• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    JULIAN: zaklad jo no to mas pravdu. ja to bral jako vysldnej efective healing, kterej je diky binding flashi 90%
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    MEMORY: Ja dávam sólo aj 50 a vyššie to asi moc nepôjde, s grupou sa mi hrať nechce.
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    BARTUC: no ale myslim tim ze ty dostanes od monka 500K/s, protoze ty dostavas jen nejakejch 30% ci kolik.
    MEMORY
    MEMORY --- ---
    vcera jsem zkousel HOTA solo s Unity a docela to jde. zatim jsem dal 49. pak uz jsem mel zase grupu
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    BARTUC: no musim zapracovat na vitalite :) uz tech 500k tika vic nez mam hpecek :D
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    BARTUC: a to nemam zdaleka optimalizovanej gear teda
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    YASHAMARU: zaklad kolem 900k, ale s binding slashem kterej mam up temer porad mam kolem 1.4kk
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    BARTUC: :D kolik mas v healing gearu?
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    JULIAN: kazdopadne 500k/s heal monk je dost slabota, vic mam i v komplet xp gearu :-D
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    JULIAN: jj to mas pravdu, nicmene na solo bych asi hota barbara nehral, ted myslim ciste hota jak ho prezentuje treba chainer. je fakt, ze tomhle pripade mam dost tunelovy videni, kdy beru hota barba jako party dps a ww na solo, ale to nemusi nutne odpovidat realite...
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    BARTUC: s heal monkem s 500k/s hp te uz tech 60k/hota nezachrani, to je fakt. ale na solo je to dost nutne, protoze jiny regen nemas.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    jj ta placacka je pekna :-)
    WASQ
    WASQ --- ---
    Dík. Řikal jsem si, že HOTA vážně solo moc hrát nebudu - max třeba TX a tam by to měl utáhnout LPFS z pásku, nebo červený koule, protože to bude padat jak švestky a v partě bude vždycky aktuálně heal monk. Překroutim tedy base dmg. Jen mi ta zbraň přišla taková hezká a jelikož jsem toho barba ještě pořádně nehrál, tak jsem nechtěl něco zbabrat hned na začátku :)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    JULIAN: jasny no, ale predpokladam, ze hota barbara v klasicky podobe vytahnes do grupy s heal monkem, nebo jinym supportem, gze heal neresis... ale tak je to o pristupu... ja mam na solo monka a do party monka nebo ted stavim tohle :-)
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    BARTUC: jako hota barb spotrebovavas fury dost, refund se zapocitava az potom. Co bouchnuti, to spotrebovane 20 fury, tj 2k na zbrani a 1k na pasku = 60k regen kazdym uderem, treba. not bad.

WASQ: ale base damage je fakt low, to uz i neancient by se pomalu dalo natocit s timhle dmg. 7% dmg je skoda, ale rozhodne se to nevyplati pretacet na 10. takze bych tam natocil co nejvic base dmg a pro heal spolehal na kamarada monka treba (popripade pasek+bloodthirst pasivka tez staci)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    FORTRESS: hraju to od vanily, ale mel sem jen zakladni hru :-)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    jj kridla se mi vzdy hnusily,ale co jsem zacal trochu hrat v parte,tak se vazne hodi
    MEMORY
    MEMORY --- ---
    FORTRESS: to je super napad :) zkusim to kamosum rict :) ja nosim ten diablo banner, abych obcas zahledl alespon sebe :D
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    Kruh se reší tim že má heal monk zapnutý křídla který zrovna BARTUC nemá protože to nehraje od vanilly :-D
    SCHUNA
    SCHUNA --- ---
    SHORTY23: jedna drop a druha kocka, ale inak na ancient zbrane mi najlepsie funguje kocka
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam