• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    DWAY
    DWAY --- ---
    no nic du doskladat hellfire amulet.
    DWAY
    DWAY --- ---
    CLAVEN: ja nejedu furious charge build ale ono to tak nejak popadalo :-D Ted si delam zalusk na earthquake hopsani. Mam 2/4 a lut socks. A pak mozna nakdy wastes set a bul khatosky.

Zkusim pohledat ty shouldery. Ale kdyz tady ty sou ancient :-D A ukostkovat furnance :)
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    DWAY: Mno, máš pred sebou dlhú cestu :p.
    Určite by si mal mať Vile Ward shouldery, keď ideš Furious Charge build, Hellfire Amulet na krku, v ring slotoch Focus/Restraint, v kocke vo weapon slote Furnace. Tým by som začal. Potom môžeš dávať GR 30+ a vylevelovať si legendary šutre na rank 25.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    CLAVEN: *bleedujúcich, mobil sorry
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    DWAY: Mne akurát Pain Enhancer nepripadá na WW barbara nejak super, pokiaľ nepushuješ GR 55+.
    Do GR 50 to padá moc rýchlo na to, aby okolo teba bolo stále dosť bleedujúcicg mobov plus pri dobrom geare sú tie AS breakpointy na Dust Devils také, že ti pár percent AS nepomôže.

Ja idem Bane of the Trapped, Taeguk a Bane of the Powerful.
    DWAY
    DWAY --- ---
    Tos mi ale vubec nepomoh :-D Mam oba totiz.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    DWAY: oba :-)
    DWAY
    DWAY --- ---
    Je lepsi pro barbara pain enhancer nebo bane of the trapped?
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ENDER: ja pres den nehraju skoro vubec, jen chvilku kolem obeda, ale muzem to testnout :-)
    ENDER
    ENDER --- ---
    BARTUC: muzu zkusit s vama, snad budu zitra pres den. swk mam teda nejmin vybaveny, akorat v swk hraju jinou zbran a 2 inna set, kdyztak prestavim
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    BARTUC: s tim, ze standardne se to jezdi s crudest botkama a 4pc sw setem
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    BARTUC: ukazte SWK build o kterym se bavite.mam v truhle komplet set a nejakej gear z obdobi predpatchovskeho
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    SCHUNA: nevidim duvod, proc by to nemelo jit, jen potrebujem stalyho 4. clena :-) (vidim snad zdvizenou ruku jedne fortressy? :-D )
    WASQ: hele ja i hunta mame v podstate vse potrebny, ja akorat nemam swk monka, ale az padne palice, tak bude it to, gze to dycky nejak nakombinujem
    SCHUNA
    SCHUNA --- ---
    WASQ: Mne je jedno, co budem hrat, aspon ma to nebude nudit. Len aby to islo tak pekne ako posledne vecery :)
    WASQ
    WASQ --- ---
    BARTUC, SCHUNA: Taky mě to (překvapivě) za toho heal monka baví. Nicméně mám nový kladivo, tak bych si rád vyzkoušel i SWK monka, jestli SCHUNA dovolí :D
    SCHUNA
    SCHUNA --- ---
    BARTUC: A hlavne som na para770+ mal co rift, to level :)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    tak sem vcera testoval dual cain support barba a fakt prdel :-D sice sem desnej papirak, protoze to mam postaveny za cca 10 minut, gze zadny optimalizace, ale ve spojeni s heal monkem to funguje krasne a kvele se to doplnuje + ten xp boost je brutalni :-D akorat sem si musel ww zapinat a blockovat pres numlock, protoze po 20 minutach neustalyho drzeni ww me zacly pekelne bolet ruce :-D njn uz starnu
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ONDRA_PATA: pac ted na ulliana monkovi by se mi vylozene libil :-D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam