• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.

Vitejte v původním a nejsledovanějším DIABLO klubu na NYXu.

Naši veteráni Vám jistě poradí nejlépe!

discord.gg/k2489PfTN6

rozbalit záhlaví
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    BARTUC:
    MALY_BOBIK:
    SCHUNA: uz to ctu, nebavi ho healovat :) obcasne se jako heal monk muzu pridat ale nemam to jeste full a nemam to moc v ruce. A hlavne nehraju kazdy vecer
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    SCHUNA: bartuc se na vas vyprdnul ? nebgo ho uz nebavi healovat ? :)
    SCHUNA
    SCHUNA --- ---
    Je tu niekto, kto by chcel s nami hrat po veceroch na season heal monka v slusnej parte s potencialom na speed GR60 runy?
    FURRYK
    FURRYK --- ---
    ty kokso, on ma paragon přes 1500? to se do toho neodtrhne, ne?
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    NJORL: build kolem shenlongu
    NJORL
    NJORL --- ---
    BARTUC: Co je to ten spirit generator monk?
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    NJORL: mno ja mam aktualne tak nejak poreseny 3 monky (ulianu, spirit gen, heal) s tim, ze tam mam jeste hodne co zlepsovat, ale barbinu sem hral jako prvni char, hral sem ji i v minuly sezone i ve druhy sezone, tak ted ji taky prubnu a ten hota build se mi moc libi a je to zase neco jinyho nez monk, takze se na to tesim, nicmene monk je ted fakt super zabavnej, spirit generator build je uplne bozi a mega silnej co se dmg tyce, uliana je taky fajne jak to boucha, akorat heal monk je proste nudnej, pokud to chces hrat vylozene jako pure heal (coz na vyssich riftech jinak nejde), ale vcera sem udelal takovyho hybrida a to me bavilo a dali sme s tim na duo gr 60 s prstem v nose, gze to ma nejakej potencial :-D
    NJORL
    NJORL --- ---
    BARTUC: Jo jo. Dej si to. DH jsou ted obecne v prdeli, protoze maji cca stejnej DMG output jako HOTA barbar, ne-li vetsi, jenomze aby prezil, tak za sebou nesmi ti co tlacej mobky pred nim nic nechat, protoze to je pro DH smrt. A pokud mas v parte jednoho healing monka a dva hota barbary tak jedou v podstate od elitky k elitce a ten bordel okolo je vubec nezajima. Takze DH za nima nema vubec sanci. Prestoze me DH bavi MNOHEM vic, tak pokud chci chci zahrat v parte tak musim mit neco, co ma vetsi toughtness nez nula :)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    NJORL: taky se na nej planuju vrhnout :-) hota barbara sem hral ve vanile, tak sem na nej zvedavej :-)
    NJORL
    NJORL --- ---
    NJORL: Chtěl jsem napsat NEUMĚRNĚ odvyslej. :) Jakože ta výška plvl hraje až moc velkou roli
    NJORL
    NJORL --- ---
    Začal jsem se trochu věnovat HOTA barbarovi

Krajec - Community - Diablo III
    http://eu.battle.net/d3/en/profile/njorl-2739/hero/2759088

je to docela zábavné. Jediné, co mě štve, je ta potřeba každou chvíli v riftu klepnout do země a sledovat, zda se náhodou nevybil Toguk gem ... takovému způsobu hry jsem se vždy chtěl vyhnout, ale bohužel u těch top buildů to asi nefunguje. Snad se to dostane za čas do krve.

Taky jsem si všiml jedné věci, jak je tento build nepřímo úměrně odvyslej na výšce paragonu.

Já mám sheet dmg 1,1 mio s tím, že nemám uplně ancient výbavu, ale z pohledu dmg, mám na všem správné roly (mimo Restraintu, ten je zatim blbe)

A pro srovnání kamarád s paragonem 1500+ má sheet DPS dvojnásobnou.

gabrijel - Community - Diablo III
    http://eu.battle.net/d3/en/profile/Zmaj-2498/hero/58943614

Ten rozdíl 5 tisíc STR z paragonpointu je prostě propastnej :)
    MICROSHIT
    MICROSHIT --- ---
    MIMINO
    MIMINO --- ---
    WRATA: perma to neni, ale velice rychle ho nahodis zpatky diky afixu z ring of zodiac, a diky afixu z cepice the swami ti zustanou stacky z archona i mimo nej, takze pohoda :)
    WAR_TIN
    WAR_TIN --- ---
    FORTRESS: ja mzslel spis jak to funguje .... grin mi padl tak prubnu
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    Jinak jenom takový doplnění toho WD. Grin reaper je must have. Je to skoro jako chodit ve dvou/třech.

A WD Compendium to the Grin Reaper - Forums - Diablo III
    http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/13140803953
    YORK
    YORK --- ---
    WRATA: Perma archon sice teoreticky postavit jde, ale moc toho v něm neuděláš. Největší zdroj damage v archonovi je z Chantodo setu (wandka + source), když to nastackuješ na max, tak to pak v archonovi automaticky hází aoe za 7350% weapon damage každou vteřinu (a to se pak dál násobí archon stackama). Problém je, že nastackovat to musíš mimo archona. Proto se nosí hlava, která ti bonusy z archona dává ještě 20s po opuštění archona (jinak bys okamžitě umřel, bez archona jsi v podstatě nahej) a ring na zkracování cooldownů (když už stejně jsi venku z archona a sbíráš stacky, tak při tom klidně můžeš i srazit cd archona, abys ho mohl hodit znova).

Těhle 5 věcí (wandka, offhand, ring na zkracování cd a hlavu na přetrvávání stacků) nutně musíš mít navíc k 6ks Vyr setu, bez nich to absolutně vůbec nefunguje.
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    FORTRESS: ja dal zatim GR 58 s DoD viz Voodoo char. a pak jsem si postavil helltooth na speed farmu,ale nenasel jsem build na GR,takze jsem chtel vedet,co prehodit.
    tedy zkusim sehnat tu zbran na acid cloud.

pokud to vidite,tak char. Shamanin
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    ONDRA_PATA: Furnace v kostce, pro partu pak starmetal kukri. S ingeomem se nejede zadnej z 65+ buildu. Scrimshaw, Diviner, DoD. Podle mě je možný udělat v dobrym riftu 60 i s ancient kukri pet buildem.
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    SCHUNA: no ja to mam na speed farmu,jen me zajimalo,jakej rozdil je na GR.pokud jen vymenit ten spear,tak ten jsem rozebral :D
    SCHUNA
    SCHUNA --- ---
    ONDRA_PATA: furnace v kocke
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    FORTRESS: to se nejede s in-geomem + furnace power?
    KALTY
    KALTY --- ---
    BARTUC: beru tě za slovo
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam