• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    MIMINO: covece to mas nejaky mega ibr itemy ne? ja mam base dmg kolem 300k se 100% critem kolem 1,5kk a crity sss davam max kolem 800kk (ale je fakt, ze sem nemel diru v druhy fiste) asi neco delam spatne :-D
    MIMINO
    MIMINO --- ---
    aaa tak panove sorry za mensi mystifikaci, je to trosku jinak, ted jsem to resil s Fulerem (kamos co to dava) a je to tak, ze tech nekolik desitek mld neni 1 crit jako takovej, ale damage na 1 utok, tj. cca 1-3 mld x 16, a jelikoz je to rychlejsi nez zobrazovani tak se to bud objevi jako hodne rychlej sled mesich critu nebo jednou za cas soucet vsech je to fak hodne blbe videt, ale ta clelkova damge takova je :)
    MIMINO
    MIMINO --- ---
    ETHAN: na to neumim odpovedet, jiny video me zrovna nenapdlo, treba se najdou lepsi, ale matematicky mi to tak nejak sedi kdyz si vezmu kolik ty potvory maji HP a za jak dlouho to GRko udela, ja s Wizem davam max. 2,5 mld crit a zdaleka to takhle nedavam...nejak to jit asi musi...zkusim z kamose vyrazit nejakej screenshot pod se mu to povede "chytnout"...
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    MIMINO: Tak zrovna jeho video nemám jako bernou minci. Jistě má na sobě všechno ancient a jelikož je to ještě z PTR, kdy ty věci vyloženě prší, tak se dá předpokládat, že má i správné staty a to co nejvyšší. Ale tady na fóru (ne nutně od tebe, ale všeobecně) to často je "tak jsem to nějak poskládal a GRmilion+ je v pohodě", tak mě zajímá, jestli dělám něco výrazně špatně, když se s tímhle dostanu celkem na jistotu na GR45 a je pravděpodobné, že by prošla i nějaká vyšší, ale třeba GR50 určitě ne a GR60 se nestane prostě nikdy, pokud gear nějak exponenciálně neškáluje mezi nonancient a ancient.
    MIMINO
    MIMINO --- ---
    MIMINO: i kdyz teda je to hodne blbe videt, jistej si nejsem...
    MIMINO
    MIMINO --- ---
    ETHAN: tady na zacatku je videt treba hned 40 mld crit https://www.youtube.com/watch?v=fRT56H1HEo0
    SCHUNA
    SCHUNA --- ---
    tak seasonal GR60 solo uliana monk, check :)
    MIMINO
    MIMINO --- ---
    ETHAN: hele ja nevim, osobne jsem byl hodne prekvapenej az to budu mit na sobe tak zkusim nejaky video, ssamotnymu mi to hlava nebere, rikam cumel jsem jak puk :))
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    MIMINO: Tak tohle mě zaujalo. Ulianu jedu, jedu to podle Quin69 a takováhle čísla nevídám ani omylem. Je něco tak moc špatně na http://eu.battle.net/d3/en/profile/Ethan-2400/hero/64631407 ? Jednu passivku mám jinak, ale jinak je to to samé.
    MIMINO
    MIMINO --- ---
    jinak mensi info k tomu uliana monkovi: base DPS cca 0,5 mega jenze je to bez crit sance, s 100% CHC je to DPS cca 5 mega no a palma dava po vsech in game buffech cca 300% DPS + 7k % weapon damage + bonusy ze sutru a skillu, coz tak nejak odpovida....nejmesi crity sly okolo 900 mega, pak cca 1-2 mld z SS a mezi 11-50 mld z palmy...ovsem ty nejvetsi nedavas zdaleka porad v prumeru se nejcasteji objevovaly cca mezi 10-21 mld...
    MIMINO
    MIMINO --- ---
    CLAVEN:
    BARTUC:
    https://eu.battle.net/d3/en/profile/Fuler-2336/hero/65067776 je to monk kamose, ja na to jsem o dost hur, ale to co mam ted na profilu je neco jinyho, neco jsem zkousel a nad ranem u toho usnul takze je to ani nevim v jakym stavu :D
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    hlavne resim,jestli v kostce CoE nebo zodiac na pomoc s CDR
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    BARTUC: ja ho mam zatim na farmu,ale je fakt,ze jsme vcera jezdili ve 4 bounties a kdyz jsme se sesli,nikdo si na lagy nestezoval.mozna v kombinaci s jinym charem to laguje no
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    CLAVEN: zatim to tam nema nahozeny ten gear ani skilly, taky sem se chtel kouknout jak to ma postaveny
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    MIMINO: vcera to tak jeste bylo :)
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    MIMINO: daj link na konkrétnu postavu
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    MIMINO: nema to na to vliv :-)
    ETHAN: imho s monkem a spirit generator buildem by ta 40 mela bejt na pohodu... shenlongy a F&R mit muzes a vic nepotrebujes :-D
    ONDRA_PATA: WD je brutalni dps, kdyz vidim jaky dava sileny pecky fortress, tak je mi z myho monka smutno, ale ty lagy sou desny... jinak aktualni R1 4man je tusim hela monk, sup barb a dva hota barbari
    MIMINO
    MIMINO --- ---
    ONDRA_PATA: co jsem predevcirem koukal tak rekord je GR 69 s WD solo, ale treba uz je to minulost :))
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    BARTUC: WD je hodne silny ale ten lagovaci bug je fakt svinstvo.
    co jsem tak slysel,tak GR 74 s heal monkem,supp barbem a 2 WD
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    BARTUC: Na to taky nemám šanci, proto se ptám, jestli lze získat ten za GR60 ve skupině, nebo je třeba to udělat poctivě solo. Protože jinak to vypadá, že jsem s journey skončil a je čas zahrát si zase něco jiného :o)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam