• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    razer ma lepsi tlacitko na palec (vetsi a uprostred).na druhou stranu je hnusna :D
    KALTY
    KALTY --- ---
    ONDRA_PATA: Já Logitech G700 a spokojenost
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    Genius 212,-
    :-D
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ONDRA_PATA: razer deathadder 2013 naprosta spokojenost.
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    tak uz asi odchazi mys...s jakou hrajete vy? chci si poridit neco s "move" buttonem na palec ze strany mysi,ale ty tlacitka jsou kolikratneprijemne mimo drzeni palce
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    SCHUNA: to nevim :-) jak sem rikal, tak cca dva dny zpet sem koukal na asi 3 top LB grupy na jejich monky a ty meli v podstate klasickyho heal monka bez nejakejch ficurek, tak nevim, jestli se vcera neco nestalo :-)

btw zaznamenali ste vcera po tom patchi snizenej drop GR klicu a DB? My sme vcera dali cca 25 t8 riftu a v jednom jedinym pripade nam padli dva klice a co sem koukal na DB, tak sem double drop (tripple diky sage setu) zaznamenal snad jednou nebo dvakrat...
    SCHUNA
    SCHUNA --- ---
    BARTUC: No a tu vyvstava otazka : Maju v tom builde s IBoots Zodiac? :)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    SCHUNA: ajo, sem pica :-D jak delam x veci najednou, tak mi mozek trochu stavkuje :-)
    CUZMAN: konecne spravna reakce :-D
    SCHUNA: uptime na epiphany mas diky zodiacu
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    SCHUNA: mam no. ja sem vecer pak hodim link, tedka sem na korejskym netu :)
    SCHUNA
    SCHUNA --- ---
    YASHAMARU: No neviem, tiez mi asi nieco unika, ale ani s uplne vymakanym CDR proste na epiphany nemam full uptime. Ty mas?
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    WASQ: aha, tak uz vim co budu vecer levelovat :D
    TRUMPETKA
    TRUMPETKA --- ---
    YASHAMARU: jenze tech 4000xp se nasobi jeste tim XY% bonusem ;) ahlavne to jde do grupy :)
    WASQ
    WASQ --- ---
    YASHAMARU: Gem na expy ve zbrani je super, násobí se obtížností riftu. Občas přemýšlim, že si v jedný zbrani vyměnim za zelenej
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    BARTUC: PECKA CROONE PECKA!!!
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    SCHUNA: :) ale stejne mas nonstop teleport z epiphany, takze mi to prijde jen jako quality of life item, takze se divim ze tim zaserou cube slot.
    SCHUNA
    SCHUNA --- ---
    _DOMINIK_: pozri si ten build, specialne mantra of healing a mystic ally

http://www.diablofans.com/builds/57533-quin69-gr74-healing-monk-group-only
    SCHUNA
    SCHUNA --- ---
    BARTUC: *NOOB ALERT* - nemylit si illusory boots a gloves of worship. s botkami prechadzas cez packy, co bez dashu dava zmysel :)
    _DOMINIK_
    _DOMINIK_ --- ---
    BARTUC: muzes mi prosim te vysvetlit tu life regeneraci na itemech? ono se to cislo necim multiplikuje ci co? ty hodnoty mi totiz jinak prijdou tak straslive nizky, ze kdyz to clovek srovna s celkovym mnozstvim zivotu a s tim, jaky pecky (a jak rychle) mobove na vyssich riftech davaj, tak si nedovedu predstavit, jak to muze cloveku jakkoli pomoct
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    YASHAMARU: hod link na nejakej jejich profil
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    YASHAMARU: tak ja rozhodne nejsem zadnej expert, ale jak to rikas, tak to fakt vypada na speed gear ikdyz je fakt, ze v GR 70+ sem jeste nebyl, gze nevim jak velikej je tam rozdil v dmg, ale zrovna ten blind mi prijde jako klicovej
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam