• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    MIMINO
    MIMINO --- ---
    CLAVEN:
    BARTUC:
    https://eu.battle.net/d3/en/profile/Fuler-2336/hero/65067776 je to monk kamose, ja na to jsem o dost hur, ale to co mam ted na profilu je neco jinyho, neco jsem zkousel a nad ranem u toho usnul takze je to ani nevim v jakym stavu :D
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    hlavne resim,jestli v kostce CoE nebo zodiac na pomoc s CDR
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    BARTUC: ja ho mam zatim na farmu,ale je fakt,ze jsme vcera jezdili ve 4 bounties a kdyz jsme se sesli,nikdo si na lagy nestezoval.mozna v kombinaci s jinym charem to laguje no
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    CLAVEN: zatim to tam nema nahozeny ten gear ani skilly, taky sem se chtel kouknout jak to ma postaveny
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    MIMINO: vcera to tak jeste bylo :)
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    MIMINO: daj link na konkrétnu postavu
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    MIMINO: nema to na to vliv :-)
    ETHAN: imho s monkem a spirit generator buildem by ta 40 mela bejt na pohodu... shenlongy a F&R mit muzes a vic nepotrebujes :-D
    ONDRA_PATA: WD je brutalni dps, kdyz vidim jaky dava sileny pecky fortress, tak je mi z myho monka smutno, ale ty lagy sou desny... jinak aktualni R1 4man je tusim hela monk, sup barb a dva hota barbari
    MIMINO
    MIMINO --- ---
    ONDRA_PATA: co jsem predevcirem koukal tak rekord je GR 69 s WD solo, ale treba uz je to minulost :))
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    BARTUC: WD je hodne silny ale ten lagovaci bug je fakt svinstvo.
    co jsem tak slysel,tak GR 74 s heal monkem,supp barbem a 2 WD
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    BARTUC: Na to taky nemám šanci, proto se ptám, jestli lze získat ten za GR60 ve skupině, nebo je třeba to udělat poctivě solo. Protože jinak to vypadá, že jsem s journey skončil a je čas zahrát si zase něco jiného :o)
    MIMINO
    MIMINO --- ---
    BARTUC: jj, ale v tom snizenym grafickym rezimu by to treba tak nelagovalo, nevim nezkousel jsem to pac na to nebyl cas :D
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    MIMINO: za to nemuze tvuj komp, ale WD, ktery lagujou hru vsem v parte :-)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    KALTY: prej uz udelali, ale asi ne dost :-D nastesti hela monk powa, gze pokud tam zrovna neco nebouchne pod nohama, tak sme v cajku :-D
    MIMINO
    MIMINO --- ---
    BARTUC: no ja s tim do ted problem nemel, ale vcera jsem mel nutkani to prepnout do VGA modu s 256 barvama :D v parte 2 WD a 2 monkove, chvilema se ta hra nehla, ale paradoxne po lagu zustali lezet jen potvory a my zustali na zivu :D
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    MIMINO: tak ja mam hlavne detaily na minimum a polovinu ficurek povypinanou, aby mi neshorel muj wooden computer :-D
    MIMINO
    MIMINO --- ---
    guardian na GR60 ma cca 800 mld HP....videt to fakt moc neni SS to dava tak rychle, ze tak tak vidis vubec neco :))
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    MIMINO: asi jo no :-D ja teda byl zatim max tusim 56, ale je fakt, ze ty bomby od palmy sou sileny, nicmene ja je tam asi ani nemam videt :-D
    MIMINO
    MIMINO --- ---
    BARTUC: tak to je z ss, palma to fakt dava akorat se to blbe "odchytava", GR 60 za 4 min. by si jinak nedal, taky jsem cumel jako krava, ale je to tak...
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    MIMINO: twe kdes nabral takovou dmg? ja co sem tak stihal koukat, tak max dmg byla kolem 900k, ale nejsem schopnej rozeznat, jestli je to dmg z SSS nebo z palmy
    MIMINO
    MIMINO --- ---
    KALTY: tak je to novy takze asi bug, ale je to fakt tim, stacilo necastit a netrhalo se to...no doufam, ze to brzo opravi...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam