• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    BARTUC: mne jen neprijde normalni davat za mys dva tacy,kdyz se tim nezivim :D nejdrazsi jsem mel za litr asi a i to jsem zjistil,ze je zbytecny.
    teda asi jen pro me,nic nez diablo nehraju.ale chapu pokud nekdo hraje strilecky,ale mys za dvojku... :D
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ONDRA_PATA: ale hovno :-) zpracovani je uplne perfektni, hlavne ten propletenej kabel je super... je to jednoduchej tvar, ale funkcnost uplne skvela...mel sem i rocat cone +, kterej ve svy dobe byl o dost drazsi, ale s timhle se to vubec neda porovnat
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    aha kdyz na to koukam, ta g5 byla dost podobna Logitech MX518, jen takova modra s cernyma teckama. no to byla fakt skvela mys. asi vim co chci pod stromek :D
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    prvni mys jsem mel notebookovou asus, ktery jsem vyklikal tlacitko a kdyz jsem ji poslal do opravny spolu s notebookem (taky tam neco odeslo), tak mi rekli, ze ta mys neni asus. tak nevim co byla, kdyz na sobe mela napsany asus, asi chleba s maslem.

pak jsem si teda koupil logitech g5. ta byla naprosto skvela byl jsem s ni spokojenej, ale pak odesla, neco se snurou uz si moc nepamatuju. hlavne to pogumovani bylo super, vaha i velikost asi si ji koupim znova.

pak jsem si koupil roccat kova, ta byla uplne nahovno. moc velka a furt nejak ulitavala i kdyz byla vespod cista. fakt shit.

ted mam alienware tactX a docela dobry i kdyz mi zas prijde trochu mala. tak napul na ni odeslo scrollovani. ted jsem trochu zacal hrat strilecky a prijde mi, ze je malo citliva, ale to je asi blbym nastavenim.

kdyz nad tim premyslim, tak vsechny mysi sem kupoval cca 1-2k max a vsechny jsem rozbil.

dej vedet co nakonec vyberes :)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    CLAVEN: tu mam taky ve skrini :D sice funguje,ale levy tlacitko je vyklikany a dost hlucny
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    BARTUC: vypada ja za 200,ale stoji 2000 :D
    KALTY
    KALTY --- ---
    CLAVEN: Mám doma možná jednu starší :) ve skříni
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ONDRA_PATA: mas hovno vkus :-D kazdopadne ja si treba vybral razer i z toho duvodu, ze kdyz se s myskou neco stane, tak oni neopravujou, ale rovnou posilaji novej kus, takze treba me se stalo, ze mi zaclo blbnout levy mysitko (ne nijak moc, ale tak byla v zaruce), tak sem ted dostal o dva roky novejsi model :-D
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    ONDRA_PATA: Logitech MX518, najlepšia herná myš evarr - akurát sa už nevyrába, nástupca je G500
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    razer ma lepsi tlacitko na palec (vetsi a uprostred).na druhou stranu je hnusna :D
    KALTY
    KALTY --- ---
    ONDRA_PATA: Já Logitech G700 a spokojenost
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    Genius 212,-
    :-D
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ONDRA_PATA: razer deathadder 2013 naprosta spokojenost.
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    tak uz asi odchazi mys...s jakou hrajete vy? chci si poridit neco s "move" buttonem na palec ze strany mysi,ale ty tlacitka jsou kolikratneprijemne mimo drzeni palce
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    SCHUNA: to nevim :-) jak sem rikal, tak cca dva dny zpet sem koukal na asi 3 top LB grupy na jejich monky a ty meli v podstate klasickyho heal monka bez nejakejch ficurek, tak nevim, jestli se vcera neco nestalo :-)

btw zaznamenali ste vcera po tom patchi snizenej drop GR klicu a DB? My sme vcera dali cca 25 t8 riftu a v jednom jedinym pripade nam padli dva klice a co sem koukal na DB, tak sem double drop (tripple diky sage setu) zaznamenal snad jednou nebo dvakrat...
    SCHUNA
    SCHUNA --- ---
    BARTUC: No a tu vyvstava otazka : Maju v tom builde s IBoots Zodiac? :)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    SCHUNA: ajo, sem pica :-D jak delam x veci najednou, tak mi mozek trochu stavkuje :-)
    CUZMAN: konecne spravna reakce :-D
    SCHUNA: uptime na epiphany mas diky zodiacu
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    SCHUNA: mam no. ja sem vecer pak hodim link, tedka sem na korejskym netu :)
    SCHUNA
    SCHUNA --- ---
    YASHAMARU: No neviem, tiez mi asi nieco unika, ale ani s uplne vymakanym CDR proste na epiphany nemam full uptime. Ty mas?
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    WASQ: aha, tak uz vim co budu vecer levelovat :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam