• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    jj ta placacka je pekna :-)
    WASQ
    WASQ --- ---
    Dík. Řikal jsem si, že HOTA vážně solo moc hrát nebudu - max třeba TX a tam by to měl utáhnout LPFS z pásku, nebo červený koule, protože to bude padat jak švestky a v partě bude vždycky aktuálně heal monk. Překroutim tedy base dmg. Jen mi ta zbraň přišla taková hezká a jelikož jsem toho barba ještě pořádně nehrál, tak jsem nechtěl něco zbabrat hned na začátku :)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    JULIAN: jasny no, ale predpokladam, ze hota barbara v klasicky podobe vytahnes do grupy s heal monkem, nebo jinym supportem, gze heal neresis... ale tak je to o pristupu... ja mam na solo monka a do party monka nebo ted stavim tohle :-)
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    BARTUC: jako hota barb spotrebovavas fury dost, refund se zapocitava az potom. Co bouchnuti, to spotrebovane 20 fury, tj 2k na zbrani a 1k na pasku = 60k regen kazdym uderem, treba. not bad.

WASQ: ale base damage je fakt low, to uz i neancient by se pomalu dalo natocit s timhle dmg. 7% dmg je skoda, ale rozhodne se to nevyplati pretacet na 10. takze bych tam natocil co nejvic base dmg a pro heal spolehal na kamarada monka treba (popripade pasek+bloodthirst pasivka tez staci)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    FORTRESS: hraju to od vanily, ale mel sem jen zakladni hru :-)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    jj kridla se mi vzdy hnusily,ale co jsem zacal trochu hrat v parte,tak se vazne hodi
    MEMORY
    MEMORY --- ---
    FORTRESS: to je super napad :) zkusim to kamosum rict :) ja nosim ten diablo banner, abych obcas zahledl alespon sebe :D
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    Kruh se reší tim že má heal monk zapnutý křídla který zrovna BARTUC nemá protože to nehraje od vanilly :-D
    SCHUNA
    SCHUNA --- ---
    SHORTY23: jedna drop a druha kocka, ale inak na ancient zbrane mi najlepsie funguje kocka
    MEMORY
    MEMORY --- ---
    tak jsem vcera poladil zase o neco barbinu hota a uz je to lepsi. hp jsem se dostal uz k 900k. dmg je super. s heal monkem 58 rift docela v pohode, jen v tech zmatkach obcas nevidim kruh pod sebou :D
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    WASQ: rolloval bych base dmg, tady ses v podstate na dne rozsahu a pokud to kladivo anc nema horni rozsah pres 4k, tak je to slabota... lpfs je ti k prdu, protoze jako hota barbina spotrebovavas fury minimum, gze bych nahodil co mozna nejvyssi base dmg... kazdopadne ti padlo temer stejny jako me, akorat ze ja mel vetsi base dmg :-D
    SHORTY23
    SHORTY23 --- ---
    SCHUNA: ty ancient wepky jsou drop nebo jsi to tocil v kostce?
    WASQ
    WASQ --- ---
    Za cca 30 pokusů otočit ancient (aspoň jednu) zbraň na U6 monka mi nepadla ani jedna (DBčka propálený nepočítám) (a taky hate you SCHUNA, protože mi to vyžíráš :D). Za to mi padlo parádní anci HOTA kladivo (RNG WTF?) na jehož základě teda skládám barba. Nicméně trošku dilema co na něm přerolovat. Jestli větší base DMG, nebo LPFS? Uvítám názory (hero tady)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    BARTUC: jedine me napada nejaka kombinace hota + rend build, ale nemam to ozkouseny
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    CLAVEN: hota barbina je koncipovana primarne do party s heal monkem, kde jedes full offense a tam pak litaji crity za 15miliard a to uz je masakr, vzhledem v podstate 100% crit chance :-) Ale je to papir a potrebuje poradny otroky pod sebou, aby mohl byt plne efektivni... na solo ti to moc nedokazu predstavit, protoze v GR 60+ uz je ta dmg tak obrovska, ze to proste neustojis a tenhle build aby byl efektivni, tak nemuze moc obetovat do deffense
    NJORL
    NJORL --- ---
    CLAVEN: CLAVENe ono oproti WW barbarovi je hodne prace prakticky se vsim. Ja s hota neustale drzim rave tlacitko a obcas levym dashnu do davu. Jinak spousti vse na cooldownu a ty jsou docela dlouhy. Takze ani ten barbar z lhoty zas tak moc prace neni. Nejhorsi je udrzet Toguk a to mi bylo doporuceno delat pres battle rage. Coz je super.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    mhm tak som si zložil HotA barba a síce je fajn pozerať, ako občas lietajú mrdy za miliardu, ale je to o dosť viac práce ako WW barb, kde len držím right mouse a raz za čas odpálim nejaký cooldown.

len neviem, máte niekto barbara, s ktorým dávate povedzme GR 60+ sólo?
    BARTOK
    BARTOK --- ---
    NJORL: Já teda u WW držim akorát mezerník :)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    zkusim slozit zdps WD na speedy s heal monkem a dve dps
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    BARTUC: presne tak, preto je ti aj napiču Skull Grasp
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam