• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.

Vitejte v původním a nejsledovanějším DIABLO klubu na NYXu.

Naši veteráni Vám jistě poradí nejlépe!

discord.gg/k2489PfTN6

rozbalit záhlaví
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    WASQ: aha, tak uz vim co budu vecer levelovat :D
    WASQ
    WASQ --- ---
    YASHAMARU: Gem na expy ve zbrani je super, násobí se obtížností riftu. Občas přemýšlim, že si v jedný zbrani vyměnim za zelenej
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    BARTUC: PECKA CROONE PECKA!!!
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    SCHUNA: :) ale stejne mas nonstop teleport z epiphany, takze mi to prijde jen jako quality of life item, takze se divim ze tim zaserou cube slot.
    SCHUNA
    SCHUNA --- ---
    _DOMINIK_: pozri si ten build, specialne mantra of healing a mystic ally

http://www.diablofans.com/builds/57533-quin69-gr74-healing-monk-group-only
    SCHUNA
    SCHUNA --- ---
    BARTUC: *NOOB ALERT* - nemylit si illusory boots a gloves of worship. s botkami prechadzas cez packy, co bez dashu dava zmysel :)
    _DOMINIK_
    _DOMINIK_ --- ---
    BARTUC: muzes mi prosim te vysvetlit tu life regeneraci na itemech? ono se to cislo necim multiplikuje ci co? ty hodnoty mi totiz jinak prijdou tak straslive nizky, ze kdyz to clovek srovna s celkovym mnozstvim zivotu a s tim, jaky pecky (a jak rychle) mobove na vyssich riftech davaj, tak si nedovedu predstavit, jak to muze cloveku jakkoli pomoct
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    YASHAMARU: hod link na nejakej jejich profil
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    YASHAMARU: tak ja rozhodne nejsem zadnej expert, ale jak to rikas, tak to fakt vypada na speed gear ikdyz je fakt, ze v GR 70+ sem jeste nebyl, gze nevim jak velikej je tam rozdil v dmg, ale zrovna ten blind mi prijde jako klicovej
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    BARTUC: kdyz das leaderboards a muzes se podivat na show gear tusim. ne prez profil.

pochybuju ze to maji vsichni stejny, protoze se zrovna vsichni prevlikli do pracovniho, ale mozna jo :)

no taky mi to prijde meh, ale nejakej duvod, proc maji 72 grifty bude, proto sem si to chtel nechat vysvetlit od expertu :D
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    btw kouknete na tu krasku v moji ruce :-D
    CroonSky - Community - Diablo III
    http://eu.battle.net/d3/en/profile/Croon-2431/hero/64707545
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ja mam taky dva setupy, jeden na speed farmu GR60, kde jedu na max xp a pak mam setup na pushovani, kde jedu full heal
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    YASHAMARU: a pres co koukas? pres profil? tam je aktualni setup co maji na sobe, ale pak je tam tusim jedna moznost, jak se podivat na gear co meli na sobe pri tom pushi... nicmene to jak to zminujes, to je na farmu, protoze ilusionary boty fungujou jen na maly pylony v klasickejch riftech, gze v GR ti to je k prdu a navic ten spirit generator se dava vetsinou misto blindu, kterej je ale zase v kombinaci s law klicovej pro healovani, protoze ti zveda efektivitu healu o 90%...
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    BARTUC: aha, ja sem se na leaderboards koukl na top 4ky na heal monky a vsichni to prave meli na griftech 72. tak jsem si myslel ze to chodi v tom protoze to tak mela asi vsch 20 co jsem kontroloval. nevim jestli se da nejak vyfiltrovat jen heal monk.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    BARTUC: + farmu tx riftiku :-)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    YASHAMARU: to je setup na speed runy :-)
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    SCHUNA: illusory boots
    SCHUNA
    SCHUNA --- ---
    YASHAMARU: Tak daj link na build, profil, popr. aky spirit generator. Tie boty ake konkretne pls? Som nepochopil
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    SCHUNA: no jasne, ja jsem doufal, ze pujdem trochu deeper :) vlastne prijdes o 1 skill slot, uvolni se ti tim ale armor cube slot, (takze mas misto na boty). a zbran jen vymenis defenzivni effect za spirit regen.

je to spis tak nejak nastejno nebo lepsi?

totiz ty boty nepotrebujes, protoze mas nonstop teleport skrz epiphany. jestli to sanctuary kopi procuje nebo ne, tezko rict, ja to tam nevidim :D je fakt, ze spoustu hitu evadnes nebo absorbujes, takze to mozna se neprocuje.
    SCHUNA
    SCHUNA --- ---
    BARTUC: Uz sa nemas na co vyhovarat :)
    SCHUNA
    SCHUNA --- ---
    YASHAMARU: Spirit generator + flying dragon, to mi pride, ze je to na spirit regen :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam