• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.

Vitejte v původním a nejsledovanějším DIABLO klubu na NYXu.

Naši veteráni Vám jistě poradí nejlépe!

discord.gg/k2489PfTN6

rozbalit záhlaví
    CRACKY_
    CRACKY_ --- ---
    NJORL: jo behame takhle porad ty vysoke rifty...
    SCHUNA
    SCHUNA --- ---
    NJORL: Pozeral som video 2x barb a healing monk, GR72, asi to funguje dobre :)
    NJORL
    NJORL --- ---
    Kamarad si postavil Party Healing monka

Partymanik - Community - Diablo III
    http://eu.battle.net/d3/en/profile/Bigboshak-1845/hero/65755970

Nevim, jak to dela, ale kdyz s nim beham, tak mam Recovery 9 milionu za vterinu. Takze pokud nedostanu IK, tak neumru. :) Je to parada zase moct stat ve frozen, ohni, poison a nemuset nic kitovat. :) Na 60 to ale asi nebude moc fungovat kvuli IK.

BTW! Resi to probem reflectu :) Protoze to healuje rychleji, nez reflect bere. :)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    JULIAN: me to vyhovuje tak jak to je :-)
    WAR_TIN
    WAR_TIN --- ---
    tak slozen uplny sismic slamovac ...Tx uplne snadno (muzu si dovolit mit v krychli harington a elemntal ring ) critici za 1-10 miliard (myslim ze jsem videl i 20) tak ted este GR zkusit
    jinac prekovani legendy toho kladiva na seismic dopadlo dobre (hned prvni pokus ancient , nevim jestli je to nahoda jak svine nebo normalni jev)
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    BARTUC: neni. Suroviny a gemy chci sbirat stejne jako penize a ne jak fretka klikat.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    WAR_TIN: imho ten system pickupu kterej je ted je super:-)
    WAR_TIN
    WAR_TIN --- ---
    njn autopickup na suroviny proste ne a ne.....
    vcera jsem si slozil jakehosi seismic slamovace a GR52 docela dobre a vcas (cca 1-2 minutky k dobru)
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    T7 speed se sage setem je asi best, pokud mas takovou vybavu ze pri zabranejch 2 slotech s RORGem jsi schopen to krajet fakt rychle, nejvetsi zdrzovacka je klikat na ty DBcka na zemi :(
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    NJORL: aha,ok vpoho
    NJORL
    NJORL --- ---
    A T7 beham proto, ze moje postava max u T7 zvladne pri stejne rychlosti killnout elitu na jednu ranu. Vys uz bych musel vzit Multishot a ten je dramaticky pomalejsi
    NJORL
    NJORL --- ---
    ONDRA_PATA: Ne. Tri. Je to jakoby plus 1 k poctu padklych. Omlouvam se, ze se vyjadruju nepresne.
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    NJORL: takze kdyz padnou dva,tak se sage tedy 4 podle tohoto vzorce
    NJORL
    NJORL --- ---
    ONDRA_PATA: Nejsou. To dela ten Sage set. Kdyz mas tri kusy, resp. 2 + RORG v kostce, tak mas +1DB za kazdej padlej. Nedoporucuje se zabit dve elity najednou! :) Tam je chyba ve hre a padnou jen tri. :)
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    ONDRA_PATA: http://www.diablofans.com/news/48508-difficulty-overview-graph-solo-builds-for-season-4 - ten odkazovaný obrázek slibují aktualizovat, takže by mělo stačit si uložit jeho URL a občas se tam podívat.
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    CLAVEN: dik
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    ONDRA_PATA: Nie vždy, je tam nejaká pravdepodobnosť.
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    NJORL: na T7 jsou dve DB jako na T10? to jsem ale vul :)
    NJORL
    NJORL --- ---
    Včera jsem udělal takovej pokus. Třeba se vám to bude hodit.

Trochu jsem upravil svoji Turbo myš o dva kusy Sage setu, takže +1 Death Breath.
    White - Community - Diablo III
    http://eu.battle.net/d3/en/profile/njorl-2739/hero/61159399

Pak jsem lítal skrz Naphalem rifty na T7, moby nechával za sebou a odrážel se pomocí Smoke Screen až k elitkam. Nad elitkou lup Rain of Vengance - elitka mrtva, beru 2x Death Breath a šup až nakonec k rift guardianovi. Co run to cca 30 DB a jeden až 2 rift key stones.

Všeho všudy za 2 hodiny docela zabavné činnosti 700 DB a 50 RKS. To je imho docela dobry skóre. :)

BARTUC
    BARTUC --- ---
    ONDRA_PATA: imho je ta hra hodne orientovana na seasonisty... tam je o zabavu relativne postarano, ikdyz kdyz si vemu, tak za tejden mam pres 300 para a temer komplet vybavu :_)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    FORTRESS: ale stejne jsem necekal,ze jen vytaknu power SMK,MoJ a RoRG a zacnu se "nudit".holt zacnu stavet novy buildy,jade,helltooth,novej set..
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    ONDRA_PATA: Ty Torment 10 to je motivace pro lidi v sezóně a ne pro normalisty :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam