• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    NJORL: jinak ted sem koukal na to jak to mas narollovany a nemas vubec zadnou cdr, coz na vyssich riftech, kdy nejses chopnej zabit elitky behem 5 vterin muze bejt docela problem minimalne se spiritem, ale to se casem poda
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    MALY_BOBIK: neni to spatny, ale bez mystic ally enduring ally a crudest botek a blindu je tvuj healing na prd, gze bych asi spis nahodil salvation mantru
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ETHAN: ja se tenhle tejden chystam na gr 40 bez setovek :-)
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    Když chcete splnit conquest na projití GR60, je nutné to udělat solo, nebo stačí to ocheatovat v partě? Říkal jsem si, že splnit aspoň ten jeden by mohlo být v mých silách, pokud by to nebylo třeba solo. Tam mám limit na GR45 (ověřeno) až GR47 (to věřím, že by šlo, ale zatím mi bylo líto fragmentů na GR, kterou nedám jistě.
    WAR_TIN
    WAR_TIN --- ---
    ONDRA_PATA: ano ten je zaklad ..defacto muzes jako kure behat dokud se nerestne cooldown na kure :) takze do nekonecna kdyz utikas nekam ci odnekud...
    me nastvalo ze v kostce se daji predelavat pouze sety ktere maji vic jak 3 kusy....kua
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    BARTUC: ja ted mam na def tohle http://www.diablofans.com/builds/58877-def-monk zatim to neni zrovna top op ale ustojim dost a exp je pekny
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    NJORL: my ted jezdime v kombinaci dva supporti a dve nebo jedno dd a jde to krasne :-) prekecej nekoho at si slozi uliana monka nebo hota barbinu a ses v pohode :-)
    NJORL: je to super, ja na plevelu 550 cca porad dostavam 2 - 3 lvly za gr :-)
    NJORL
    NJORL --- ---
    ale jinak je to moc pekne. na GR 55 a PLVL 800+ mam tri dilky. :) a cela grupa samo.
    NJORL
    NJORL --- ---
    BARTUC: no me uz ted chybi jen naucit se to bez generatoru a pak hlavne mi chybi tri dmg dealeri :) chjo ... u nas v klanu jsou vsichni DH a pak batelek WW
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    NJORL: jinak konecne je to aktualni, tak se muzes juknout jak to mam ja :-) sice mi chybi tough (nechapu, jak muze mit quin 91 mil s obdobnym buildem)
    CroonSky - Community - Diablo III
    http://eu.battle.net/d3/en/profile/Croon-2431/hero/64707545

zdaleka to neni OK, je to fakt poskkladany jen z toho co mi popadalo, ale je to efektivni
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    NJORL: sorry moje chyba :-D
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    WAR_TIN: vcera mi padl posledni kus setu,ale jak jsem mel vedet,ze si mam schovam manajuma set :D
    no ja nasel jeden s hodnocenim 30, ostatni jsem ani nekoukal..
    a na bounties a farmeni se urcite hodi,ikdyz teda mam celej ancientovej helltooth s ingeomem na speed,tak zacnu predelavat na dps a kure zkusim na farmu
    NJORL
    NJORL --- ---
    BARTUC: Taky jsi mi mohl rict ze jako treti gem mam mit ten na regeneraci a zdvojnasobim healing. Vcera jsem si tukal do cela jak jsem blbej. :)

Jinak castecne jsem zapracoval doporuceni, viz nastenka.
    WAR_TIN
    WAR_TIN --- ---
    ONDRA_PATA: ano je to ten novej set ale vic se hodi na speed farming/bounties na diablofans.com jsou asi 3 dobry buildy na to...
    KUREEEEEE !!!! :_D
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    WAR_TIN: ten novej WD set? mas link?
    WAR_TIN
    WAR_TIN --- ---
    tak Angry chicken setup hotov (az na bracery ale na ty sere pes) a je to hrozna prdel...hity za 2-8 miliardy a fiiiii zase dal nadzvukovou rychlosti.....ale na vyssi grifty (45+) uz to chce nakou podporu na kterou se mobove nalepi
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    MIMINO: presne tak :-)
    NJORL: nemas vubec zac, klidne to muzem rozebrat nekdy ve hre :-)
    NJORL
    NJORL --- ---
    BARTUC: skoda ze je to pro me jako ctivo z vesmiru, ale skusim si to precist za 14 dni a snad to budu chapat lepe. :) moc dekuju za Tvuj cas
    MIMINO
    MIMINO --- ---
    BARTUC:
    SHORTY23: ok, ale tu palmu netreba pouzivat, staci ji mit nastavenou ve slotu pokud to teda dobre chapu ? jinak diky moc za info :)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    MIMINO: palmu mas ve skillech jen aby rikala uliana setu, jakou palmu ma rozhazovat viz SHORTY23:

MIMINO: way of the hundred fists s runou assimilation
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam