• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.

Vitejte v původním a nejsledovanějším DIABLO klubu na NYXu.

Naši veteráni Vám jistě poradí nejlépe!

discord.gg/k2489PfTN6

rozbalit záhlaví
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    NJORL:
    NJORL: tvuj jedinej dmg output je v podstate z SSS (seven sided strike), takze ti roste tvoje dmg primo umerne s tim, jak ti roste CDR, gze zaklad je CDR na kazdym kusu gearu kde to jde a pak pridavat CHD... kazdopadne jak tu bylo psano, tak bych se asi na ulianu na non season vykaslal.

WASQ: s cim si to dal? solo/grupa?

mechanika sunwo monka mi je jasna, jde jen o to, jak to dava v grupe, jestli je to lepsi nez treba uli monk.

co se tyka ty dmg, tak mi jde spis o to, aby ta dmg byla trosku konzistentnejsi, s BP mam problem, ze mam proste pesek a treba 5 SSS za sebou dam bez critu :-D

NJORL: nejde, gear a skilly sou natolik rozdilny, ze nemas sanci to udelat nejak jednoduse...
    NJORL: na xp pool se vyser, chod speed 60 GR s full xp vybavou na dvou charech a lita to krasne i na 650+
    NJORL: xp pooly neresim vubec, gze nevim
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    NJORL: jo resil sem to vcera. rekl sem rotopedovi at mi vyexpi druhyho monka ze me nebavi furt predelavet veci skilly a body a ted mam dva. dmg a tanka :) kazdej ma svoje a je to pohodlny a prakticky
    NJORL
    NJORL --- ---
    YASHAMARU: jsi me predbehl :)

Tak mam jinej dotaz. V podstate mi jde o to, abych mohl nejak rychle predelat XP healing monka a lehce DPS, abych mohl treba na T8 rychle progresovat normalni rifty a nastackovat si XP pooly, ale nechce se mi kvuli tomu pokazde totalne predelavat build. Chci aby tech zmen bylo minimum ... resil jste to tady nekdo prosim? A jak jste to vyresili? Uliana ocividne cesta neni ...
    WASQ
    WASQ --- ---
    BARTUC: dal
    BARTUC: tohle je easy celý to stojí na ancient kladivu (což je zase problém..)
    BARTUC: prstýnky ideálně CHD CC CDR že jo.. :D Ale reálně chceš na obou CDR pak třeba jeden CC a druhej CHD nicméně rozdíl v damáži podle mě nebude úplně velikej. Trošku min-maxing a zlatý pravidlo CC:CHD 1:10
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    ale je fakt, ze kdyz mi to rikal diom, tak jsem mu to taky neveril a musel si na to prijit sam :)
    NJORL
    NJORL --- ---
    BARTUC: Ano, tohle je zasadni otazka. Ma vubec cenu hrat Ulianu na non-season? Me skoro prijde, ze ne. Ze jedina cesta na viable DPS char, kterej muze pushovat non-season rifty, je vazne jen ten HOTA barbar. Vcera jsme hrali se Scamerem a jeho WD. DPS uzasny, ale tak zalagovanou hru jsem asi v zivote nevidel ...
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    NJORL: vzdej tu ulianu ja jsem si ji taky stavel ale proste bez ty seasonal zbrane si vem komplet celou postavu damage a efektivitu vydel si to dvema. takovej je to rozdil.
    NJORL
    NJORL --- ---
    BARTUC: Ufff... Hele tak delal jsem to vcera vecer, takze poprade. :)

Cim bych si ubral kotel DMG. Tim, ze bych se dival na sheet? :)

SSS je asi Seven Sided Kick. Na CD, jakoze kdykoliv je k dispozici, chapu. :)

Jak mam tahat cokoliv s sebou? Sweeping Wind nemam ...

Lions nemam a na non season asi mit ani nemuzu ... Takze radeji in-geom? Nebo in-geom do kostky? Co pak misto Azuru?

Na jednom rignu CDR mam, na druhem jsem roloval CD. Chces rict, ze CD je vic nez CDR? To same rukavice. Tema rerolama prijdu o 100 CD ... co navrhujes. To je vazne lepsi?

BARTUC
    BARTUC --- ---
    sorry za spam, ale jeste jedna otazka, uz ste nekdo dal ten challenge na guardiana tx pod 3 minuty?
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    jinak ja ted pomalinku polehnounku skladam sunwo+uli monka, mate s nim nekdo zkusenosti? koukal sem, ze se docela hraje v 3man grupach
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ETHAN: ajo, sem debil, jak non-season nehraju, tak sem si to neuvedomil. vim ze tam neni stricken gem, ale tohle mi nedocvaklo... kazdopadne bez ni bych asi ep monka nehral...
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    WASQ: mno ja sem na to zvedavej... anc fistku sice mam jednu, ale s hodne spatnym procentem na EP, ale je to nejlepsi co sem zatim nasel a co se pushu v GR tyce, tak sem zatim nemel ani jeden dobrej rift, vetsinou to fakt byly mrdky, kde me vecne neco oneshotovalo, ale tak na 60 mam celkove 3 pokusy, gze to pujde... ja musim jeste prerollovat ringy, ale mam obrovskej nedostatek focusu... restraintu mam asi 7 uz (vsechny totalne tragicky ofc), ale focusy mam vseho vsudy snad 3 a z toho jeden darovanej na barbine s dex :-D u ringu premyslim, jestli uprednostnit cd+chc nebo cd+chd kdyz budu mit chc na amu, helme a rukavicich + paragon pointy... co myslis?
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    BARTUC: Non season ale nemá šanci sehnat Lion's Claw.
    WASQ
    WASQ --- ---
    BARTUC: 15m tough mě stál přechod z BP na COE. GRka jsem zatim neposouval, protože ani po 40 pokusech furt nemám ani jednu A zbraň (s tímhle 60 na achieve díkyčau :) )
    WASQ
    WASQ --- ---
    NJORL: postav HF amulet, na zbraních to chce CDR na obou (nejlépe), stejně tak na prstenech a rukavicích. Nemusíš sledovat sheet, prostě mlatíš a pouštíš SSS na CD jak ti přijde pod ruku. Je to dost lazy i přesto (možná právě proto) zábavný :)
    Myslim, že mimo sezónu se s tím GR nepushuje? Tudíž není asi potřeba Spirit guards v kostce, pro pohodlnost místo toho Madstone. Pak stačí jen běhat a pouštět SSS, občas kliknout generátor na aktivaci prstenů. Na speed In-Geom
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    NJORL: vubec ne, tim by sis ubral silenej kotel dmg... proste tam pal SSS na CD... dulezity je tvorit velikou densitu a skipovat zlutaky a vetsinu modraku, resp tahat je za sebou a zabijet je spolecne s densitou, kompletne srat na maly packy... pro survive je potreba mit neustale up buff z pasku, jinak ses mrtvej homolka temer instantne...

jednoduse vytvoris chumel, pomoci dashe po kazdym sss poskakujes na kraji toho chumlu a na cd davas sss a v mezicase davas mantru + epiphany na cd (ve fajtu)

co se gearu tyce:
    - vyhod azrewrath a nahod lions claw (sebe horsi claw ti da ve vysledku vetsi dmg output nez sebelepsi azure)
    - vyhod gemy v prstenech a nahod BoT a vzhledem k tomu, ze ses non season, tak druhej bych asi volil BoP
    - na rukavicich a ringu bych rerollnul na CDR

jinak si myslim, ze celkem v pohode, na 55+ by to mohlo dat...

WASQ: twe ty rukavice sou uplne epesni :-)

ja se u coe uliany malinko bojim ztraty HP, protoze na rukavkach a na helme prijdu o celkem dost vit a nevim jestli to ten dmg vyvazi... ale dam tomu sanci, amu a ringy sice nemam optimalni, ale jinak uz to mam pomalu poskladany, tak uvidime :-) Predevcirem sem zkousel GR60 a nedal sem to asi o pul minuty, pac sem pica mel spatnou pasivku, ale myslim, ze by to mohlo jit, nicmene diry v gearu mam obrovsky, gze je jeste kam se posouvat :-)
    NJORL
    NJORL --- ---
    sem si vcera postavil taky Ulianu.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/njorl-2739/hero/67348113

Prosim mohl by mi nekdo prozradit, jak se to hraje? To vazne musim vedle toho mit otevrene okno, abych na DMG videl, jestli mam ten Broken promisses bonus nebo ne? :)

BTW jakakoliv rada co mohu zmenit je vitana.

A potvrzuju, ze hledat jeden konkretni kus u kadaly je pikovina. Nejlepsi je kostka na rare itemy.

Díky!
    ENDER
    ENDER --- ---
    ja mam komplet ulianu a vse co se k ni hodi a anc mam ring a obe zbrane :) ep dmg fist mi padla po neskutecny dobe a prvni reroll v kostce mi z ni udelal anc :)
    WASQ
    WASQ --- ---
    BARTUC: včera jsem přestavěl na COE a rozdíl moc nevidim. Jen mi to hraní přijde trošku pohodlnější a konzistentní, zpátky měnit nebudu (char tady)
    TRUMPETKA
    TRUMPETKA --- ---
    DWAY: no jestli si dobre pamatuju, tak nez mi nadropovala Uliana, tak sem mel asi tak stejne .... bud sem mohl jet monkykonga+inna (bez shenlong fistu bohuzel) nebo teleprd build .... no nastesti sem to vyharvil kombinaci riftu, kadaly a kostky .... ale i tak, paragon lehce pres 500 (ted sem byl 2 vikendy mimo) a jak rikam, ancient mam jen tak 1/4 itemu ....
    ENDER
    ENDER --- ---
    BARTUC: mam bp, ale chtel bych coe, vzhledem k tomu, ze ho na topu vsichni jedou...
    DWAY
    DWAY --- ---
    TRUMPETKA: no mi padly prave boty na charge a kadala mi dala hned prevni zelenku ruky na charge a v kostce sem prvni zelenku dostal kalhoty na charge (nevim jak se ten set jmenuje :-D )
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam