• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.

Vitejte v původním a nejsledovanějším DIABLO klubu na NYXu.

Naši veteráni Vám jistě poradí nejlépe!

discord.gg/k2489PfTN6

rozbalit záhlaví
    WASQ
    WASQ --- ---
    NJORL: postav HF amulet, na zbraních to chce CDR na obou (nejlépe), stejně tak na prstenech a rukavicích. Nemusíš sledovat sheet, prostě mlatíš a pouštíš SSS na CD jak ti přijde pod ruku. Je to dost lazy i přesto (možná právě proto) zábavný :)
    Myslim, že mimo sezónu se s tím GR nepushuje? Tudíž není asi potřeba Spirit guards v kostce, pro pohodlnost místo toho Madstone. Pak stačí jen běhat a pouštět SSS, občas kliknout generátor na aktivaci prstenů. Na speed In-Geom
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    NJORL: vubec ne, tim by sis ubral silenej kotel dmg... proste tam pal SSS na CD... dulezity je tvorit velikou densitu a skipovat zlutaky a vetsinu modraku, resp tahat je za sebou a zabijet je spolecne s densitou, kompletne srat na maly packy... pro survive je potreba mit neustale up buff z pasku, jinak ses mrtvej homolka temer instantne...

jednoduse vytvoris chumel, pomoci dashe po kazdym sss poskakujes na kraji toho chumlu a na cd davas sss a v mezicase davas mantru + epiphany na cd (ve fajtu)

co se gearu tyce:
    - vyhod azrewrath a nahod lions claw (sebe horsi claw ti da ve vysledku vetsi dmg output nez sebelepsi azure)
    - vyhod gemy v prstenech a nahod BoT a vzhledem k tomu, ze ses non season, tak druhej bych asi volil BoP
    - na rukavicich a ringu bych rerollnul na CDR

jinak si myslim, ze celkem v pohode, na 55+ by to mohlo dat...

WASQ: twe ty rukavice sou uplne epesni :-)

ja se u coe uliany malinko bojim ztraty HP, protoze na rukavkach a na helme prijdu o celkem dost vit a nevim jestli to ten dmg vyvazi... ale dam tomu sanci, amu a ringy sice nemam optimalni, ale jinak uz to mam pomalu poskladany, tak uvidime :-) Predevcirem sem zkousel GR60 a nedal sem to asi o pul minuty, pac sem pica mel spatnou pasivku, ale myslim, ze by to mohlo jit, nicmene diry v gearu mam obrovsky, gze je jeste kam se posouvat :-)
    NJORL
    NJORL --- ---
    sem si vcera postavil taky Ulianu.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/njorl-2739/hero/67348113

Prosim mohl by mi nekdo prozradit, jak se to hraje? To vazne musim vedle toho mit otevrene okno, abych na DMG videl, jestli mam ten Broken promisses bonus nebo ne? :)

BTW jakakoliv rada co mohu zmenit je vitana.

A potvrzuju, ze hledat jeden konkretni kus u kadaly je pikovina. Nejlepsi je kostka na rare itemy.

Díky!
    ENDER
    ENDER --- ---
    ja mam komplet ulianu a vse co se k ni hodi a anc mam ring a obe zbrane :) ep dmg fist mi padla po neskutecny dobe a prvni reroll v kostce mi z ni udelal anc :)
    WASQ
    WASQ --- ---
    BARTUC: včera jsem přestavěl na COE a rozdíl moc nevidim. Jen mi to hraní přijde trošku pohodlnější a konzistentní, zpátky měnit nebudu (char tady)
    TRUMPETKA
    TRUMPETKA --- ---
    DWAY: no jestli si dobre pamatuju, tak nez mi nadropovala Uliana, tak sem mel asi tak stejne .... bud sem mohl jet monkykonga+inna (bez shenlong fistu bohuzel) nebo teleprd build .... no nastesti sem to vyharvil kombinaci riftu, kadaly a kostky .... ale i tak, paragon lehce pres 500 (ted sem byl 2 vikendy mimo) a jak rikam, ancient mam jen tak 1/4 itemu ....
    ENDER
    ENDER --- ---
    BARTUC: mam bp, ale chtel bych coe, vzhledem k tomu, ze ho na topu vsichni jedou...
    DWAY
    DWAY --- ---
    TRUMPETKA: no mi padly prave boty na charge a kadala mi dala hned prevni zelenku ruky na charge a v kostce sem prvni zelenku dostal kalhoty na charge (nevim jak se ten set jmenuje :-D )
    TRUMPETKA
    TRUMPETKA --- ---
    BARTUC: tak zrovna Liony mam v ancientu :D ale fistu ne ..... a resp 3/4 itemu, co mam na sobe nejsou anc ....
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    TRUMPETKA: njn ono je to tezky kdyz nam to vyziraji nejmenovani jedinci, co maji uz 8 postav komplet ancient :-DDDD

jako ja si nemuzu stezovat, relativne slusne mam vybaveny 4 postavy s tim, ze 3 sou monkove a ted uz jen cekam na anc kousky a minmaxuju... ale je fakt, ze treba lions claw mi padl uz 22x a ani jeden ancient :-/

btw uliana monkove, co vam vychazi lip, coe nebo BP? prave pomalu chystam gear na coe variantu a nevim jestli to ma smysl...
    TRUMPETKA
    TRUMPETKA --- ---
    BARTUC: tak to delam taky, ze :) ale jelikoz padaji samy sracky, kery uz mam 50x ......
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    TRUMPETKA: ser na kadalu, rolluj v kostce, rozhodne to vyjde lip... ja kadalu pouzivam vicemene jen na spalovani shardu na ringy s tim, ze neocekavam, ze neco padne, nebo pokud chci v kostce rollovat nejakej item, tak si ho vymlatim rare u kadaly, abych ho nemusel craftit :-)
    TRUMPETKA
    TRUMPETKA --- ---
    DWAY: kadala je naprota vylizana ku..a ....... zkousim vyfarmit Helltooth set .... boty droply z moba, ramena sem vycaroval po 5000shardech, aspon ze kdyz u ni tedka farmim hlavu, tak dropla Grin Reapera .... a jinak mam ruky a helmu z jednoho setu, chestu a ramena z druhyho a pak ty 2 kousky HT ....
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    DWAY: IMO rovnaká, ale samozrejme RNG je mocný a vrtošivý boh, takže pre istotu odporúčam obetovať kozu, pomaľovať sa posvätnými hlinkami a shardy míňať iba za splnu.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    DWAY: mensi, ale je to jen takovej rummor
    DWAY
    DWAY --- ---
    Kdyz uz mam na sobe nejake setovky tak je vetsi sance ze si to rollnu u kadaly nebo v kostce?
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    YASHAMARU: pokud te nekdo jako heal monka narkne z toho, ze umreli kvuli tobe, tak sou to paka... uloha dps je sledovat tvuj sanc a stat v nem a ne litat nekde okolo jak picifuci... je to o urceni roli
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    YASHAMARU: a musim rict,ze super!! ;)
    SCHUNA
    SCHUNA --- ---
    ONDRA_PATA: tak ale heal monk je must have ako predtym zdps wd, zial je to chyba designu
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    ja se to taky teprv ucim ale docela me to bavi. jen to je takovy blby kdyz lidi umrou tak je to na tebe :)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    BARTUC: no zacatecnici :) jako ma ted kazdej hota barba,tak ma kazdej heal monka :D
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    NJORL: to jo no.my ted jeli par GR55 speedu ve trech,ja mel ten helltooth problemovej WD set,ale pokud moby s elitama zabijem rychle,tak to vubec nelaguje a na guardiana proste kaslu a necham to na ostatnich,jen castim pavouky a acid,to nestackuje,takze nelaguje.takze to se s tim WD da vpoho.
    jinak skoda ho,ale zas to aspon nehraje kazdej.
    uz jsem se setkal se ctyrma hracema,kteri nikdy nechteli WD hrat a najednou maj vsichni helltooth popripade poison dart :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam