• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.

Vitejte v původním a nejsledovanějším DIABLO klubu na NYXu.

Naši veteráni Vám jistě poradí nejlépe!

discord.gg/k2489PfTN6

rozbalit záhlaví
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    BARTUC: tak rozdil mezi exp a heal monkem jsou jen ty gate a pak korunka mno
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    BARTUC: tvl s takovym monkem bych si taky zahral :)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    MALY_BOBIK: xp budild je tankovaci/support build s maximalizaci xp bonusu na gearu... Aktualne bez spravne narollovanejch statu na gearu a bez vylevlenejch gemu sem schopnej v pohode tankovat gr 50 a k tomu poskytuju grupe maximum xp bonusu co sem schopnej poskladat a funguje to krasne :-) ted kdyz farmime, tak jedem bud ve 3 nebo 4 s tim, ze bud ja, nebo schuna mame support char a krasne to expi... za jeden gr 50 dam cca 4 paragon lvly (aktualne lvl 500), takze super :-)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    ONDRA_PATA: *pet WD hehehe
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    NJORL: tak nejjednodussi je asi prt WD,kdy v podstate jen hazis totem a plives haunt na nepratele.o zbytek se postara tvoje banda
    VINNIECFC
    VINNIECFC --- ---
    WRATA: Ak pojde zena v 22:00 spat, tak zahram bounties :D
    NJORL
    NJORL --- ---
    Ja jsem o vikendu utratil 5000 DB za obliknuti Monka a HOTA barbara ...

Keira - Community - Diablo III
    http://eu.battle.net/d3/en/profile/njorl-2739/hero/15276641

Krajec - Community - Diablo III
    http://eu.battle.net/d3/en/profile/njorl-2739/hero/2759088

a musim teda rict, ze jsem si obe postavy zkusil a zase se vratil k DH. Nevim, jestli je to tim, ze proste jsem s DH tak srostlej, ze se mi do niceho jineho moc nechce, nebo proste musim s tema jinejma postavama stravit vic casu, abych se je naucil lepe ovladat. Proste mi vsechny ty postavy prijdou jako desny klik festy. miliarda ficur, vse klikat najednou a jeste v roztodivnejch situacich ... chjo

Multishot DH je strasne jednoduchej. Nekam dojdu, hodim pod sebe particku a tim si zvysim dmg. Prvne vystrelim levym tlacitkem a pak spamuju pravy (F+R). Kdyz na me neco leti, hodim na sebe smoke screen a pred elitama jeste zapnu bonus z vlka.

Jeste ted premejslim, ze bych si rozjel WD, ale nejakej jednoduchej build bych potreboval. Nic u ceho se musi "urdzovat neco nahore" aby to fungovalo. Prosim doporucite mi neco?

JA JSEM TOTIZ U HRANI STRASNE LINEJ
    WAR_TIN
    WAR_TIN --- ---
    bude mit dneska nekdo cas a naldu mi pomoct oblect WD z jade setu na arachni ? rad bych rozjel zabijacke kure...
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    FORTRESS: jsem koukal,ze nejvys v zebricku jsou helltooth prave.
    me taky vzdycky bavili nejvic peti,jak vsechno zvalcovali,ale nevim jak narvat TnT i MoJ s plnym zuni setem a focus+restraint,rorg a ten prsten na gargantuana.musim zkusit az vyrobim anc kukrinu.

vcera mi rikal Hudini,ze WD laguje a ze se o tom vi
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    ONDRA_PATA: Osobně mě nejvíc bavil kukri+fetishové možná ten build ještě rozjedu ale rozhodně mi nepadá tolik věcí jako v S3.

Jedu Helltooth + Acid Cloud ale včera jsem při velký densitě klukum dost rozlagoval hru (4 group) to mě trošku rozladilo.
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    WRATA: pokud nebudu v SWTOR tak klidne, pridej si me a muzeme par beden udelat.
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    WRATA: jj ja jak vidim paragon 400 a niz,tak ocekavam to nejhorsi.no a ono to je sporadicky,kdyz to dokaze posrat rusak s para 900
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    FORTRESS: co te ted bavi? DoD jsem nedal 59 o kousek,lagy..60 solo ale dam.
    na farmu jedu helltooth s ingeomem.chci zkusit klasickej pet build s fetishema,malejma gargantuanama atd,nejak poradnej cold build bych taky rad videl
    WRATA
    WRATA --- ---
    WRATA: SC season
    WRATA
    WRATA --- ---
    Nemel by nekdo naladu dneska od cca 22:00 farmit krabice na normal? Idioti z publicu udelaji act 1 i kdyz to neni bonus act a jdou jinam >.<
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    BARTUC: tak dps set skoro mam ale kdyz prejdes ze suportu na dps a po chvilce desne dostavas oproti tomu ze stojis uprostred mobek tak me to pokazde tak nak odradi
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    DB potřebuju na upgrade rare itemu - belt of transcendence a ancient suwong diviner
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    MALY_BOBIK: ja ho pomalinku na pozadi taky skladam, zatim mi ale vic vyhovuje xp monk na speed gr 50 :-)
    WASQ
    WASQ --- ---
    Super zprávy: [blue] We have already updated, revamped, or redesigned completely many of the 6pc sets that are currently not seeing use. The ones that are already done include Shadow's Mantle, Might of the Earth, Jade Harvester, Firebird's, Akkhan's, Invoker's, and Marauder's. Sunwuko and Inna's is being worked on. The goal is to bring all of these sets up to the power level of the current top 2.3 sets/builds.
    You all will see these updates in the near future in patch 2.4. [blue]

Jsem si řikal, jestli hodlaj furt přidávat a přidávat nový sety, tak to bude dost zmatek za pár let :) Metoda tuningu stávajících a přidání legendárních vlastností na stávající "zbytečný" legendárky se mi líbí mnohem víc
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    BARTUC: je to mega vopruz ale uz mam konecne rcp na born, takze ted jen udelat gate s dirou a muzu zacit testit heal monka :)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    taky bych potreboval behat bounties, ale je to opruz :_D
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    WASQ: presne tak,musim bounties protoze vsichni sezonujou ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam