• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    MEDAN: myslim, ze za tech 12 let jsem se napric ruznyma hrama setkal s pomerne sirokou skalou retardu, ale tohle je jedinej typ, kterej nedokazu pochopit. (vsechno to nemuzou byt male deti)
    MEDAN
    MEDAN --- ---
    NJORL: This applies to both Horadric and Bonus Caches
    NJORL
    NJORL --- ---
    BARTUC: Jakoze budou 4 kese nebo 3? :)
    MEDAN
    MEDAN --- ---
    vsadim se, ze se stejne zase najdou retardi co dokoncuji bounty bez bonusu :o)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    tenhle vikend double cache reward za bounty
    STU
    STU --- ---
    jj iSlam
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    seismic islam?
    STU
    STU --- ---
    DIOM: co ted zkousim seismic slam barba tak klikam jak nikdy v zivote :D
    DIOM
    DIOM --- ---
    d3 jako benchamrk na myš? já nevím jak vy, ale já toho u diabla až tolik nenaklikám..povětšinou jen držím LMB a mačkám RMB když je třeba..třeba v HotS toho naclickám o dost víc
    WASQ
    WASQ --- ---
    Já mám teda a4tech X7, první mi vydržela 5 let a druhá už 3 roky Diabla (to by imho měl být nějaký benchmark na myši). Je těžká a poměrně velká, což mi vyhovuje. Nicméně v práci mi pod rukou projdou různý kousky a hrát se dá v klidu úplně na všem. Asi nejsem vybíravej :)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    CLAVEN: jako jo,mely by vydrzet.mne vydrzela pres 6 let za 700,-
    bude to kus od kusu jako se vsim
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    a to mám na myši namapované úplne všetky ability, na klávesnici stláčam akurát potion alebo alt na itemy
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    ONDRA_PATA: no ja už na svojej MX518 hrám Diablo tretí rok (a už ju mám od 2009 a hral som na nejak fakt tisíce hodín všetko možné) a zatiaľ nejaví žiadne známky opotrebovania.
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    CLAVEN: pochybuju,ze u diabla mys vydrzi 2+ :D
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    alebo si kúp myš, ktorá ti vydrží 5+ rokov a potom za ňu pokojne môžeš dať dvojku :)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    YASHAMARU: si koupim neco za 500 nebo si opravim tu rozvrzanou :D
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    BARTUC: mne jen neprijde normalni davat za mys dva tacy,kdyz se tim nezivim :D nejdrazsi jsem mel za litr asi a i to jsem zjistil,ze je zbytecny.
    teda asi jen pro me,nic nez diablo nehraju.ale chapu pokud nekdo hraje strilecky,ale mys za dvojku... :D
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ONDRA_PATA: ale hovno :-) zpracovani je uplne perfektni, hlavne ten propletenej kabel je super... je to jednoduchej tvar, ale funkcnost uplne skvela...mel sem i rocat cone +, kterej ve svy dobe byl o dost drazsi, ale s timhle se to vubec neda porovnat
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    aha kdyz na to koukam, ta g5 byla dost podobna Logitech MX518, jen takova modra s cernyma teckama. no to byla fakt skvela mys. asi vim co chci pod stromek :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam