• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    mhm tak som si zložil HotA barba a síce je fajn pozerať, ako občas lietajú mrdy za miliardu, ale je to o dosť viac práce ako WW barb, kde len držím right mouse a raz za čas odpálim nejaký cooldown.

len neviem, máte niekto barbara, s ktorým dávate povedzme GR 60+ sólo?
    BARTOK
    BARTOK --- ---
    NJORL: Já teda u WW držim akorát mezerník :)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    zkusim slozit zdps WD na speedy s heal monkem a dve dps
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    BARTUC: presne tak, preto je ti aj napiču Skull Grasp
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    hele nevite nekdo jak to vypadá s mikrotransakcema? hledal jsem něco před nedávnem. jde mi o to, jestli se dočkáme přikoupení slotu na postavy nebo bych si měl za 2 litry koupit sběratelskou, což se mi teda vážně nechce
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    mno imho jakykoliv zvyseni ww na gearu ti zvysuje jen ciste dmg co dela tvuj ww, nicmen nezvysuje runu dust devils, ktera je zvysena waste setem, gze to zvyseni je pomerne minoritni
    NJORL
    NJORL --- ---
    ONDRA_PATA: To mi taky prijde zvlastni
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    JULIAN: WW v helme nezvysuje dust devil? a na botach jo? o to bych rad vedel vic,ja to mam na botach
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    NJORL: hraje se to tak. potrebujes nonstop berzerka a nonstop ignore pain. chce to aspon 42% CDR, zodiac a porad nekoho mlatit (realne jen v nekterych riftech). 2x10% oba mece, 12,5% v helme, 8% ramena, 10% paragon a k tomu aspon jeden prsten/amulet/rukavice s 8% a melo by to vyjit. a WW v helme je takove dost nic moc, protoze to tusim nezvysuje dmg dust devilum.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    MEMORY: nemas vit na helme, botech a zbrani, to ti udela fakt mega hodne hp a navic % ti na nizkym hp poolu tolik neudelaji...
    MEMORY
    MEMORY --- ---
    JULIAN: diky, barba jsem naposled hral ve vanille, takze ted jsem se rozhodl ho zase zkusit. tasker mam, protoze jsou zatim nejlepsi co jsem mel :/

ten life on hit/fury spend nejak poresim

taky nevim kde ty hp jsou. ted co jsem poskladal narychlo jeste nekompletni WW eq. tak uz se skoro k milionu hp blizim...
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    MEMORY: ta furnace co mas v ruce, je strasna na to ze je ancient. Velikou cast survivalu udela na zbrani life per hit, nebo life per fury spent. V parte s healmonkem je to teda vpodstate jedno... ale jestli nemas, tak mit na ancient placace 2000 LFPS a k tomu 1000 na pasku, to dela divy.

Survivalu tez pomuze taeguk gem, i kdyz je to misty otrava.

Jelikoz velka cast tve damage jde z HOTA, tak je zbytecne mit tam tasker ruce. Vetsinu casu mas stejne full fury np np a kdyz ne, tak ti par utoku navic nepomuze. CoE ring misto grandeuru je pak docela slusnej.

a je mi divny, ze mas KYBLE +% life, vitalitu na kde cem a presto mas tak zalostne malo HP.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    FORTRESS: vyser se na wd a pod hrat heal monka at muzu provetrat poradne hota barbinu nebo dps monka :-D

SCHUNA: jop ses pyca luckerska ale i pres to te mame radi :-D
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    NJORL: asi to ukazuje blbe, v kostce je convention, hexing pants a furnace.

jo, je tezky to tam dostat, asi nerealny, rezignoval jsem na to :) stejne to neni potreba.
    NJORL
    NJORL --- ---
    YASHAMARU: No nevim, skoly nemam, ale proc presne mas RORG v kostce?

YASHAMARU: To je ctvrtek bonus a ten tam nedostanes. Bohuzel. :)

SCHUNA: Ano, to je pravda. Potreba to neni. Ptam se spis proto, co ma nejvetsi smysl mit v helme a taky proto, zda ma smysl na tech ramenou mit CDR nebo neco jineho. Stale je muzu prerolovat.
    MEMORY
    MEMORY --- ---
    SCHUNA: zkousim si sestavit jeste WW build, tak uvidime :)
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    wrath 20%
    paragon 25%
    bul khatos 30%
    sprint 40%
    ten modrej attack/crti buff dava 10% taky tusim
    + warzechian armguards davaji short burst of speed
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    NJORL: http://eu.battle.net/d3/en/profile/elementlead-2472/hero/36273863

toto je muj setup na t7 split bounty a je to rychlovka. ten nonstop zerk taky dava nejakej movement speed, ale uz tak se to da stezi uridit a kdyz jeste nekde seberes speed shrine, tak to je dobry need for speed.
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    NJORL: tohle resil Rend,ten to zkracoval
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    mne se na split osvedcilo kure :) dmg do locust swarmu a je to fakt prdel.jeste udelat manajuma ancient a bude to ideal chcipat samo
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam