• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.

Vitejte v původním a nejsledovanějším DIABLO klubu na NYXu.

Naši veteráni Vám jistě poradí nejlépe!

discord.gg/k2489PfTN6

rozbalit záhlaví
    MIMINO
    MIMINO --- ---
    BARTUC: jj, ale v tom snizenym grafickym rezimu by to treba tak nelagovalo, nevim nezkousel jsem to pac na to nebyl cas :D
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    MIMINO: za to nemuze tvuj komp, ale WD, ktery lagujou hru vsem v parte :-)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    KALTY: prej uz udelali, ale asi ne dost :-D nastesti hela monk powa, gze pokud tam zrovna neco nebouchne pod nohama, tak sme v cajku :-D
    MIMINO
    MIMINO --- ---
    BARTUC: no ja s tim do ted problem nemel, ale vcera jsem mel nutkani to prepnout do VGA modu s 256 barvama :D v parte 2 WD a 2 monkove, chvilema se ta hra nehla, ale paradoxne po lagu zustali lezet jen potvory a my zustali na zivu :D
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    MIMINO: tak ja mam hlavne detaily na minimum a polovinu ficurek povypinanou, aby mi neshorel muj wooden computer :-D
    MIMINO
    MIMINO --- ---
    guardian na GR60 ma cca 800 mld HP....videt to fakt moc neni SS to dava tak rychle, ze tak tak vidis vubec neco :))
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    MIMINO: asi jo no :-D ja teda byl zatim max tusim 56, ale je fakt, ze ty bomby od palmy sou sileny, nicmene ja je tam asi ani nemam videt :-D
    MIMINO
    MIMINO --- ---
    BARTUC: tak to je z ss, palma to fakt dava akorat se to blbe "odchytava", GR 60 za 4 min. by si jinak nedal, taky jsem cumel jako krava, ale je to tak...
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    MIMINO: twe kdes nabral takovou dmg? ja co sem tak stihal koukat, tak max dmg byla kolem 900k, ale nejsem schopnej rozeznat, jestli je to dmg z SSS nebo z palmy
    MIMINO
    MIMINO --- ---
    KALTY: tak je to novy takze asi bug, ale je to fakt tim, stacilo necastit a netrhalo se to...no doufam, ze to brzo opravi...
    KALTY
    KALTY --- ---
    Mám kámoše s WD a taky se mi zdálo, že to je celý trhaný. Vůbec by mě ale nenapadlo, že to je jím.
    To s tím kua nemůžou něco udělat?
    MIMINO
    MIMINO --- ---
    tak vcerejsi zkusenost z uliana setem naprosta pecka, ikacka na T10, crit za 50mld, no nechapal jsem, slepice od wd taky kruta, taky to laguje jako krava, ale lita to :)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ONDRA_PATA: wd je na picu, laguje komplet celou hru :-D nicmene na druhou stranu je sranda, jak parta prezije i 10s lag diky tomu, ze tam stojim a pasivne healuju :-D
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    WAR_TIN: jeste jsem to videl s Wormwoodem tusim,ale Manajuma bude urcite lepsi.
    takze sbirat manajumu a zkouset ancient set,jinak se to helltoothu nemuze rovnat
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    BARTUC: nebo moje WD ;)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    NJORL: jinak ted sem koukal na to jak to mas narollovany a nemas vubec zadnou cdr, coz na vyssich riftech, kdy nejses chopnej zabit elitky behem 5 vterin muze bejt docela problem minimalne se spiritem, ale to se casem poda
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    MALY_BOBIK: neni to spatny, ale bez mystic ally enduring ally a crudest botek a blindu je tvuj healing na prd, gze bych asi spis nahodil salvation mantru
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ETHAN: ja se tenhle tejden chystam na gr 40 bez setovek :-)
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    Když chcete splnit conquest na projití GR60, je nutné to udělat solo, nebo stačí to ocheatovat v partě? Říkal jsem si, že splnit aspoň ten jeden by mohlo být v mých silách, pokud by to nebylo třeba solo. Tam mám limit na GR45 (ověřeno) až GR47 (to věřím, že by šlo, ale zatím mi bylo líto fragmentů na GR, kterou nedám jistě.
    WAR_TIN
    WAR_TIN --- ---
    ONDRA_PATA: ano ten je zaklad ..defacto muzes jako kure behat dokud se nerestne cooldown na kure :) takze do nekonecna kdyz utikas nekam ci odnekud...
    me nastvalo ze v kostce se daji predelavat pouze sety ktere maji vic jak 3 kusy....kua
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    BARTUC: ja ted mam na def tohle http://www.diablofans.com/builds/58877-def-monk zatim to neni zrovna top op ale ustojim dost a exp je pekny
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam