• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    BARTUC: Daj nejaký link na support barba, nejak neviem, čo si pod tým predstaviť.
    ENDER
    ENDER --- ---
    BARTUC: no uvidime, ja si do toho moc kecat nenecham :) ale kdyz ma nekdo smysluplny pripominky, nemam s tim problem :)

kazdopadne budeme online uz asi driv tak kdyby nekdo mel zajem, dejte vedet jozin#2113
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    K3BAB: neni problem, pobehame riftiky a poardne zafarmime... sup barbina je super, navic jeji vybava je z 90% craftena, gze pohodicka a navic je to OP svine :-D
    ENDER: tak vis jak, ja sem pyca co neustale do neceho remca, gze me treba nebudete mit radi :-D
    ENDER
    ENDER --- ---
    BARTUC: nejsme zadni hc blazni, takze zadnej stress, kdokoliv se muze pripojit :)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ENDER: ahaaa, ja si rikal kdo to je :-) tak posli znova, prijmu vecer. dneska budu online kolem 10. tak to muzem probrat a muzete si me otestovat :-)
    ENDER
    ENDER --- ---
    BARTUC: super, klido nas muze byt vic, stejne nejsme porad online vsichni... mam problem sehnat stejny lidi vickrat, pokazdy shanime 4. a je to problem, protoze jsme nebyli 2x s nikym znovu...

posilal jsem ti request, jozin... poslu kdyztak znovu
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ENDER: pokud je to season, tak se rad pridam, muzu nabidnout heal monka, sup barbnu, hota barbinu a ted stavim static charge monka, kterej bude hotovej pocitam konecm tydne... jinak mam jeste ulianam monka (GR65 solo cca pred 3 tydny)
    ENDER
    ENDER --- ---
    ENDER: chtel bych se nejak sehrat a pak v tom pokracovat kam az to pujde, asi zadny hc hrani, ale jenom jsme narazili na strop a s publicem uz to moc dal nejde...
    ENDER
    ENDER --- ---
    FORTRESS: nekde kolem 70+-...
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    Co je vyšší GR?
    ENDER
    ENDER --- ---
    neni tu nekdo s paragonem kolem 500(klido i vic), kdo by rad nekdy zkusil pushnout vyssi gr?
    my jsme 3 -hota, heal monk, dart wd a chybi nam 4.
    idealne bychom potrebovali swk, ale mozna i heal monk by se vesel (bych si udelal swk), mozna by se vesel i nejakej supp nebo hota barbar, kdyz by wd nemohl...

nemate nejakej nyx clan, kde byste se potkavali? :)
    MEMORY
    MEMORY --- ---
    SCHUNA: ahaaaa dik :) jsem si rikal, ze to musi byt nejaky zdps
    MEMORY
    MEMORY --- ---
    BARTUC: sup babr je HOTA?
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    tak sup barbina je OP as fuck :-D rozdil mit ji nebo nemit je to, ze na gr 65 bud cela parta umre na arkanach, nebo cela parta v pohdoe stoji v akranach a mydli elitky :-D fakt prdel
    WASQ
    WASQ --- ---
    Nemáte někdo otevřenej poslední Q v sezóně? Chci farmit matroš přes templáře a to je otevřený až tam..
    PEDROBEAR
    PEDROBEAR --- ---
    DIOM: ani s tim xichtem
    DIOM
    DIOM --- ---
    JADE: pardon..ale v tomhle modelu bych nevylezl ani doma z ložnice :D
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    ja vzdycky rad hral za wiznu,monku a hunterku,to jsou kocky.
    naopak barbarku,doctorku a saderku bych v posteli asi nechtel :D
    JADE
    JADE --- ---
    jeste tam byla hodne sexy demon hunterka a tyrael :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam