• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    MEMORY
    MEMORY --- ---
    SCHUNA: HP se ted snazim prave dostat nejak nahoru, momentalne mam 657k :( ted beham nizsi grift, a levluju Esoteric
    SCHUNA
    SCHUNA --- ---
    ONDRA_PATA: uz ma ludia s kt. hram asi zacinaju pomaly ohovarat :D
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    SCHUNA: to teda jsi :D SMK 0/18
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    FORTRESS: aha, my bad ;)
    SCHUNA
    SCHUNA --- ---
    FURRYK: 2 moznosti :

a) reforge legendary > ked mas nejaky konkretny non-ancient item, tak ho par krat otocis so sancou 1/10, ze sa rerollne na ancient

b) upgrade rare > zlty item konkretneho typu, povedzme two-handed mighty weapon. spravis/nasporis 10 zltych kladiv, upgradujes a dufas, ze ti padne konkretny item v ancient verzii.

Ja som celkom lucker, vacsinou mi staci do 5 pokusov na ancient zbran, vcera som mal ancient Dagger of Darts na treti upgrade.
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    SCHUNA: medvedy jsem nezkousel.ale taky mi prijde WD tezsi na skill.ikdyz wizna nebo monk jsou taky slusny prstoklady.
    me fakt bavi vsechny postavy a po patchi mam porad co skladat at uz anc hul na acid,lepsi manajuma s arachnyrem nebo anc SMK na pet build.
    no a mezitim skladam jiny chary :)
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    ONDRA_PATA: Já jedu jen sezonu, ackoliv na normalu ma pet build taky potencial 55+ v ancient gearu. Každopádně defaultně padá v ancientu set kterej nejedeš. Takže mám komplet zuni, jade i ten pavoučí.
    SCHUNA
    SCHUNA --- ---
    ONDRA_PATA: na season sa tazko spori :P
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    FORTRESS: a tys pred patchem nenasporil anci zunimu,helltooth i jade? :)
    SCHUNA
    SCHUNA --- ---
    FORTRESS: A este aj na WD si mi nadropoval ancient zuni :D
    SCHUNA
    SCHUNA --- ---
    MEMORY: Mno a este trochu spam : v arcane sentry sa ofc nestoji, ked uz, tak treba cez nu prebehnut v protismere, dava to omnoho menej dmg, ako ked ju nechas cez seba prejst. Furious charge treba natrenovat na uteky z problemovych situacii, ked to vyzera zle, tak si ho setrit aj za cenu menej dmg. HP je dolezite na tzv. spike dmg, kde dostanes velku facku, ty mas povedzme 550k+ a zomries, keby si mal napr. 800k+, tak prezijes, odchargujes, kliknes potion a ides a dalej :)
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    Schuma me sere v tom ze ma ancient gear skoro na vsech postavach a ja jedu primarne WD a mam snad jeden kus :D
    SCHUNA
    SCHUNA --- ---
    MEMORY: A mas dost malo HP, mne sa osvedcilo mat okolo miliona :) S tymto som v 3 man parte bez healu na GR60 skapinal len vynimocne : http://eu.battle.net/d3/en/profile/Hunta-2863/hero/66381040
    MEMORY
    MEMORY --- ---
    SCHUNA: jo sorry, prave ze vetsinou hraju v parte, jsem zapomel napsat. war cry tam mam jiny ze vcera vecer, to jsem uz jen zkousel. bloodthirst muzu zkusit. nejake misto tam bude, kdyz tam nemusim mit W. master. bane zkusim zmenit, ten jsem si vzal ze sorcky, protoze jsem ho mel na vysokem lvl
    FURRYK
    FURRYK --- ---
    jak se v kostce rolujou věci na ancient?
    SCHUNA
    SCHUNA --- ---
    SCHUNA: S esotericom by som war cry - veteran's warning
    SCHUNA
    SCHUNA --- ---
    MEMORY: Tento build sa nehodi na solo, idealny je k tomu heal monk. Ked uz, tak odporucam niekde napchat bloodthirst (idealne asi za weapons master, skoda, ze je na amulete) A switchol by som Bane od P za Esoteric Alteration. Na solo daj IK rukavice a do kocky unity.
    MEMORY
    MEMORY --- ---
    tak jsem si postavil Hota Barba, ale nejak mam problem s tim, ze nic nevydrzi. damage je vyborna, ale zabije me i arcane sentry snad na prvni tik. kdyz pocitam grifty 45+

Drax - Community - Diablo III
    http://eu.battle.net/d3/en/profile/Memory-2158/hero/66105848

nevim jestli nemam neco bugnute. ma nekdo zkusenost?
    SCHUNA
    SCHUNA --- ---
    PEDROBEAR: Mno on t10 ani na farmenie nie je moc idealny :)
    PEDROBEAR
    PEDROBEAR --- ---
    NJORL: Promiň, když už si dáš tak pičovský jméno (doslova), tak říct že miluješ svoji pipinku ve mně vyvolavá pochyby o tvém pohlaví.

Nicméně, s tímto dáváš TX bez problému? Mně whirlwind barbar příjde výbornej na T8 - T9 farmení ale na T10 to už nepadá, že se jen protočíš a já osobně se musím protočit víckrát. HOTA zabouchá ale zase o to víc trvá cesta k dalšímu paku. Je to dilema.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam