväčší problém s normal dustom, db mám ešte asi 1500
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    CLAVEN: jako je fakt, ze kostka je super, ale tohle je imho fakt prepaleny... ikdyz pro hrace jako ja je to stejne k prdu, protoze nez nafarmim 25db abych si mohl neco upgradnout, tak to je na tejden :-D
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    DWAY: Prvé dva kusy asi dva mesiace, zvyšok som po 2.3 poskladal za jeden deň. Samozrejme cez kocku a upgrade rare itemov.

Inak takisto som mal za 15 minút Starmetal Kukri pre WD, ktoré som za dva roky predtým nevidel ani raz.
    DWAY
    DWAY --- ---
    CLAVEN: jak dlouho si sbiral ten set?
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    NJORL: jukni na myho seasonal monka, mel bych tam mit xp hadry... jeste to neni idelani, protoze nemam prerollovany itemy + cekam na ingeom, ale v pohode ustojim GR48 a expy mam vice mene maximalizovany... dneska zahodim leoric helmu, pac ji hodim do kostky a misto toho hodimi inas helmu a vemu dve jednorucky (jedna bude ingeom az padne a druha nejaka dyka idealne, abych mel co nejvetsi AS kvuli regeneraci spiritu... jeste to neni zdaleka dokonaly, ale do GR 48 to funguje krasne a tX s tim taky ustojim... az to budu mit finalni dle my predstavy, tak dam vedet... jinak dalsi dva gemy az budou diry budu davat toxin a pak bud ten na hp regen nebo na non phys rezisty
    NJORL
    NJORL --- ---
    Prosim linknul by mi nekdo jak vypada ten XP monk? Asi si ho udelam :)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    NJORL: je to o postave a o stylu hrani... pokud mas postavu, se kterou reflect ustojis, tak si s nima hraj, pokud to tvoje postava z nejakyho duvodu nedokaze, tak je proste nech za sebou a bez dal... ta mechanika je porad stejna, akroat je vic dmg a je to vic punishing...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam