• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.

Vitejte v původním a nejsledovanějším DIABLO klubu na NYXu.

Naši veteráni Vám jistě poradí nejlépe!

discord.gg/k2489PfTN6

rozbalit záhlaví
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    NJORL: asi to ukazuje blbe, v kostce je convention, hexing pants a furnace.

jo, je tezky to tam dostat, asi nerealny, rezignoval jsem na to :) stejne to neni potreba.
    NJORL
    NJORL --- ---
    YASHAMARU: No nevim, skoly nemam, ale proc presne mas RORG v kostce?

YASHAMARU: To je ctvrtek bonus a ten tam nedostanes. Bohuzel. :)

SCHUNA: Ano, to je pravda. Potreba to neni. Ptam se spis proto, co ma nejvetsi smysl mit v helme a taky proto, zda ma smysl na tech ramenou mit CDR nebo neco jineho. Stale je muzu prerolovat.
    MEMORY
    MEMORY --- ---
    SCHUNA: zkousim si sestavit jeste WW build, tak uvidime :)
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    wrath 20%
    paragon 25%
    bul khatos 30%
    sprint 40%
    ten modrej attack/crti buff dava 10% taky tusim
    + warzechian armguards davaji short burst of speed
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    NJORL: http://eu.battle.net/d3/en/profile/elementlead-2472/hero/36273863

toto je muj setup na t7 split bounty a je to rychlovka. ten nonstop zerk taky dava nejakej movement speed, ale uz tak se to da stezi uridit a kdyz jeste nekde seberes speed shrine, tak to je dobry need for speed.
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    NJORL: tohle resil Rend,ten to zkracoval
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    mne se na split osvedcilo kure :) dmg do locust swarmu a je to fakt prdel.jeste udelat manajuma ancient a bude to ideal chcipat samo
    SCHUNA
    SCHUNA --- ---
    NJORL: Imo to nema zmysel riesit, tak ci tak davas vsetko v podstate na ranu. Non stop asi len v idealnych podmienkach (shrine buffs, vysoka densita v rifte)
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    NJORL: kdyz tam nejak vmestnas ten prvni nebo druhy, z hlavy nevim, IK bonus, tak budes mit zerka nonstop.
    NJORL
    NJORL --- ---
    A jeste jednu vec bych se rad zeptal. Uplne jsem ty mechaniky hry nezkoumal, ale da se u WW barbara bejt v Bersekrovi nonstop? V kostce mam zodiaka a na gearu cca 20% CDR a mam tu pasivku Bul Katosh. A i presto jsem v Bersekrovi jen tak 50% casu. Jak to funguje? Ma to vubec smysl resit?
    NJORL
    NJORL --- ---
    Jo a k te toughtness pro barbary. Vcera jsem si trochu hral s gemy a zjistil jsem, ze kdyz mam ve vsem jenom bile nebo jenom cervene, tak mam nizsi toughtness nez kdyz dam 3 cervene do brneni a 2 bile do kalhot. Zajimave :)
    NJORL
    NJORL --- ---
    PEDROBEAR: No jo no. Sam nevim proc jsem ji tak pojmenoval. :) T10 davam, ale rozhodne to neni rychle ani optimalni. Idealni je T8. To v podstate prejedes elitu, zakrouzis jednou smycku kolem, seberes DB a letis po mape dal. Dokonce i ve splitu T7 je to stejne, takze nezdrzujes zbytek dobijenim elitek.

SCHUNA: No to mi povidej. Ja mel vcera vecer v podstate ancient jen rukavice a pasek a mel jsem nabehano bounty za cely vikend, takze to je asi 150 materialu od kazdeho. S tim WW barbarem je to strasne lehky a zaroven zabavny ty split bounty behat. Takze to bylo asi na 30 rerolu. Jeste jsem to navic zariskoval, ze jsem roloval primo veci, ktere jsem mel na sobe. Jedine, na co mi nevyzbylo byla helma. Tam jsem si rekl, ze je to fakt mala pravdepodobnost, ze dostanu CC nebo WW.
    MEMORY
    MEMORY --- ---
    SCHUNA: HP se ted snazim prave dostat nejak nahoru, momentalne mam 657k :( ted beham nizsi grift, a levluju Esoteric
    SCHUNA
    SCHUNA --- ---
    ONDRA_PATA: uz ma ludia s kt. hram asi zacinaju pomaly ohovarat :D
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    SCHUNA: to teda jsi :D SMK 0/18
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    FORTRESS: aha, my bad ;)
    SCHUNA
    SCHUNA --- ---
    FURRYK: 2 moznosti :

a) reforge legendary > ked mas nejaky konkretny non-ancient item, tak ho par krat otocis so sancou 1/10, ze sa rerollne na ancient

b) upgrade rare > zlty item konkretneho typu, povedzme two-handed mighty weapon. spravis/nasporis 10 zltych kladiv, upgradujes a dufas, ze ti padne konkretny item v ancient verzii.

Ja som celkom lucker, vacsinou mi staci do 5 pokusov na ancient zbran, vcera som mal ancient Dagger of Darts na treti upgrade.
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    SCHUNA: medvedy jsem nezkousel.ale taky mi prijde WD tezsi na skill.ikdyz wizna nebo monk jsou taky slusny prstoklady.
    me fakt bavi vsechny postavy a po patchi mam porad co skladat at uz anc hul na acid,lepsi manajuma s arachnyrem nebo anc SMK na pet build.
    no a mezitim skladam jiny chary :)
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    ONDRA_PATA: Já jedu jen sezonu, ackoliv na normalu ma pet build taky potencial 55+ v ancient gearu. Každopádně defaultně padá v ancientu set kterej nejedeš. Takže mám komplet zuni, jade i ten pavoučí.
    SCHUNA
    SCHUNA --- ---
    ONDRA_PATA: na season sa tazko spori :P
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    FORTRESS: a tys pred patchem nenasporil anci zunimu,helltooth i jade? :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam