• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    WRATA
    WRATA --- ---
    Nemel by nekdo naladu dneska od cca 22:00 farmit krabice na normal? Idioti z publicu udelaji act 1 i kdyz to neni bonus act a jdou jinam >.<
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    BARTUC: tak dps set skoro mam ale kdyz prejdes ze suportu na dps a po chvilce desne dostavas oproti tomu ze stojis uprostred mobek tak me to pokazde tak nak odradi
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    DB potřebuju na upgrade rare itemu - belt of transcendence a ancient suwong diviner
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    MALY_BOBIK: ja ho pomalinku na pozadi taky skladam, zatim mi ale vic vyhovuje xp monk na speed gr 50 :-)
    WASQ
    WASQ --- ---
    Super zprávy: [blue] We have already updated, revamped, or redesigned completely many of the 6pc sets that are currently not seeing use. The ones that are already done include Shadow's Mantle, Might of the Earth, Jade Harvester, Firebird's, Akkhan's, Invoker's, and Marauder's. Sunwuko and Inna's is being worked on. The goal is to bring all of these sets up to the power level of the current top 2.3 sets/builds.
    You all will see these updates in the near future in patch 2.4. [blue]

Jsem si řikal, jestli hodlaj furt přidávat a přidávat nový sety, tak to bude dost zmatek za pár let :) Metoda tuningu stávajících a přidání legendárních vlastností na stávající "zbytečný" legendárky se mi líbí mnohem víc
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    BARTUC: je to mega vopruz ale uz mam konecne rcp na born, takze ted jen udelat gate s dirou a muzu zacit testit heal monka :)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    taky bych potreboval behat bounties, ale je to opruz :_D
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    WASQ: presne tak,musim bounties protoze vsichni sezonujou ;)
    WASQ
    WASQ --- ---
    ONDRA_PATA: já celej víkend spamoval friend list hláškou t7 bounties +2 a tebe tam tušim mám, tak nevim, kde je chyba :D
    EDIT: jo aha, ty nehraješ sezónu :)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    DB pouzivam na reforge rare itemu na leg/set. jelikoz jsem za vikend nesehnal nikoho,kdo by behal ve ctyrech bounties a hral tedy max s jednim clovekem,tak jsem behal T10 a tedy nemam zadnej special material na reforge leg
    DIOM
    DIOM --- ---
    WASQ: na crafting z kostky..ale taky nemám s DB problém..mně chybí modrej a bílej matroš..soulu mám 1000+
    WASQ
    WASQ --- ---
    Na co se farmí DB? Mě furt schází akorát souly, který používám na reroll legendy - zbraně, protože chci A.
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    DIBONE: Mně taky můžeš
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    DIBONE: pisni mi az budes online ve hre, je to na 30 min
    MIMINO
    MIMINO --- ---
    btw dobra tabulka obtiznosti a % sance na drop, XP, HP, goldt, atp...
    Nedokumentované změny v Torment obtížnostech | DiabloFans.cz
    http://www.diablofans.cz/nedokumentovane-zmeny-v-torment-obtiznostech.html
    MIMINO
    MIMINO --- ---
    DIBONE: od zacatku nemusis, jestli mas na mysli questovou linii, muzes hrat rovnou adventure mode...a na bounty najdes na publicu bez probemu 3 spoluhrace, obtiznost si das expert nebo vys dle moznosti a za chvili mas 70ku, pokud teda nesezens nekoho z kamosu kdo te protahne, klidne bych ti pomohl, ale sam jsem S4 zatim jen zalozil postavu a mam ji na levelu 1 :)
    DIBONE
    DIBONE --- ---
    hledam dobrovolnika na protazeni levelovacim procesem v s4. Jsem liny a nechce se mi to opet prochazet od zacatku.... :-)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    WASQ: pridej si me a kdyz budu on, tak sem pro kazdou spatnost
    WASQ
    WASQ --- ---
    Dobrovolníci na T10 rifty, nebo split bounty (sezona)?
    PS: pub smrdí :)
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    GIZMO: 10% jako jinde
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam