• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.

Vitejte v původním a nejsledovanějším DIABLO klubu na NYXu.

Naši veteráni Vám jistě poradí nejlépe!

discord.gg/k2489PfTN6

rozbalit záhlaví
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    ONDRA_PATA: Klidně tě protáhnem :-) ve friends už tě mám
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    YASHAMARU: jen když mě někdo protáhne na 70 :D
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    ONDRA_PATA: fakt do toho jdes :)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    MEKKZ: já jedu tenhle, tedy trochu upravený jak mi to víc vyhovuje
    http://www.diablofans.com/builds/57413-2-3-angry-chicken-345-move-speed-bounties-arachyr
    MEKKZ
    MEKKZ --- ---
    Build postavenej na Manajuma + Arachyr.
    treba tohle :http://www.diablofans.com/builds/59863-debos-angry-chicken-2-3-guide
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    btw nějaká dobrá duše, co by mě protáhla sezonou na lvl70, prosím?
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    slepice je na bounty jako dělaná. s ní mi ani tolik nevadí potkat ty, co po prvnim aktu odstoupí a zůstanete 3, dokud se ten třetí neprojeví jako dement a nedostane kick, pak jste dva. no a s tou slepicí je to rozhodně nejrychlejší
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    MEDAN: mno je, ale bavime se tu o retardech vid :-D a co se tyce delani keywardenu pri delani bounty, tak to jen vezmes po ceste kdyz delas bountynu, gze to je jen pridavek k bounty kterej potesi :-)
    MEDAN
    MEDAN --- ---
    to me taky zajima :o)) vcera jsem videl nekoho s hejnem slepic kolem sebe jestli je to ono?
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    čo je slepica?
    NJORL
    NJORL --- ---
    ja si ted slepici stavim :) tesim se
    MEDAN
    MEDAN --- ---
    BARTUC: neni jednodussi a rychlejsi chodit keywardeny solo na t10?
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    FORTRESS: tak tady jde o lidi, ktery vlezou do hry na bounty a hledaj jen keywardeny a na bounty jako takovy serou... ja si taky vybiram bounty podle toho jestli tam je nebo neni keywarden, ale musim rict, ze mi dropne snad kazdej 20. :-D
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    Já běham se slepicí teda převážně primárně keywardeny (vybírám si bounty) a podle mě Hunta dělá to samý ale když jsi rychlej tak se moc nezdržíš
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    MEDAN: mysleno tak, ze je to ten nejmirnejsi pripad retarda, protoze nehrozi, udela a vybere bounty bez toho aniz by tam byl bonus
    MEDAN
    MEDAN --- ---
    BARTUC: jasne, ja nerikam ze je to vzdycky. prave proto to oznaceni retard - vyjimka :o)

btw. vdecnej za hledace keywardenu? proc? vzdyt, kdyz mu to dropne a ty nejsi na mape, tak z toho nic nemas...
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    MEDAN: retard hledajici keywardeny je to nejmensi zlo co muzes potkat, za ty sem pomalu vdecnej... ale na druhou stranu bych zase krivdil, protoze z rekneme 10 bounty potkam retarda max v 1 - 2 pripadech, jinak lidi vedi a pekne spolupracujou, coz je pecka
    MEDAN
    MEDAN --- ---
    YASHAMARU: ja uz se vcera neudrzel a napsal do chatu proc to udelal? a on, ze proste potreboval ten material... tak jsem mu podekoval, s tim, ze ho potrebovali vsichni v ty groupe co behali poctive vsechny akty a diky nemu ted mame z jednoho aktu o polovinu min.

taky miluju retardy, co misto bounty hledaji keywardeny a zdrzuji tak ostatni.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    MEDAN: myslim, ze za tech 12 let jsem se napric ruznyma hrama setkal s pomerne sirokou skalou retardu, ale tohle je jedinej typ, kterej nedokazu pochopit. (vsechno to nemuzou byt male deti)
    MEDAN
    MEDAN --- ---
    NJORL: This applies to both Horadric and Bonus Caches
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam