• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    mam dotaz k tomu heal monkovi prosim. tak nejak mam vyzkouseny, ze v tech explozich z elitek muzu stat na 55 a nic se mi nestane. (i kdyz jsem pokazde trochu nervozni)

ale na 60 uz me to da IK. chtel sem se zeptat co se tam ode me ceka ze udelam? kdyz z niceho nic vsude okolo zacnou exploze, tak je kazdej sam za sebe a snazi se dostat do bezpeci?

priorita je predpokladam, zustat nazivu sam i za cenu, ze nekde nekoho necham? nebo mam nekde chybu v gearu a mel bych to ustat?

jeste mam amulet arcana resist + ancient +- 800 dex, vit, 15% life a mozna i life regen. Mozna tohle vymenit za hellfire s tou ressurect passivkou? netusim jak moc dela ten arcana resist, jestli v tom na 60+ muzu stat nebo ne.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    NJORL:
    NJORL: asi sem to spatne napsal, jde o to, ze WW se pouziva jak na solo pushe, tak na speed GR, ikdyz i na speed gr mi hota barbina prijde lepsi, ale potrebujes heal monka, coz ww barbina nepotrebuje. Farma GR solo ma smysl jen na pushe, ale na speed gr to fakt nema smysl :-)
    NJORL
    NJORL --- ---
    NJORL: Teda abych to rozvedl. Delat solo speed GR je uplne o nicem. Protoze odmena z Guardiana je titerna ve srovnani s tim, co za stejny cas udelas napr. na T8 Naph. riftu. a tim, ze hrajes solo, se pripravujes o spoustu EXP, ktera je v GR za hru vice hracu.
    NJORL
    NJORL --- ---
    BARTUC: no a neni obecne oser hrat GR solo? :)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    SCHUNA: stricken je season gem. na non-season se vetsinou jezdi co sem koukal BoT, taeguk, pain enhancer...

NJORL: hota barbiny sou do grup kde je heal monk, bez nej je to docela oser hrat, protoze musis hode poladit setup abys vecne neumiral (jako ja :-D ) WW se hraje na solo v podstate na vsechno :-)
    NJORL
    NJORL --- ---
    SCHUNA: OK. Omlouvám se. Já mam prostě zafixováno WW na speedy a HOTA na GR. Většina lidí, co potkavam, to tak hraje. WW se hodně hrálo v GR před patchem a dělali dost bordel a DH kvůli nim dost umírali. Takže odtud asi ta asociace.
    FIREBIRD
    FIREBIRD --- ---
    CLAVEN: Vim, ale jaksi nemam :(

SCHUNA: a unity kam proboha, uz mi jaksi nezbejva misto ...
    SCHUNA
    SCHUNA --- ---
    CLAVEN: Mno na off-season sa myslim nahradza Stricken za BoP vacsinou, tipoval by som, ze aj tuto pri WW barbine, neviem, na GR to nehram.
    SCHUNA
    SCHUNA --- ---
    FIREBIRD: Mas velmi malo zivota, nemas Unity, nemas Taeguk, nemas Ignore pain, to len tak zbeznym pohladom. Si proste papier :)
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    SCHUNA: Zaujímavé, Pain Enhancer by som netipol, aj keď asi na vyšších GR môže byť lepší, ako Bane of the Powerful.
    SCHUNA
    SCHUNA --- ---
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    FIREBIRD: kukám, že máš v kocke Leoric's Crown, dal by som tam radšej Hexing Pants. Dodatočná damage + Fury.
    FIREBIRD
    FIREBIRD --- ---
    aha toz diky :)
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    NJORL: Hovno velebnosti, na leaderbordy to pravda nie je, ale speed farma GR sa s tým robí parádne.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    FIREBIRD: Na survival potrebuješ už tak od 45 vyššie Unity v kocke + na nesmrteľnom followerovi. Ja nemám nejaké zásadné problémy so survivalom ani na tej 50+, ale ten damage output už začína nestíhať, najmä teda na guardianovi.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    FIREBIRD: Max. GR 51, imo by to išlo aj vyššie, ale tak max. 55, a to by musela byť ideálna kombinácia mobov, hustoty a pylonov.

Problém je, že najdlhšie zabíjaš guardiana, WW nie je moc na single target - pomohol by Bane of the Stricken, ale ten je zatiaľ len v sezóne.
    NJORL
    NJORL --- ---
    FIREBIRD: WW neni na GR
    FIREBIRD
    FIREBIRD --- ---
    Panove, dotaz, jak to delate s WW barbarem? Toz jsme ho dal dokupy a nemam pravda nejelspi veci na svete jeste, ale zly to taky neni. Otazak zni, jaky max Grifty s tim date? Ja 40 vesmes levou zadni, ale jak to zacnu lehce zvedat, je to death na 1 hit, jak velzu mezi elitky nebo do davu urcitych mobu. A je to deat death death death jedna za druhou. Jak to kurwa dleate? Me to neuveritelne sere, ze to skonci alt+f4. S roV Dh dam vic. Diky za tipy a rady jak na to, jako, tezce nechapu. Nejaky klasicky rift t7 je s prstem v nose, ale jak to dam vejs ....
    WASQ
    WASQ --- ---
    Nabízim 2 místa na exp GRka cca 63. Někdo k HOTA barbíně a heal monkovi?
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    WASQ: sehnat kvalitniho heal monka, co by chodil pravidelneji je problem, ale to se poda :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam