NJORL: hele nevim, ja nad tim taky premyslel, rikal sem si, ze nafarmim neco na seasona pojedu zase non season, ale zjistil sem, ze pro me sou ty sezony jako delany... ten novej zacatek a ten pocit radosti, kdy ti konecne padne ten 6. dil setu a z otloukanka se stava smrtici bestie, to je proste k nezaplaceni :-) musim rict, ze prvni dva mesice sezony me dykcy hra bavi tak, ze bych nerjadsi dal vypoved a jen hral a hral :-D a to na non season proste nezaziju... jasny, pokud bych mel doma megeru co mi zakazuje hrat a nebo mel narocnou praci, gze bych mel cas tak na dva rifty vecer, tak je non season jasna volba, ale v zhledem k tomu, ze mam uzasnou tolerantni zenu a to, ze deti davame spat relativne brzo, tak muzu hrat porad celkem hodne a na to je sezona super :-)
ale je to kazdyho podle chuti, me to bavi a bavi me prave to, ze novy upravy setu/charu vyzkousim pekne znovu od zacatku... ikdyz tahle sezona ma silenej drive jak v paragon lvlech, tak v gearu, gze jde vsechno mnohem rychleji, ale zase je tolik novinek a novychbuildu, ze mam zase do zacatku dalsi sezony o zabavu postarano :-)