• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.

Vitejte v původním a nejsledovanějším DIABLO klubu na NYXu.

Naši veteráni Vám jistě poradí nejlépe!

discord.gg/k2489PfTN6

rozbalit záhlaví
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    KALTY: proste 2x probehnete bounty vsech aktu s bonusama a mas vsechny rcp
    KALTY
    KALTY --- ---
    MIMINO: to jsem si všiml, ale je to tedy obecné. Jako že jedno v jakém aktu?
    MIMINO
    MIMINO --- ---
    KALTY: plany na itemy padaji v bountynach, resp. v odmenach za bounty...
    KALTY
    KALTY --- ---
    BARTUC: Super, díky
    Kde seženu recepty na ten Sage set? Caina mám. A Borne se dá udělat jak nejlépe?
    A co skilly? Tak abych jim tam nejvíc pomohl a moc nechcípal?
    Díky za info. Naposledy jsem hrál začátek S3 tak v tom mám zmatek.

eu.battle.net/d3/en/profile/Kalty-2993/hero/66176989
    (dingnutá 70 skilly tam jsou jen tak hozený. Koukal jsem se co které dělají.)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    MIMINO: mno pouzitelny to je tak maximalne na gr kolem 40 imo, vejs uz to ztraci efektivitu a v porovnani s ulianou je to dost chudej pribuznej... vecer kdyz budeso nline tak to klidne muzem probrat :-)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    NJORL: jinak uz to vypada, ze se updatnul aspon u tebe bnet, tak sem koukal a mas to pekny :-) co se gearu tyce, tak bych udelal jen drobny zmeny a to, crudest boty normalne obliknul a do kostky dal leoric helmu. Na hlavu cain celenku, dostanes tak o 15% vyssi bonus z leoric nez aktualne mas. Do ruky bych misto storm shieldu vzal ingeom (na rifty do 60) a do kostky dal vigilance a vymenil bych zodiac za leoric signed. pak ses na capu xp a na ucinnosti to moc nezebere :-) jinak skilly mam obdobne, akorat mam misto sixth sense chant of resonance a na krku mam hf amulet s pasivkou exalted soul, gze se spiritem nemam absolutne problem i bez generatoru, kde pouzivam binding flash sooting light na dalsi zvyseni LPS :-)
    MIMINO
    MIMINO --- ---
    btw tohle: http://www.diablofans.com/builds/835-quin69-gr50-torch-setup je asi v novym patchi uz out, nebo se to da jeste pouzit ? jde mi o to, ze se mi taky libi wave of ligt skill a mam na to peknou 2H tyc :)
    MIMINO
    MIMINO --- ---
    BARTUC: jj, to jsem chtel slyset :D uliana set s palmou me zajimal asi nejvic, ale nevedel jsem jak moc je to fer, na monka jsem lama takze dik :)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    MIMINO: uliana :-D respektive ted mas z dps buildu na vyber tri moznosti

1. Uliana set - zamerenej na palmu a odpalovani pres sss (pohodove hrani pri vecernim caji)
    2. Spirit generator build - zamerenej na max as a max spirit, kde se pouzivaji shenlongy (tenhle build ma nekolik obment jak na famrni db, tak na speed tx rifty a tak)
    3. starej dobrej raiment set, kterej ale oproti vyse uvedenym ztraci cca 10 GR lvlu :-)

imho na slozeni a zakladni hratelnost uliana jasne vede a me osobne neskutecne bavi :-)
    MIMINO
    MIMINO --- ---
    jakej build by jste doporucili na monka ? nejedna se mi o zDPS, ale spise o universalni damage bulid se kterym se tak nejak da mlatit vsechno :))
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    WASQ: tjn, ale bohuzel se mi do buildu uz moc nevejde, ale na tyhle rychly rifty asi neco vyhodim co potrebuju nejmin a dam tam dash :-D ono takhle, kdyz budu jedinej support, tak to bude v pohode, protoze mam dash pres epiphany, ale jak nekdo beha predemnou, tak je to dost tezky na ovladani
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    NJORL: mno aktualni support monk se jede na LPS + mantra of healing a healovani cely party... gze se jeden skill a gear setup na maximalizaci cdr a LPS... podivej se na healing monka od quin69, je to sileny... ja teda mam takovyho hybrida, protoze na ty nase rifty kolem 50 to bohate staci co se healu tyce a jeste k tomu mam max xp bonus a i s tim mym totalne crap gearem healuju partu kolem sebe za cca 250k za vterinu coz je docela fajn :-D az se konecne zaktualizuje battle net, tak ti ukazu jak sem to vcera postavil... je to na hrani ne uplne zabavny, ale efektivita toho buildu je obrovska a pokud pujdu na vyssi gr, tak jen obmenim par kousku gearu a hotovson :-)
    WASQ
    WASQ --- ---
    BARTUC: na speed grifty prostě potřebuješ dash. konec hlášení :)
    NJORL
    NJORL --- ---
    BARTUC: co myslis tim out of meta?
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    DIOM: ajoooo :-D tak to je potom vse v poradku :-D
    DIOM
    DIOM --- ---
    BARTUC: proto jsem zmiňoval ten rámeček..že jo :)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    DIOM: o staty nejde tam jde imidz :-DDDD
    DIOM
    DIOM --- ---
    FURRYK: ancient věc má vyšší základní stats a je tak lepší než obyč legenda..poznáš jí tak, že je popsaná jako ancient a má kolem sebe líbívý rámeček ;)
    MIMINO
    MIMINO --- ---
    WASQ: to naprostej souhlas, itemu je docela dost, ale mnoho jich je celkem na nic, nehlede na to, ze u redesignu (alespon setovek) to nebude muset clovek znovu farmit :)
    FURRYK
    FURRYK --- ---
    noob question: muze mi někdo vysvětlit jak je to s tim ancient? to jsou ty věci pak nejak lepsi? a jak to na te věci poznam?
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    NJORL: mackas 2 tlacitka + 1 obcas :-D uliana je hodne o pozicovani a o dzrosti, jak moc velkou grupu mobu se odvazis nagenerovat, ale ten pocit, kdyz to najednou udela PUF a cela obrazovka zmizi je k nezaplaceni :-D

jinak ten setup co si posilal je imho dost out of meta... vcera sem tak nejak podle chuti poskladal gear, kde mam maximalizovany expy a zaroven sem schopnej krasne efektivne healovat partu na GR 56... jedinej problem je ten, ze pokud mam dalsiho supporta jako vcera, tak ten build je desne nemobilni a zasekavam se + diky tomu, ze ten muj gear neni cilene sbiranej a je to jen poskladany z toho co mi popadalo, tak mam stranse malou tough, takze me jakejkoliv vybuch zabije na jednu ranu, ale jakoukoliv sustained dmg uhealuju uplne v pohode (napriklad si v klidku postavam v ohnicku a poisonu najednou :-D) nicmene casem to doladim k dokonalosti, ale muj primar je dps monk
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam