• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.

Vitejte v původním a nejsledovanějším DIABLO klubu na NYXu.

Naši veteráni Vám jistě poradí nejlépe!

discord.gg/k2489PfTN6

rozbalit záhlaví
    KALTY
    KALTY --- ---
    BARTUC: Nebo prostě s kámošema. Jenže hospoda a děvky a seš bez kámošů :)
    Ale alespoň jsem si udělal toho supporta a chodil rifty jeden za druhým
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    KALTY: na bounty to chce dps gear no, to je blby to s healovacim monkem neudelas... ja taky potrebuju bounty jako prase, ale je to desna nuda :-D
    KALTY
    KALTY --- ---
    Akorát bych potřeboval ještě nějaké ty bounty a to nevím, to budu muset vždy skočit na banner nějakému DPS a supportit ho ;)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    KALTY: mno me trvalo slozeni komplet uliany a vseho okolo asi tejden...
    KALTY
    KALTY --- ---
    WRATA: Jako v minulé sezóně jsem měl equip asi tak třikrát rychleji. To jsem skládal Marauder.
    Proto jsem teď dost tápal. Díky Bartuc za support ;)
    Musel jsem si udělat 2x caina, 2x born a 2x captain s grenadier (nebo jak) prstenem. Všechno narvat do LPS, CDR a jedu alespoň jako support. když narazím v publicu na dobrou partu tak je to pecka a mohl by mě konečně napadat nějaký gear na dmg
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    MIMINO: me prijde, ze mi hra dava na jevo, ze nemam hrat ulianu, ale spirit generator build... uz mi padly/vykadalili/vycubovaly 4 ancient rukavice, ale ani jedna anc lions claw a azur jeden anc s tragickym procentem :-) asi tomu dam sanci
    MIMINO
    MIMINO --- ---
    WRATA: archon wz je ted bozi, konecne to udelali pouzitelny coz bylo na case pac to je imo "pravej" wz :)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    WRATA: je me to putna, pro me to znamena, ze mam v grupe efektivni lidi co sou lepsi jak ja a ja se muzu krasne svezt s nima a me rozhodne nevadi hrat heal monka, kterej je mnohem min gear dependant... kazdopadne to budu muset nejak poladit, protoze v GR 55 he 20mil tough uz dost malo obcas :-D hlavne me na heal monkovi sere, ze aby byl plne efektivni, tak nema dash a ta mobilita je fakt priserna pak
    MIMINO
    MIMINO --- ---
    WASQ: z toho si nic nedelej, me nenavidi i kovar, za chvili proti nim snad pujde i bojovat :))
    WRATA
    WRATA --- ---
    BARTUC: A presne proto jsem prestal hrat aktivne s kamosema. V s1 jsme s kamosem jeli oba DHcka. Kolem paragonu 50 mel on full gear(RoRG, 5 kusu Maraudera, slusne rollnutej Arcane Barb, Tasker and Theo a Bombardier's rucksack) a ja jeden kus Maraudera s hroznym rollem. Never again!

Btw nehraje ted nekdo archon wiznu? Sem koukal ze na publicu se to docela hraje. Lamat rekordy v GR s tim nechci
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    WASQ: neni, to je jeden z nejvetsich fejku na svete :-D respektive ona je globalne, nicmene sou tu taci (volim si tebe schuno) kteri to vyziraji vsem okolo :-D
    WASQ
    WASQ --- ---
    Celou dobu si myslim, že mě nesnáší Kadala a ona mě nakonec nenávidí ta proklatá kostka! Nikdy nevěř blizzardu, když řiká, že šance na ancient je 1:10 :D
    KALTY
    KALTY --- ---
    BARTUC: tak to je jasné
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    KALTY: np, sorac za dlouhy prodlevy, ale zrovna sem healoval jak zbesilej :-D
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    WAR_TIN: Hoď link na svůj profil.
    KALTY
    KALTY --- ---
    Rád bych věděl, co trvá Blizzu tak dlouho s tím updatováním armory a proč nemají stejnou aplikaci na android jako wowko. Je mi jasný, že Diablo nevydělává ani zdaleka tolik co wow ale kua tohle fakt nechápu.
    KALTY
    KALTY --- ---
    BARTUC: Jinak díky za včerejší support. Byl jsem fakt ztracenej.
    WAR_TIN
    WAR_TIN --- ---
    kua ten helltooth build...me to nejde do hlavy jak to muze davat takove pecky co ukazujou na yt ...muze mi nekdo z vas dat navod a popis jak to funguje a proc ? spousty buildu pochopim hranim nebo koukanim na videa sam ale tohle mi hlava nebere ...
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    SHORTY23: jasny no... ja mam hodne spatnou vybavu, cca tejden mi nepadla jedina setovka krome innas helm a chestek, takze se to blbe sklada... urcite optrebuju lepsi zbrane a ringy, ale nejak to potunim snad casem :-) tenhle vikend zkusim nejaky gr pushe, tak sem zvedavej, jestli dam aspon 55 :-D
    SHORTY23
    SHORTY23 --- ---
    BARTUC: ten monk, o kterym mluvi, ma ancient wepky a skoro top equip (max na jeden ring jeste dat chd), tam se base pohybuje okolo 500k - presne jak ma quinn na videu... Kdyz to clovek slozi na zacatku, tak se pohybuje okolo tech 300k.
    MIMINO
    MIMINO --- ---
    BARTUC: to byl hodne hrubej odhad :))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam