• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.

Vitejte v původním a nejsledovanějším DIABLO klubu na NYXu.

Naši veteráni Vám jistě poradí nejlépe!

discord.gg/k2489PfTN6

rozbalit záhlaví
    ENDER
    ENDER --- ---
    MIMINO: vybouchnou v pripade, ze ten mob umre. treba na bossovi mas realne polovicni dmg, ale vetsinou i na pacich kdyz jsou velky...
    MIMINO
    MIMINO --- ---
    ENDER: no prece nemusis odpalit vsechny pac vybuchem 1 palmy ti vetsinou vybouchnou i ostatni, alespon takovou mam zkusenost...
    ENDER
    ENDER --- ---
    MIMINO: no a bez fisty mas o 7 palem odpalenych mene...
    MIMINO
    MIMINO --- ---
    ENDER: no, kdyz si vezmu, ze tu damage davas hlavne palmou a SSS je "jen" na odpalovani palmy a stackovani defenze tak to smysl dava ne ?
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    CoE frci na SC, na HC je ta moznost mit na gearu o stat vic (=defensivni idealne) rozhodne preferovana.
    Jeste by slo mozna uvazovat o dropnuti F+R a jet broken promises, CoE a v kostce unity. Ale nikdo to nejezdi ani na HC, tak asi ne no.
    ENDER
    ENDER --- ---
    MIMINO: coe frci vic, podle toho co jsem videl v progressu... azurewrath je imho spis nouze, logicky to nemuze byt lepsi
    MIMINO
    MIMINO --- ---
    ENDER: by me samotnyho zajimalo jestli je to lepsi s CoE nebo BP, jeste jsem videl, ze misto fisty Lion Claw se pouziva Azurewrath s +20% DMG do coldu, kamos jeden stavi s CHC a druhej bez tak jsem na nej zvedavej pac s moji sanci na drop si nemuzu dovolit 2 uliana sety a jeste si s nima hrat :)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ETHAN: princip vysokejch riftu v podstate pro vsechny classy je jednoduchej... vytvorit co nejvetsi densitu a tu zabit a bezet dal... ignorace zlutaku (u nekterejch classu i modraku), ktery bud zabijes s trashem jak pise schuna, nebo je proste nechas za sebou. Pokud nejses schopnej zabit elitu rekneme do 20s, tak nema smysl se s ni ubec zaobirat
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    A to bude ta základní chyba, co dělám! Já se totiž naopak eliťáky snažil vždycky zabíjet :o) Tak budu zkoušet dál a úplně jinak. A uvidíme, díky.
    SCHUNA
    SCHUNA --- ---
    ETHAN: Mam zatial GR64 max s uliana broken promises. Potrebujes trochu skill, celkom dobry equip a HLAVNE dobry rift. Dobry rift je idealne silver spire plny zombikov, abominations, conduit a power pylonov. Zlte elity ked tak preskakovat alebo tahat za sebou a zabijat spolu s white trashom, modre su vacsinou ok.
    WASQ
    WASQ --- ---
    ETHAN: dal jsem 60 v U6 s BP prakticky bez ancient equipu, takže to jde :) Jen to chce narazit na jeden z plnějších riftů (a zbejvalo mi 2,5 minuty tušim)
    TRUMPETKA
    TRUMPETKA --- ---
    no hlavne se nesmi chodit v prime time, jinak konecna v tech lagach ;)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    FORTRESS: co sem koukla, tak top setupy se chodi 3 bariny a heal monk s tim, ze jedna barbina je sup
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    ENDER: No, CoE se snažím vyhnout, protože bych musel v zásadě začít equipovat od začátku. Jedu to přes Broken Promises. Důležité tedy je, že se toho stavu dá dobrat i solo. Rád bych ještě aspoň ten jeden stupínek v seasonal journey dal.
    ENDER
    ENDER --- ---
    ETHAN: jj, top monci jedou ulianu s coe
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    Dá se s Ulianou usolovat GR60? Myslím jestli toho lze dosáhnout nějak běžně, ne jestli to dal jeden na planetě a tedy to lze. Silně přemýšlím, jaký conquest splnit a kromě vylevelení 6 kamenů na 50 tam asi není nic dalšího dosažitelného bez party. Dal jsem s rezervou jedné minuty GR52 a nejsem zase takový skiller, tak si říkám, že by to jít mohlo, kdyby třeba ještě padlo aspoň něco ancient nebo s lepším rollem.
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    WD je použitelnej tak do GR65 pak už je lepší 2xMonk a 2x Barbar. Včera jel někdo od nás i speed GR70 bez zabíjení guardiana.

Twitch
    http://www.twitch.tv/102debtorr/v/16285105

akorát bych řekl že tuhle sezonu je to s tou densitou horší nebo se mi to jen zdá?
    NJORL
    NJORL --- ---
    Ja jsem si vcera uzival fast T8 rifty s WW barbinou. Za tri a pul hodiny 60 rift stounu a strasne moc legend :) Doporucuju
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ONDRA_PATA: je to o efektivite no... kdyz mas dobre slozenou partu, tak to fici krasne... ted sme se dostali na speed 60, tak to zase bude trosku lepsi :-)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    BARTUC: tak to je slusny. sice nejedu season,ale prave jsem dostal neschopenku a budu s tim moct pohnout :)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ONDRA_PATA: jedenoduse, secte se kompletni xp boost vsech clenu party a vydeli se poctem clenu v podstate... proste se sproste zprumeruje xp boost cely party a ten se prenese na vsechny cleny rovnomerne, gze kdyz jezdime ve dvou supportech speed rifty ve full xp a k tomu dve slusny dps, tak je to pecka a xp litaji jak sileny na PL 500 sem za 50lvl GR daval cca 3 - 4 lvly :-D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam