• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    SCHUNA
    SCHUNA --- ---
    WASQ: miesto by bolo skor pre xp/healing monka, uliany mame porobene celkom dobre a viac ako 1 sa myslim neoplati
    SCHUNA
    SCHUNA --- ---
    ONDRA_PATA:

BARTUC:

este to nemam uplne hotove, ale idea je taka, ze sa tocis vo ww, s ancient spear tahas moby na kopu, hadzes na nich shout na +25% dmg a samozrejme mas full xp gear (mne to ukazuje v statoch 4000+ bonus)

takto to ma vyzerat :

http://www.diablofans.com/builds/58060-zdps-xp-leach-barb-speed-60
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    WASQ: presne proto hraju monka tuhle sezonu, je to uplne neskutecny a ten play style me fakt neskutecne bavi :-) sice je to otrocky mackani dvou max tri tlacitek, ale zase na druhou stranu me mega bavi vytvareni poradny density a potom to odbouchnout :-) v kombinaci s OP tough je to fakt pecka :-)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ONDRA_PATA: jukni na id schuna, krasne s tim tankoval i gr 56 :-)
    MALY_BOBIK: mno je to hodne jiny, jinej item set, jinej skill set a hlavne se zamerujes na malinko jiny staty, ale to je fuk, ja budu stavet vsechny mozny variace monka,takze budu mit xp i heal casem :-) ale ted makam primarne na uliane a generator buildu + sem si rozjel crusse poprve v zivote :-D
    WASQ
    WASQ --- ---
    MALY_BOBIK: jo prohodíš půlku slotů a máš to stejný :D
    WASQ
    WASQ --- ---
    BARTUC: Kdyby bylo místo, hlásim se (urinal wonk). Potřebuju s tim paragonem trošku pohnout. Jinak dlouho mě žádnej styl hry v D3 nebavil tak jako U6 monk. Exploze celýho obrazovky = EPIC :)
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    BARTUC: nerikam ze je to uplne stejny:) jen ze ve finale prohodim jne gate a boty + sperky a hlavu
    JULIAN: jeste to nemam uplne komplet
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    BARTUC: support barb me zajima,zatim jsem o nem jen slysel
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    MALY_BOBIK: jeste muzes mit leoric ci hellfire ring?
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ONDRA_PATA: jako barbina mi ted prijde na speed runy mozna malinko lepsi, ale me monk bavi :-)

MALY_BOBIK: no nevim nevim :-) na tom healing monkovi jedes captain crimson set, jedes tam zodiac a jiny veci v kostce (krome zbrane)... ja toho xp monka jedu na 4pc ina, 3pc cain, 3pc borne, hf ring, leoric signed, ingeom + neco do druhy ruky (asi jedno co) a v kostce mam rorg + leoric + vigilance... takhle mam maximalizovanej xp bonus se slusnym cdr a diky ingeomu to krasne svisti :-) fakt me to bavi a ten prinos pro partu je obrovskej, pac muzes jak tankovat, tak zaroven davas obrovskej boost na xp... nicmene aby to fungovalo, tak potrebujes slusny dps no :-) nejvic casu jezdime ted ja uliana monk + fortress wd + schuna support barbina a je to parada... vcera sme jezdili gr 52 krasne rychle :-) az sezenu lepsi lions claw a udelam jeste par modifikaci na gearu, tak imho budem behat speed gr 55 - 60 :-)
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    BARTUC: tak rozdil mezi exp a heal monkem jsou jen ty gate a pak korunka mno
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    NJORL: neni tak silnej jako jiny WD buildy,ale ted po patchi jsem ho jeste nezkousel,treba to dava
    NJORL
    NJORL --- ---
    ONDRA_PATA: no pet WD jsem hral pred DH. jen si uplne nejsem jist, jestli je stale silnej
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    BARTUC: tvl s takovym monkem bych si taky zahral :)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    MALY_BOBIK: xp budild je tankovaci/support build s maximalizaci xp bonusu na gearu... Aktualne bez spravne narollovanejch statu na gearu a bez vylevlenejch gemu sem schopnej v pohode tankovat gr 50 a k tomu poskytuju grupe maximum xp bonusu co sem schopnej poskladat a funguje to krasne :-) ted kdyz farmime, tak jedem bud ve 3 nebo 4 s tim, ze bud ja, nebo schuna mame support char a krasne to expi... za jeden gr 50 dam cca 4 paragon lvly (aktualne lvl 500), takze super :-)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    ONDRA_PATA: *pet WD hehehe
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    NJORL: tak nejjednodussi je asi prt WD,kdy v podstate jen hazis totem a plives haunt na nepratele.o zbytek se postara tvoje banda
    VINNIECFC
    VINNIECFC --- ---
    WRATA: Ak pojde zena v 22:00 spat, tak zahram bounties :D
    NJORL
    NJORL --- ---
    Ja jsem o vikendu utratil 5000 DB za obliknuti Monka a HOTA barbara ...

Keira - Community - Diablo III
    http://eu.battle.net/d3/en/profile/njorl-2739/hero/15276641

Krajec - Community - Diablo III
    http://eu.battle.net/d3/en/profile/njorl-2739/hero/2759088

a musim teda rict, ze jsem si obe postavy zkusil a zase se vratil k DH. Nevim, jestli je to tim, ze proste jsem s DH tak srostlej, ze se mi do niceho jineho moc nechce, nebo proste musim s tema jinejma postavama stravit vic casu, abych se je naucil lepe ovladat. Proste mi vsechny ty postavy prijdou jako desny klik festy. miliarda ficur, vse klikat najednou a jeste v roztodivnejch situacich ... chjo

Multishot DH je strasne jednoduchej. Nekam dojdu, hodim pod sebe particku a tim si zvysim dmg. Prvne vystrelim levym tlacitkem a pak spamuju pravy (F+R). Kdyz na me neco leti, hodim na sebe smoke screen a pred elitama jeste zapnu bonus z vlka.

Jeste ted premejslim, ze bych si rozjel WD, ale nejakej jednoduchej build bych potreboval. Nic u ceho se musi "urdzovat neco nahore" aby to fungovalo. Prosim doporucite mi neco?

JA JSEM TOTIZ U HRANI STRASNE LINEJ
    WAR_TIN
    WAR_TIN --- ---
    bude mit dneska nekdo cas a naldu mi pomoct oblect WD z jade setu na arachni ? rad bych rozjel zabijacke kure...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam