• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    hraje tu někdo cruse kdo by mi pomohl s progressem, nějak to nedávám po roce :-)
    WASQ
    WASQ --- ---
    To fakt snad není možný. 60x Law of Kulle a vytáhnu jednou ancient.. WTF RNG fakt už :)
    NJORL
    NJORL --- ---
    WASQ: To jsem vcera hral a je to dobry :)
    MEMORY
    MEMORY --- ---
    tak zatim 58 nemuzu dat. vcera asi o pul minuty. ale dost smula na moby a elitky. dneska si vylevluju druhou barbinu na WW build
    WASQ
    WASQ --- ---
    Hrál jsem docela dost her se sup barbem i sup WDčkem a musim říct, že barb je prostě ultimátní. Dává speed + tahání a hookování mobů z fakt velký dálky na hromadu j= huge win. Za mě lepší sup barb. Nicméně bych chtěl vyzkoušet partu heal monk, sup barb, dart wd a swk monk. Viděl jsem nějaký videa a přišlo mi to dobrý
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    FORTRESS: omw :-D
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    Tak GR60 done i s exarchama. Teď snad přijde Hunta s Bartucem :-D
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    ONDRA_PATA: jo asi ne,kdyz nemluvis o spearu :)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    FORTRESS: to je fesak! hrajes to s medvedy nebo ne? ja jedu acid cloud+spiders,spirit walk,firewall,soul harvest a chilled dogs
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    No já chci tady s panem suwongem co včera padl dát 60 http://i.imgur.com/8dViR4p.jpg a pak ve 4ech gr70 a tuhle sezonu odpiskam
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    a jeste to chci zkusit s medvedy
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    FORTRESS: jooo tak o tom jsem taky neslysel.ani nevim co to kotatko dela,ale vyssi jak 55 solo nebeham.ne ze bych to nedal,ale kvuli tem lagum beham radsi 55 za 5 minut no
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    BARTUC: tyjo mas stone a lions claw jsem dostal z prvniho GR kterym me fortress protah hned po vylevleni 70 :DDD
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ONDRA_PATA: ja kdyz ho zapnu, tak to mam nehratelny s ulianou :-) btw sere me, ze se neda hrat uliana spolecne se sage setem nejak efektivne :-) Vcera sem zkousel tx s uliana monkem (normalne beham se spirit generator monkem t8) a byla to parada, jen malo DB :-/

btw 720 paragonu a jeste ani jeden mad stone :-D
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    BARTUC: podivam se na to radsi,ale normal dmg jsem tusil vypinal.nejsem si jistej
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    ONDRA_PATA: Na vyšší rifty už musíš mít s HT v kostce místo Furnace ten Henry Perquisition. To mi taky nikdo neřekl, je to hrozná loterie jak se sejdou dva packy tak je to nehratelný.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ONDRA_PATA: mno ne jen kvuli tomu, ale kdyz sem si vypnul bili cisla, tak mi fps stouplo o dobrych 15 ve velky densite a i s mym prehistorickym kompem litam v pohode :-)
    ENDER: jj funguje skvele :-)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    ENDER: jj a docela pekne
    ENDER
    ENDER --- ---
    BARTUC: spirit generator je shelong? to nejak funguje?
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    BARTUC: spirit,hraju nonS
    to mi jako chces rict,ze to od patche laguje kvuli cislum? jestli jo,tak proc to nenapisou na battlenet launcher obrim cervenym pismem?!
    mam tusim crity zapnuty
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam