• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    ONDRA_PATA: Furnace v kostce, pro partu pak starmetal kukri. S ingeomem se nejede zadnej z 65+ buildu. Scrimshaw, Diviner, DoD. Podle mě je možný udělat v dobrym riftu 60 i s ancient kukri pet buildem.
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    SCHUNA: no ja to mam na speed farmu,jen me zajimalo,jakej rozdil je na GR.pokud jen vymenit ten spear,tak ten jsem rozebral :D
    SCHUNA
    SCHUNA --- ---
    ONDRA_PATA: furnace v kocke
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    FORTRESS: to se nejede s in-geomem + furnace power?
    KALTY
    KALTY --- ---
    BARTUC: beru tě za slovo
    WRATA
    WRATA --- ---
    SCHUNA: Dik, kouknu na to poradne doma
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    WAR_TIN:
    - nemáš focus & restraint
    - nemáš suwong diviner / ten ancient spear
    - nemáš rollnutou %dmg na acid cloud / WoD
    - nemáš grin reaper v kostce
    - nemáš fire element
    - máš špatný gemy
    SCHUNA
    SCHUNA --- ---
    WRATA:

uplne perma nie, ale moc casu mimo archonu netravis : http://www.diablofans.com/builds/57538-quin69-gr66-vyrs-archon-wizard
    WAR_TIN
    WAR_TIN --- ---
    FORTRESS: nejde mi to pres proxy v praci :_( ale nick mam wartin82#2453
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    KALTY: twe powerleveling :-D pokud budes chtit vyexpit postavu na 70 tak ser na nejakej reddit a pisni mi a za 30min to mas hotovy, pokud budes mit gem of ease, tak za 15 :-D

jinak ten DB farming build vychazi ze spirit generator buildu popsanym tady
    http://www.diablofans.com/builds/57396-quin69-gr69-generator-build
    s tim, ze vymenis dve casti gearu za sage set a do kostky hodis rorg a pripadne unitu a ses hotovej :-)
    KALTY
    KALTY --- ---
    BARTUC: To je vlastně taky dobrej nápad. Proč nemít dvě postavy. Powerleveling je za chvilku a btw. to nabízí dost lidí na rededit zadarmo...
    DB farming build znamená co? /myslíš jako ten sage set/?
    WRATA
    WRATA --- ---
    MIMINO: No to ale neni ten perma Archon(max CDR) ne? To co nachazim jsou nejaky normalni buildy ktery pouzivaji archona na elity
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    jj vcera jsme jeli bounties a bylo to krasny.vetsinou jsme to za 10-15 minut melihotovy
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    WASQ: ja musim postavit ten DB farming build na bounty konecne... uz bych na to mel mit snad vsechno, ale musim vyexpit jeste dva monky, abych nemusel porad prevlikat jak pako
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    KALTY: mno s kamosema je to fajn, ale kdyz delas vsechny bounty a ses -1, tak to je dost velka ztrata casu a vzhledem ktomu, ze neznam nikoho, koho by bounty vylozene bavily, tak je to na pendrek...

jinak vcera sem mel uzasny bounty, behem jednoho kola sme potkali asi 4 modry gobliny, neokolik dalsich a ja potkal svoji historicky prvni gob shrine, bohuzel sem si toho pica nevsiml, takze sem ji pustil a musel to pozabijet sam, coz me dost mrzelo ve vztahu k ostatnim :-/
    KALTY
    KALTY --- ---
    eu.battle.net/d3/en/profile/Kalty-2993/hero/66176989
    Tak už tam mám alespoň změny gearu ale skilly pořád starý
    WASQ
    WASQ --- ---
    Náhodou bounty ve 4, když má každý top mobility build hezky odsejpá, matroš přibejvá a navíc je set za 15 minut hotovej což je na t7 ~350 shardů, a 5-10 legendárek. Vůbec to není špatný. Nemluvě o tom, že se dost pravidelně jako bonus otvírá Vault.
    Jsem zjistil, že mi běhání bunty vlastně ani nevadí (a to jsem to dycky nesnášel). Jak vidim profit, cukaj mi koutky :D
    KALTY
    KALTY --- ---
    BARTUC: Nebo prostě s kámošema. Jenže hospoda a děvky a seš bez kámošů :)
    Ale alespoň jsem si udělal toho supporta a chodil rifty jeden za druhým
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    KALTY: na bounty to chce dps gear no, to je blby to s healovacim monkem neudelas... ja taky potrebuju bounty jako prase, ale je to desna nuda :-D
    KALTY
    KALTY --- ---
    Akorát bych potřeboval ještě nějaké ty bounty a to nevím, to budu muset vždy skočit na banner nějakému DPS a supportit ho ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam